Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

No-bake witte chocolade cheesecake met BROS + bak mee!

Laura Kieftdoor Laura Kieft
20 december 2016
in Samenwerking, Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-1a

Al bedacht wat je voor Kerst gaat maken, of ben je nog op zoek naar een spectaculair baksel? Zoek niet verder! Ik presenteer: de no-bake witte chocolade cheesecake met BROS! Geschikt als taart voor bij de koffie, maar ook als dessert. En nog beter, je hebt geen oven nodig! Die zul je waarschijnlijk al genoeg gebruiken tijdens de feestdagen. Alleen wat ruimte in je koelkast is nodig, 20 centimeter om precies te zijn. Dat is namelijk de vorm die we gebruiken voor deze witte chocolade cheesecake.

Nestlé vroeg mij vorige week of ik een spectaculair baksel wist te bedenken met hun chocolade producten. En dan wel iets anders dan de beroemde KITKAT & SMARTIES taart, want die kennen we nu wel. Het is tijd voor een nieuw bijzonder baksel, maar wel eentje die niet moeilijk en voor iedereen haalbaar is. Mijn hoofd liep gelijk over van de ideeën, de een nog lekkerder dan de ander. Maar ik wilde met Nestlé BROS aan de slag gaan. Ik ben gek op die repen. Er was ooit een tijd dat ik van die grote pakken met 10 repen tegelijk kocht, heerlijk! Uit mijn lijst met ideeën koos ik uiteindelijk om ze te gebruiken in een cheesecake.

Oh, en mocht jij nou hele andere lekkere ideeën hebben voor een baksel met Nestlé Chocolade. Lees dan vooral verder! Jij kunt namelijk meedoen als mijn insider. Dan krijg je een mystery box thuisgestuurd en kun je zelf aan de slag! Maar nu eerst: het recept voor deze taart.

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-2a

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-3a

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-4a

Recept afdrukken

No-bake witte chocolade cheesecake met Bros

Op zoek naar een spectaculaire taart voor de feestdagen of gewoon lekker bij de koffie? Probeer dan zeker deze no-bake witte chocolade cheesecake met Bros.
Porties: 12 personen (20cm vorm)

Ingrediënten

Bodem

  • 200 gram chocolate chip koekjes
  • 60 gram ongezouten roomboter

Cheesecake

  • 240 gram witte chocolade
  • 200 gram roomkaas (ik gebruikte Philadelphia)
  • 160 ml slagroom
  • 200 gram mascarpone
  • 1,5 zak Nestlé BROS Bubbels

Topping

  • chocolate chip koekjes
  • Nestlé BROS Bubbels
  • Nestlé BROS Mini’s (ik gebruikte 5 reepjes)
  • witte chocolade (dit kan ook gewoon een reep zijn die je in stukjes hakt)

Instructies

  • Bekleed de bodem en randen van de springvorm met bakpapier. Om te zorgen dat het bakpapier aan de randen blijft plakken, vet je de vorm eerst even in.
  • Verkruimel de koekjes in een blender of foodprocessor. Smelt de boter en voeg toe aan de koekkruimels. Meng dit door elkaar en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk aan met de bolle kant van een eetlepel en zet de bodem dan in de koelkast.
  • Smelt de witte chocolade au bain marie, zet opzij om een beetje te laten afkoelen. Belangrijk bij witte chocola is dat het niet te heet wordt. Anders verbrandt het en krijg je klontjes, wees dus geduldig bij het smelten en blijf roeren in je kom.
  • Klop de roomkaas romig. In een andere kom klop je de slagroom stevig (niet stijf!). Voeg de slagroom en mascarpone toe aan de roomkaas en mix tot een glad mengsel.
  • Voeg dan de gesmolten chocola toe, mix tot de chocolade volledig is opgenomen. Spatel de Nestlé BROS Bubbels door het mengsel en giet de vulling op de koekbodem. Strijk de bovenkant glad en laat de taart minstens 8 uur opstijven in de koelkast.
  • Ter decoratie gebruik je chocoladekoekjes, de mini’s en bubbels van Nestlé BROS en witte chocolade. Zet alles er op zoals je dat zelf wilt. Zoals je ziet heb ik achter de chocolate chip cookies prikkertjes gezet zodat ze niet omvallen.
  • Ook heb ik een paar reepjes BROS in stukjes gesneden. Handig qua formaat, maar zo zie je ook de luchtige binnenkant wat er weer net even wat leuker uitziet.
Bewaren

In de koelkast bewaar je een cheesecake 2-3 dagen.

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-5a

Word insider en ga zelf aan de bak met Nestlé!

Zo, dit is dus hoe je de cheesecake maakt, is het geen plaatje? Of heb jij zelf een veel beter en lekkerder idee met één van de chocolade producten van Nestlé en kun jij dat ook mooi op de foto zetten? In dat geval dagen Nestlé Chocolade en ik ik je uit! Schrijf je in als mijn insider om mee te doen. Als je wordt uitgekozen ontvang je uiterlijk 27 december (leuk cadeautje zo met de feestdagen) een mystery box met chocolade. Dan kun je zelf aan de slag om het nieuwe populaire baksel te bedenken met één van de Nestlé Chocolade producten. Wie weet komt jouw recept straks op de website van Nestlé te staan. En uiteraard ga ik mijn favorieten delen met jullie. Leuk detail: je kunt hiermee ook nog eens een keukenmachine winnen!

Aanmelden kan hier tot en met 22 december, dus wees er snel bij!

Dit artikel is een samenwerking met NESTLÉ, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige post

Volgende post

Witte Kerst sangria
Roomboter kerstkransjes

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
15

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 64

  1. Suzan says:
    4 jaar geleden

    Wauw! Ik krijg meteen zin om deze taart te maken!

    Beantwoorden
  2. Vera says:
    4 jaar geleden

    Wat een leuke actie! Lijkt me leuk om mee te doen! 😀

    Beantwoorden
  3. Adrienne says:
    4 jaar geleden

    Oh héérlijk! Als kind ook helemaal favoriet van bros. Deze ga ik onthouden! Heb mezelf gelijk opgegeven.

    Beantwoorden
  4. Lianne says:
    4 jaar geleden

    Ziet er supertof uit! 🙂 Slim idee om die stokjes achter de koekjes te plaatsen. Bros is echt een van mijn favorieten, lekker luchtig!

    Beantwoorden
  5. Linda says:
    4 jaar geleden

    Ik heb de link gevolgd, maar kom alleen op een pagina met informatie over producten en Nestlé, zoek ik op de verkeerde plek voor de insiders actie?

    Beantwoorden
    • Linda says:
      4 jaar geleden

      Al opgelost verkeerde link gebruikt!

      Beantwoorden
  6. Hanna says:
    4 jaar geleden

    Wauw…Deze ga ik snel maken…jum!

    Beantwoorden
  7. Nanda says:
    4 jaar geleden

    Is er ook een vervanging voor monchou?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Er zit geen MonChou in deze taart?

      Beantwoorden
  8. Iris says:
    4 jaar geleden

    De taart ziet erg lekker uit! 🙂

    Beantwoorden
  9. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Een waanzinnige mooie taart en bovendien ook erg lekker.
    Ik kan het weten want ik heb mogen proeven 😉
    Prachtig gemaakt lieverd!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  10. Claudia says:
    4 jaar geleden

    Jammie

    Beantwoorden
  11. Vyella www.vyella.nl says:
    4 jaar geleden

    waaauw! klinkt suuuper goed!

    Beantwoorden
  12. Marleen says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura, probeerde me vandaag (21 dec) aan te melden, alleen blijkt deze al gesloten (dus niet t/m 22 dec). Jammer, volgende keer maar proberen. Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat is zeker jammer, ik denk dat het eerder is gesloten door de grote hoeveelheid aanmeldingen.

      Beantwoorden
  13. Daniëlle says:
    4 jaar geleden

    Wat een plaatje! Hij lijkt mij heerlijk!

    Beantwoorden
  14. Joke says:
    4 jaar geleden

    Gister de taart gemaakt. Hij is alleen niet stevig genoeg geworden. Kan het aan de slagroom hebben gelegen? Ik vond het moeilijk te bepalen of die stevig genoeg was. Of zijn er nog andere oorzaken mogelijk?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Kan slagroom zijn geweest, heb je misschien eentje gebruikt met een laag vetpercentage (best is tussen de 30 en 35%)

      Beantwoorden
  15. h says:
    4 jaar geleden

    Hallo,

    Hoe kom ik aan het recept van de witte chocolade taart met bros?

    Lijkt me super voor de kerst.

    Groet Pim

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Die staat gewoon op deze pagina. Als je het niet ziet heb je een adblocker aanstaan

      Beantwoorden
  16. Alietteal says:
    4 jaar geleden

    Ik heb hem gemaakt voor mijn verjaardag morgen!❤

    Beantwoorden
  17. Jantine says:
    4 jaar geleden

    Heerlijke taart!
    Hoe lang kan ik deze in de koelkast bewaren en kan ik hem ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ongeveer 4 dagen in de koelkast, en als je hem goed luchtdicht verpakt tot 3 maanden in de vriezer.

      Beantwoorden
  18. Mariska says:
    4 jaar geleden

    Deze taart was echt heerlijk!!

    Beantwoorden
  19. Romy says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb een vraagje. Ik wil van het weekend cheesecake van Dr. Oetker maken.
    Nu bak ik die altijd in een bakspringvorm van 24 cm.
    Maar nu heb ik leuke springhartjes van 12 cm per taartje. Daar wil ik er een stuk of 6 van maken.
    Normaal staat de taart iets van 45min in de oven. Moet de baktijd dan nu minder worden? Omdat de taartjes kleiner zijn?
    Met dezelfde ovenstand?

    Groetjes Romy

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dan moeten ze inderdaad minder lang in de oven, zou de tijd halveren en dan even controleren of ze nog langer moeten.

      Beantwoorden
      • Romy says:
        4 jaar geleden

        Bedankt! De bladerdeeg-kersen-roomkaas hapjes waren trouwens erg lekker!

        Beantwoorden
  20. Kithy says:
    4 jaar geleden

    Gisteren gemaakt!
    Het is een caloriebom, maar verrukkelijk.?

    Een vraagje: hoe krijg je het bakpapier netjes aan de rand van het bakvorm. Het was erg verkreukeld, waardoor de rand van de taart ook niet mooi wordt.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ik knip een strook van een vel bakpapier, vet de randen in en ‘plak’ het bakpapier daar tegenaan. Gaat altijd goed 🙂

      Beantwoorden
  21. Marleen says:
    4 jaar geleden

    Deze taart zullen mijn kinderen heerlijk vinden. Alleen ik houd niet van witte chocolade. Maar het kan vast ook met melk chocolade. Toch?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat kan inderdaad ook 🙂

      Beantwoorden
  22. Antoinette says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura in jou recept gebruik je roomkaas en mascarpone nu heb ik geen roomkaas in huis alleen mascarpone hoe is dit eventueel aan te passen?
    Hartelijke groet,geniet altijd van jouw blog x x x

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      De roomkaas is wel echt nodig in dit recept.

      Beantwoorden
  23. HY says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura, ik kan het recept voor de No-bake witte chocolade cheesecake met BROS nergens vinden. Zou je mij de link willen sturen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Als je het recept niet ziet heb je een adblocker ingeschakeld, als je die uitschakelt voor Laura’s Bakery kun je alles gewoon goed zien.

      Beantwoorden
  24. Tineke says:
    4 jaar geleden

    Hij staat in de koelkast en smaakt nu al heerlijk. Ik heb het slagroom mengsel door de helft gedaan en aan de helft melk chocolade en aan de andere helft witte chocolade toegevoegd. En Maltesers gebruikt omdat mijn supermarkt geen bros bubbles had.
    Zal vast goed smaken voor mijn verjaardag!

    Beantwoorden
  25. Heleen says:
    4 jaar geleden

    Ehm Laura, bij sommige recepten zoals deze staan geen recepten meer bij alleen alle reacties…

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Recept staat er zeker wel hoor, je ziet het alleen niet omdat je een adblocker in hebt geschakeld.

      Beantwoorden
  26. Heleen says:
    4 jaar geleden

    Wel echt een suuuper leuke site, ik doe er heel veel ervaring mee op…
    Ik heb het basisbakboek ook van je, heel leuk allemaal! Complimenten! <3

    Beantwoorden
  27. Diana de Pauw says:
    4 jaar geleden

    Erg lekker. Taart zal zeker vaker gemaakt gaan worden.

    Beantwoorden
  28. Meltem says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Ik wil de taart voor vanavond maken. Mag ik hem ook in de vriezer laten opstijven. 8uur is best lang.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Opstijven in de vriezer gaat niet, dan bevriest hij en moet hij weer ontdooien. Kwestie van geduld hebben en op tijd beginnen.

      Beantwoorden
  29. Jessica says:
    3 jaar geleden

    Hallo,

    Als ik een springvorm van 23 cm wil gebruiken, hoe pas ik dan de hoeveelheden aan? Is daar een regel voor hoe je dat makkelijk aanpast?
    Ik heb trouwens al veel taarten van je gebakken en ze zijn allemaal heerlijk! Ik promoot met regelmaat je website ????

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Daar heb ik dit artikel voor: http://www.handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/ 🙂

      Beantwoorden
  30. Patricia says:
    3 jaar geleden

    Taart staat op te stijven in de koelkast❤❤ bij gebrek aan bros balletjes maltesers gebruikt hoop dat het lekker smaakt ?

    Beantwoorden
  31. Linda says:
    3 jaar geleden

    Heerlijke taart, om je vingers bij op te eten! 😀 Ga hem straks voor de 2e keer maken. Doe het alleen met maltesers ipv bros.

    Beantwoorden
  32. Carmen says:
    3 jaar geleden

    De taart gemaakt voor een verjaardag! Alleen maar positieve reacties, wat was hij lekker!!!

    Ik heb het hele recept gevolgd, maar mijn bodem en vulling waren even dik. De vulling was weinig. Dit vond ik raar. Maar was nogsteeds verrukkelijk!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat is gek inderdaad, wellicht iets niet goed afgewogen? Fijn dat hij zo lekker was!

      Beantwoorden
  33. Kim says:
    3 jaar geleden

    Kan ik er ook (verse) frambozen aan toevoegen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan.

      Beantwoorden
  34. Laura says:
    3 jaar geleden

    Kan ik de choco bubbels ook vervangen door bijvoorbeeld maltesers? De Bros bubbels zijn bij ons in de buurt overal uit het assortiment gehaald..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan. Eventueel een reep bros in stukjes hakken is ook nog een optie 🙂

      Beantwoorden
  35. Bernanda says:
    2 jaar geleden

    Helaas geen bubbels kunnen vinden, maar de minibrosjes in kleine stukjes ging ook prima.
    Vandaag mijn collega’s op deze taart getrakteerd en ze vonden het heerlijk!

    Beantwoorden
  36. Elise says:
    2 jaar geleden

    Ik kan het recept niet zien? Alleen reacties.. 🙁
    Wou de taart graag maken voor de verjaardag van mijn vriend!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dan moet je je adblocker even uitzetten 😉

      Beantwoorden
  37. Lisa says:
    2 jaar geleden

    Hè wat jammer; de bros bubbels zijn bij de AH winkel niet meer te krijgen. Nu een poging met stukjes bros.

    Beantwoorden
  38. Ruud says:
    1 jaar geleden

    Vraagje… moet ik suiker toevoegen bij het slagroom kloppen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Nee dat hoeft niet, anders had het in het recept gestaan 🙂

      Beantwoorden
  39. Desirée Jobes says:
    1 jaar geleden

    Ik ben 11 en ik hou van bakken ik ga hem zo maken het ziet er heerlijk uit op de foto ik kan niet wachten

    Ik heb een vraagje kan je de bros bubbels vervangen door Maltezer ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat leuk Desirée en wat een lekker idee. Ik denk dat dat prima kan. Veel bakplezier!

      Beantwoorden
  40. Sophie says:
    11 maanden geleden

    Waar kun je die Bros Bubbels kopen?
    Zou graag een keer de taart willen proberen te maken weet alleen niet waar ik de Bros Bubbels zou kunnen kopen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik zie ze regelmatig bij de Spar, maar vast ook nog wel bij andere (grote) supermarkten.

      Beantwoorden
  41. Ellen says:
    5 maanden geleden

    Hij staat in de koelkast op te stijven, ben benieuwd!

    Beantwoorden
  42. Sandra says:
    2 maanden geleden

    Gemaakt voor kerst. De beste cheesecake ever! En ik heb er al heel wat gemaakt!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=cBgrjhccInwAX-TwUUI&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c4aa27637eb357b7d0678f456d349d64&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RCMo_wgjxKoAX8vt5Hr&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d11f2f4ccd880c1cea277d0f8ed1eba8&oe=60605216' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Amerikaanse ingrediënten vertaald

Zelf aardbeienjam maken

Zo kun je het best koekjes bewaren

Caesar burrito’s met kip

Volgende Post
Roomboter kerstkransjes

Roomboter kerstkransjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Kattentongen taart

door Laura Kieft-25 maart 2011-12

Ik vertelde in mijn vorige post al dat de kattentongen met een reden zijn gebakken. Namelijk een taart decoreren en zie hier het resultaat! Ziet er leuk uit zo met die vulling nietwaar?  Ik heb...

Langues de chat

door Laura Kieft-23 maart 2011-9

Oftewel: kattentongen :). Geen lange verhalen dit keer maar een kort en krachtig stukje. Wel geef ik jullie een lekker recept wat uit het boek Bakken komt. Dit is overigens een erg leuk boek, er...

Cupcakes in een doosje

door Laura Kieft-20 maart 2011-9

Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer met een nieuwe post! Afgelopen week heb ik het erg druk gehad met school waardoor ik geen eens tijd heb gehad om de foto’s van deze...

Koekjes om te trakteren

door Laura Kieft-05 maart 2011-10

Onlangs werd mijn lieve overbuurmeisje en oppaskindje 6 jaar (ik kan het -je wel achterwege gaan laten). En dan moet er natuurlijk getrakteerd worden op school! Van de jurkenkoekjes ,van een paar posts geleden, had...

Laat de zomer maar komen

door Laura Kieft-22 februari 2011-6

Bij het maken van deze taart kreeg ik een echt zomer gevoel. De jarige wilde graag een lichtblauwe taart met bloemen. Hoe en wat met de bloemen mocht ik zelf bedenken. Omdat ik graag mijn...

Mini taartjes

door Laura Kieft-15 februari 2011-6

En dan bedoel ik ook echt mini; de doorsnede van deze kleine taartjes is slechts zo’n 9 centimeter. Een groot éénpersoons gebakje dus, of om gezellig met zijn tweetjes op te eten 🙂 Zondagavond had...

Een en ander uitgeprobeerd

door Laura Kieft-10 februari 2011-6

Soms vind ik het heerlijk om lekker aan tafel te gaan zitten met mijn spulletjes en op een paar cupcakes wat nieuwe dingen uit te proberen. Laatst ben ik bij een freubelavond geweest met nog...

Eerste stapeltaart!

door Laura Kieft-06 februari 2011-19

Afgelopen week was het zover: ik kon mijn allereerste stapeltaart maken! Dit wilde ik al ontzettend lang maar de juiste gelegenheid kwam maar niet, totdat Michelle graag taart wilde voor haar 18e verjaardag. Samen hebben...

Dames- en Valentijnskoekjes

door Laura Kieft-27 januari 2011-14

Van de kerstkoekjes was ik zo enthousiast geworden dat ik afgelopen week weer een nieuwe lading koekjes heb gemaakt. Voor de jurken, schoenen en harten heb ik het alleen wel even iets anders aangepakt dan...

Pip studio

door Laura Kieft-25 januari 2011-7

Velen kennen het waarschijnlijk wel: Pip Studio. De printjes met de bloesemtakjes en het vogeltje zijn overal op te vinden; servies, agenda’s (die heb ik!), schoolspullen en noem maar op. Voor een vriendin die druk...

How to: Cupcakes bakken

door Laura Kieft-13 januari 2011-47

Regelmatig ontvang ik mailtjes met allerlei vragen. De vraag die toch wel het meeste voorkomt is hoe ik mijn cupcakes bak. Het leek mij daarom een leuk idee om te laten zien hoe ik ze...

Cupcake wrappers uitgetest

door Laura Kieft-07 januari 2011-7

Niet lang geleden heb ik van Pronty taartsjablonen ontvangen om uit te proberen. Het resultaat hebben jullie toen gezien op de chocoladetaart met Kerst. Ditmaal mocht ik verschillende soorten cupcake wrappers uittesten. Deze post zal...

Daar zit muziek in

door Laura Kieft-02 januari 2011-2

Ik had het laatst al laten vallen, naast de 60 cupcakes voor de 25-jarige bruiloft heb ik ook nog eens 80 cupcakes mogen maken voor de 18 jarige verjaardag van hun zoon! Samen met zijn...

Chocolade fudgetaart

door Laura Kieft-26 december 2010-7

Ik laat jullie eigenlijk alleen maar taarten zien die zijn gedecoreerd met fondant maar vind het ook ontzettend leuk om andere soorten taart te maken. Deze chocolade fudgetaart hebben we gisteren met de visite heerlijk...

Christmas Cookies

door Laura Kieft-24 december 2010-7

Al tijden staan koekjes met royal icing op mijn lijstje om te maken. Voor de kerst wilde ik wat leuks maken en dat zijn dus de koekjes geworden! Afgelopen weekend al de koekjes gaan bakken...

Kersthangers

door Laura Kieft-13 december 2010-4

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂 Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en...

Zilveren huwelijk

door Laura Kieft-12 december 2010-3

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb...

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan