Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Kruidnoten arretjescake

Lian van Rensdoor Lian van Rens
14 november 2018
in Feestdagen, Klein Gebak, Sinterklaas, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Arretjescake is in mijn ervaring verslavend lekker en ik vond het dan ook erg leuk er na jaren weer eens mee aan de slag te gaan. Speciaal voor Sinterklaas maakte ik een kruidnoten arretjescake. Wat ik vooral leuk vind aan de cake is het verhaal erachter. Hoe bijzonder dat een recept gemaakt door een producent om z’n eigen producten te promoten zo populair is geworden dat we het bijna 100 jaar later nog kennen. Ik vertel daarom graag nog een stukje over de geschiedenis van dit recept voordat jullie zelf aan de bak kunnen. Lees even mee.

Deze chocolade cake die je “bakt” in de koelkast is ooit bedacht door de Nederlandse Oliefabriek, oftewel NOF. Het was onderdeel van een receptenboekje die de consument kon sparen. Voor de recepten had je natuurlijk de producten van NOF nodig en in het geval van de arretjescake was dit stevig vet of hun margarine. Wilde je de cake in de zomer maken dan raadde men aan om voor het vet te gaan en niet de margarine. De arretjescake zou dan mogelijk niet goed opstijven. Als je namelijk een zachte boter gebruikt dan zal de arretjescake ook zachter blijven en vice versa. Mijn tip is dan ook om een stevige roomboter te gebruiken. Genoeg hierover, hup de keuken in!

Recept afdrukken

Kruidnoten arretjescake

Arretjescake is ontzettend lekker, maar deze variant van kruidnoten arretjescake is verslavend lekker!
Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 2 eieren (M)
  • 200 gram fijne kristalsuiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 75 gram cacao
  • 150 gram kruidnoten
  • 100 gram chocolade kruidnoten + extra ter decoratie

Instructies

  • Smelt de boter en mix ondertussen de eieren luchtig, ongeveer 3-5 minuten. Voeg de suiker, vanillesuiker en de cacao toe aan de eieren en mix op hoge snelheid tot een geheel. Als laatste voeg je de gesmolten boter toe en mix nogmaals op hoge snelheid tot je een mooie gladde chocolade crème hebt. Voeg hier alle kruidnoten aan toe en roer door met een spatel voor een gelijkmatige verdeling. Zorg dat je enkele extra chocolade kruidnoten hebt ter decoratie (zie ingrediëntenlijst).
  • Bekleed een cakeblik van 20×20 cm met bakpapier en stort hier je kruidnoten arretjescake mengsel in. Strijk glad met een spatel en verdeel de extra chocolade kruidnoten hier overheen. Duw ze een beetje aan, zodat ze na het opstijven vast zitten in de cake.
  • Zet voor minstens een hele nacht weg in de koelkast. De arretjescake moet helemaal opgesteven zijn voordat je deze aansnijdt. De stijfheid is vergelijkbaar aan een opgesteven ganache en dus niet zo hard als een chocoladereep. Gebruik voor het snijden een scherp mes.

Tips

  • Tip: Je kunt je arretjescake ook in de vriezer laten opstijven voor een sneller resultaat.
  • Bewaren: Als er nog stukjes overblijven kun je de kruidnoten arretjescake nog zo’n 3-4 dagen bewaren in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

Stoofpeertjes
Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
16

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 23

  1. Silvie says:
    2 jaar geleden

    Wat super fijn, die tip om het ei te vervangen! Ik ga de ei loze versie vanmiddag proberen. Wel met soja melk of iets in die richting en een plantaardige boter. Zodat ie koemelk- en ei vrij is. Bedankt voor dit heerlijke recept!

    Beantwoorden
    • Josien says:
      2 jaar geleden

      Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en maak hem ook liever ei loos. bij mij staat ie op de planning voor over 3 weken. het ziet er TE lekker uit!

      Beantwoorden
  2. Friteuse says:
    2 jaar geleden

    Hoi, dit gerecht ziet er echt super lekker uit! Aankomend weekend maar eens proberen en kijken of het gaat lukken.

    Beantwoorden
  3. Desiree says:
    2 jaar geleden

    Ik heb ‘m gemaakt, en hij is heel lekker, maarrrr….
    Bij het recept dat ik altijd maak, zit er maar één ei in, dat je losklopt en erdoorheen roert. Nu zijn het er twee, en is het dus geen vaste substantie maar meer een soort pasta om de pepernoten heen.
    En ik heb de hoeveelheid cacao gehalveerd, en nog is het VEEL. Normaal doe ik er twee eetlepels cacao doorheen.
    Dus moet het wel nog een keer 😉
    Maar lekker is het zeker!!

    Beantwoorden
  4. Sonja says:
    2 jaar geleden

    Gisteren gelijk samen met dochter gemaakt en omdat ik zwanger ben zonder ei en in plaats daarvan met 6 el melk. Prima gelukt! Geen eieren nodig wat mij betreft. Ook alleen gewone pepernoten gebruikt (250 gram) omdat er geen chocolade pepernoten in de kast lagen. Ook dat is prima en lekker makkelijk.

    Beantwoorden
  5. Marije says:
    2 jaar geleden

    Arretjescake is te lekker! Ik gebruik altijd gele vla in plaats van rauwe eieren. Één ei vervang ik dan door 4 eetlepels vla.

    Beantwoorden
  6. Nienke says:
    2 jaar geleden

    Hoi, ik heb dit recept gisterenavond gemaakt. Ik wilde hem net aansnijden, maar de cake is niet “vast”. Het is een soort dikke modder (wel een héle lekkere modder). Hij heeft 15 uur in de koelkast gestaan en naar mijn weten heb ik het recept goed gevolgd. Waar ging het mis?

    Beantwoorden
    • Hanna says:
      2 jaar geleden

      Hoihoi

      Ik zag hem van de week langskomen en dacht die ga ik maken van mn eigen recept. Mijn recept bevat ipv suiker en vanillesuiker basterdsuiker en ik gebruik altijd 350 gram kaakjes en nu dus 350 gram pepernootjes (kleine pepernoten gebruikt)😊 MORGEN smullen

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Wat voor boter heb je gebruikt, daar zou het misschien nog aan kunnen liggen als je verder alles goed hebt afgewogen.

      Beantwoorden
      • Jessica says:
        2 maanden geleden

        Ik had hetzelfde probleem. Precies het recept gevolgd, 18 uur in de koelkast en het laatste uur in de vriezer maar bleef een dikke “modder”.
        Inderdaad wel super lekker! Ik had ongezouten roomboter gebruikt.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 maanden geleden

          Wat vervelend! Heb je misschien grasboter gebruikt? Mijn ervaring is dat deze te zacht is (heerlijk om op brood te smeren daarentegen). Het kan dus liggen aan het merk boter dat je hebt gekozen.

          Beantwoorden
  7. Ellen says:
    2 jaar geleden

    Ik heb deze van het weekend gemaakt en er ook nog mini marshmallows aan toegevoegd. Heerlijk!

    Beantwoorden
  8. Audisse says:
    2 jaar geleden

    Ziet echt lekker uit! Morgen eens maken.

    Beantwoorden
  9. Melissa says:
    2 jaar geleden

    Ik heb een enorme pot Nutella voor mijn verjaardag gekregen, kan ik ook een kruitnoten Nutella arretjescake maken? Zo ja welke ingrediënten moet/kan ik vervangen voor Nutella en in welke hoeveelheden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Durf ik niet te zeggen, heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Nutella is al een zachte chocolade, dus dan moet er wel het een en ander veranderd worden (Als het al lukt)

      Beantwoorden
  10. Neato says:
    2 jaar geleden

    Ook gemaakt, maar dan met witte chocola 🙂 Smullen!

    Beantwoorden
  11. Rachel says:
    1 jaar geleden

    Welke boter moet ik gebruiken? Roomboter zonder zout?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Inderdaad altijd ongezouten roomboter aanhouden bij bakrecepten, tenzij anders aangegeven.

      Beantwoorden
  12. Elke van den Hoven says:
    2 maanden geleden

    Hallo,
    Wat een super leuk recept, ik ga deze aankomend weekend maken voor sinterklaas. Ik heb een springvorm van 24×24. Komt dit dan uit met de ingrediënten?

    Mvgr, Elke van den Hoven

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Je kunt het hier omrekenen: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  13. Danique says:
    2 maanden geleden

    Als ik dit recept maak, en in een normale cakevorm doe, loop ik dan het risico dat de kruidnoten allemaal naar de bodem zakken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk het niet.

      Beantwoorden
      • Danique says:
        2 maanden geleden

        Bedankt voor je snelle reactie!

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Recept Royal Icing

Lemon Curd

Basisrecept vanillecake

Carpaccio wraps

Volgende Post
Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-2

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan