Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

mini pavlova’s met citroenroom en rood fruit

Laura Kieftdoor Laura Kieft
17 maart 2018
in Feestdagen, Klein Gebak, Pasen, Schuimpjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Deze mini pavlova’s met citroenroom en rood fruit maakte ik al heel erg lang geleden, tegelijkertijd met de Sinterklaas pavlova’s om precies te zijn. Hoewel de basis hetzelfde is, zijn er verder alleen maar verschillen. De vulling heb ik een frisse twist gegeven door lemon curd te gebruiken en het rode fruit bovenop maakt het al helemaal tot een fris gebakje. Wat mij betreft een prima gebakje voor Pasen. De Pavlova bodem kun je al heel goed voorbereiden, net als de vulling. Wanneer je ze nodig hebt, hoef je ze dan alleen nog maar samen te stellen. Zo heb je in een handomdraai een heerlijk dessert of gebakje op tafel staan.

Recept afdrukken

Mini pavlova's met citroenroom en rood fruit

Met een lekkere pavlova bodem kun je alle kanten op. Wat dacht je van deze frisse mini pavlova's met citroenroom en rood fruit. Heerlijk!
Porties: 8 stuks

Ingrediënten

  • 4 eiwitten (ongeveer 125 gram)
  • 125 gram fijne kristalsuiker
  • 125 gram poedersuiker
  • 10 gram maïzena

Vuling en decoratie

  • mascarponeroom (volgens recept)
  • 4 el lemon curd (volgens recept)
  • rood fruit naar keuze

Instructies

  • Klop de eiwitten met de suiker stijf. Voeg dan de poedersuiker en maïzena toe en spatel (of mix) deze rustig door het schuim. Niet te hard of lang, want daar wordt je schuim minder luchtig van en is dan niet goed te vormen.
  • Verdeel het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat in 8 hoopjes. Met een lepel kun je ze eventueel iets ronder maken. Maak er ook een kuiltje in, dat is straks handig met vullen.
  • Bak de pavlova’s in 2 uur op 100 °C (boven- en onderwarmte).
  • Ondertussen kun je de mascarponeroom alvast volgens recept maken, voeg hier de lemon curd aan toe om op smaak te brengen. Spatel het er rustig (en niet te lang) doorheen, je wilt voorkomen de de room te dun wordt. Het is niet erg als je nog wat stukjes lemon curd ziet.
  • Wanneer de pavlova’s klaar en afgekoeld zijn, kun je verder. Vul ze met de citroen mascarponeroom en smeer een beetje gelijkmatig uit. Daarna hoef je alleen nog maar het fruit over de pavlova’s te verdelen.
Bewaren

Eenmaal opgemaakt kun je de pavlova’s het best binnen 1-2 uur serveren. Dan zijn ze het lekkerst en wordt je schuim niet helemaal zacht. Bewaar ze dan in de koelkast. Je kunt ze echter ook langer van tevoren voorbereiden. De ‘schuimbakjes’ zelf kun je al enkele dagen eerder maken en bewaren in een trommel. De citroen mascarponeroom kun je ook al een dag eerder maken. Dan hoef je ze op het moment dat je ze nodig hebt alleen nog maar samen te stellen.

Vorige post

Volgende post

Italiaanse TUC + insiders update
3x belegde broodjes voor de lunch

Related Posts

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
5

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 31

  1. Myranda says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura
    Hoelang kan je de citroenrool in de koelkast bewaren? Kan je hem eventueel ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Beide kan, in de koelkast een paar dagen, in de vriezer tot wel 3 maanden. Houd er rekening mee dat door ontdooien de structuur wel wat kan veranderen.

      Beantwoorden
  2. Car says:
    3 jaar geleden

    Wat ziet het er verrukkelijk uit en wat zalig om dat rode zomerfruit te zien op zo’n ijskoude winterse dag!
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
  3. Anja says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura

    ik wil graag de pavlovas makenmaar ik heb een zoon die niet tegen lactose kan, is de mascarpone ook te vervangen door creme fraiche of roomkaas, deze kan ik hier wel lactosevrij kopen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dan zou ik het met roomkaas maken, misschien heb je dan wel iets meer poedersuiker nodig om het op smaak te brengen.

      Beantwoorden
  4. Annelies says:
    3 jaar geleden

    Hoi! Is één keer het recept van de curd en room voldoende voor 8 kleine pavlova’s? Ik heb er eigenlijk 16 nodig. Moet ik dan twee keer de beide recepten maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Je hebt 4 eetlepels lemon curd nodig, zelfs bij het dubbele heb je meer dan genoeg aan 1 recept. Voor de pavlova’s verdubbel je het uiteraard wel.

      Beantwoorden
      • Annelies says:
        3 jaar geleden

        Dankje! En voor de room?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          de room verdubbel je ook

          Beantwoorden
      • Annelies says:
        3 jaar geleden

        ik moest natuurlijk even voorproeven…..: héér-lijk! Zó lekker fris! En de merengue is precies zoals hij moet zijn: knapperig van buiten, chewy (a la marshmallow), van binnen. Heerlijk! Van mijn tweede lichting uit de oven, verloor ik een dun laagje bodem, waardoor de onderkant voor een groot deel zacht en plakkerig was. De eerste lichting is helemaal perfect. Dit ga ik vaker maken!

        Beantwoorden
  5. Loes says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik heb geen lemon curd in huis 🙁 kun je ook iets anders gebruiken, zoals bosbessenjam of citroensap?
    Groetjes loes

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Citroensap lijkt me niet verstandig, een andere jam lijkt mij een beter idee.

      Beantwoorden
  6. Janneke says:
    2 jaar geleden

    Heej Laura! Ziet er heerlijk uit! Denk dat dit het toetje voor 1e Kerstdag gaat worden, mits…. de gebakjes ook geschikt zijn voor zwangeren? Worden ze gaar genoeg hiervoor? Of kan ik ook gepasteuriseerd eiwit gebruiken of werkt dit niet?
    Thanks alvast voor je reactie!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ze worden genoeg verhit, maar gepasteuriseerd eiwit kan ook prima.

      Beantwoorden
  7. Maike says:
    1 jaar geleden

    Hoii Laura,
    Alle ingrediënten zijn al in huis gehaald maar ik kom er net achter dat onze oven (we hebben een combimagnetron) niet lager kan dan 140 graden. Is dit een probleem?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat is wel een probleem ja, want dan gaan ze te hard en zul je ze bruin bakken. Het idee is eigenlijk dat ze ‘drogen’.

      Beantwoorden
  8. Silvia says:
    11 maanden geleden

    Hi Laura,
    Van het weekend heb ik de pavlova’s met citroenroom voor het eerst gemaakt. En wat was dit een leuk recept! Niet te moeilijk, goed voor te bereiden en ze smaakten perfect. Ik heb er ook 4 naar mijn ouders gebracht die een pittige week achter de rug hadden. M’n moeder begon spontaan te huilen bij het zien van de gebakjes. In alle opzichten een succes dus.
    Super bedankt voor het delen van het recept en de fijne uitleg van jou erbij!! Ik ga ze vast nog vaker maken.

    Groetjes Silvia!

    Beantwoorden
  9. Eva says:
    10 maanden geleden

    Hoe zorg je ervoor dat het pavlova mengsel goed stijd wordt? Ik kan het zéker niet ondersteboven houden. Ik ontvet al mijn gereedschap met citroensap, ook de kom waarin ik het maak, maar echt stijf wordt het nooit. Heb je hier nog tips voor?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Daarvoor kun je het beste al deze tips eens opvolgen: https://www.laurasbakery.nl/tips-voor-perfecte-schuimpjes/

      Beantwoorden
      • Eva says:
        10 maanden geleden

        Dankjewel voor je reactie! Ik doe dit helaas allemaal al. Ik kreeg gisteren de tip om eerst het eiwit te kloppen en dan pas de suiker erin te doen, ga ik dat maar eens proberen.

        Beantwoorden
      • Eva says:
        10 maanden geleden

        Oke het lijkt toch te lukken!! Toch volgens recept, mega dank! Dan ga ik nu van het eigeel bakkersroom maken en nog even twee uur geduld hebben…

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          10 maanden geleden

          Yes wat fijn! Geniet ervan 😉

          Beantwoorden
  10. Anne-Marieke says:
    9 maanden geleden

    Dag Laura,

    zou jij 8 kleine pavlova’s even lang in de oven doen als 1 grote?

    Groeten Anne-Marieke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Zeker niet! Korter 🙂

      Beantwoorden
      • Anne-Marieke says:
        9 maanden geleden

        Yes! Heb de oven na 1 uur 20 minuten uitgezet: ze waren perfect!

        Beantwoorden
  11. Meike says:
    8 maanden geleden

    Dag Laura, gisteren je basisrecept voor grote pavlova geprobeerd, heerlijk! Vandaag wilde ik de kleine uitproberen maar het valt me op dat hier geen citroensap in het recept staat, zoals wel in het basisrecept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Ik vind dat bij kleine varianten niet per se nodig.

      Beantwoorden
  12. Valerie says:
    6 maanden geleden

    Hi Laura,
    Morgen wil ik de pavlova maken met mascarpone en lemon curd en fruit.
    Het is voor een traktatie op locatie en daar moet ik 25 minuten voor rijden.
    Ter plaatse is er geen oven, gas of wat dan ook dus alles moet tzt nog goed (in vorm) zijn. Denk je dat dit lukt? Zonee, dan maak ik liever iets anders, vandaar. Hoop dat je dit vandaag leest 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Lijkt me prima te kunnen, maar ik zou het wel pas op locatie in elkaar zetten/opmaken.

      Beantwoorden
      • Valerie says:
        6 maanden geleden

        Dankjewel, ik zal alles morgen maken en dan woensdag los mee nemen inderdaad. Spannend!

        Beantwoorden
  13. Margot says:
    2 maanden geleden

    Heey laura,
    Ik heb je pavlova receptje geprobeerd en vond het recept voor de meringue te maken al één van de beste die ik heb geprobeerd heb zelfs als extra nog kleine toefjes kunnen maken. Mijn meringue is wel wat lichtbruin uitgeslagen in de oven dus heb hem er wat vroeger uitgehaald aan wat kan dit liggen? In plaats van suiker heb ik tagatesse (zoetstof) genomen kan dit daar aan liggen?

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Basisrecept vanille botercrème

Oma’s Appeltaart

Lemon Curd

Banketbakkersroom

Volgende Post
3x belegde broodjes voor de lunch

3x belegde broodjes voor de lunch

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-17

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-2

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-6

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-9

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-15

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan