Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Kleine knoop broodjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 juni 2014
in Brood, Hartige recepten, Koken, Ontbijt & Lunch
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

knoopbroodjes 1a

Ik hou van bakken maar ik ben thuis niet de enige die hier graag voor in de keuken staat. Mijn vader bakt ook graag, al zijn dit meestal geen taarten. Hij is liever in de weer met brood. Twee jaar geleden gaf ik hem daarom voor zijn verjaardag een workshop brood bakken cadeau bij Levine. Ik liet hem natuurlijk niet alleen gaan en ging gezellig met hem mee. We maakten die dag allemaal kleine knoop broodjes en ook grote Franse landbroden. Met tassen vol brood gingen we weer huiswaarts.

Sinds die workshop heb ik eigenlijk bijna nooit meer brood gebakken, stom want ik vind het wel heel leuk. Mijn vader is wel enthousiast doorgegaan met het testen van allerlei recepten. Voor Pasen besloten we dit jaar met zijn tweetjes brood te maken voor het ontbijt. We kozen voor allemaal verschillende knoopbroodjes. Vandaag laat ik zien hoe je deze verschillende knoopbroodjes maakt. Alle eer gaat naar Levine, zij heeft ons deze broodjes leren maken. Neem zeker een kijkje op haar blog voor nog meer heerlijke recepten (en workshops!).

knoopbroodjes 2a

Ingrediënten (voor 12 stuks)

  • 500 gram tarwebloem
  • 6 gram droge gist
  • 10 gram suiker
  • 10 gram zout
  • 30 gram zachte ongezouten roomboter
  • 325 gram volle melk, lauwwarm

knoopbroodjes 3a

Ik heb het deeg gemaakt met een staande mixer. Doe alle ingrediënten in de kom en roer dit met een spatel even door elkaar. Zet de mixer aan op een lage stand en kneed in 10-15 minuten tot een soepel deeg dat loslaat van de wand. Je kunt het deeg natuurlijk ook met de hand kneden of een broodbakmachine gebruiken.

Na het kneden moet het deeg voor de eerste keer rijzen. Vorm het deeg tot een bal en leg deze in een met olie ingevette kom. Draai de bal deeg nog even om zodat aan alle kanten de olie zit. Dek de kom af en laat ongeveer een uur rijzen tot het in volume verdubbeld is.

knoopbroodjes 4a

Na de eerste rijs vorm je het deeg. Druk met je handen het lucht uit het deeg en verdeel in 12 gelijke stukken. Maak bolletjes van het deeg en laat ongeveer 10 minuten liggen.

Je kunt de bolletje zo laten, maar je kunt er ook leuke knoopbroodjes van maken. Wij kozen voor dat laatste en maakten in totaal 4 verschillende knoopbroodjes.

Maak strengen van het deeg van ongeveer 30-35 cm, hiermee kun je alle soorten broodjes maken.

knoopbroodjes 5a

Knoopbroodjes

Maak een soort krakeling van het deeg waarbij je aan de onderkant genoeg deeg overhoudt. Die strengen vouw je onderlangs in de lussen van het broodje zodat het aan de bovenkant nog een stukje uitsteekt.

knoopbroodjes 6a

Kaiserbroodjes

Maak een losse knoop in de streng. Vouw de streng rechts bovenlangs naar het midden van het broodje. De linkerstreng vouw je via de onderkant naar het midden. Druk de uiteinden aan elkaar vast. Kies nu de mooiste kant en leg die naar boven op de bakplaat.

knoopbroodjes 7a

Gevlochten broodjes

Bepaal het midden van de streng. Plaats het linker uiteinde onder het midden van de streng, vorm zo een lus. Het rechter uiteinde vouw je onderlangs door de lus en laat je bovenlangs de lus weer uitgaan. Pak de lus op en draai deze naar je toe, nu begint het al op een vlecht te lijken. De uitstekende streng vouw je onderlangs door de kleine lus.

knoopbroodjes 8a

Gevlochten knoopbroodje

Maak eerst de gevlochten broodjes. De uiteinden vouw je onderlangs naar elkaar toe, knijp de uiteinden stevig vast.

Als je zaadjes op je broodjes wilt moet je dit nu doen. Smeer de broodjes in met een beetje water en strooi de zaadjes erover.

Nadat je de broodjes gevormd hebt, leg je ze op de bakplaat. Dek de plaat af en laat 45-60 minuten rijzen tot het weer bijna in volume verdubbeld is. Je kunt eenvoudig testen of het genoeg gerezen is. Druk met je vinger op het deeg, het zou nu langzaam terug moeten veren.

Verwarm tijdens deze laatste rijs de oven alvast voor op 220 graden.

Bak de broodjes in ongeveer 15 minuten gaar en bruin.

knoopbroodjes 9a

Zie je het al voor je? Een lekker uitgebreid ontbijt (of brunch!) waarbij je je eigen geknoopte en gevlochten broodjes serveert? Wij vinden dat hier thuis net even wat leuker, lekkerder en gezellig dan de afbak broodjes uit de supermarkt. Eet smakelijk!

Liefs Laura PNG

Vorige post

Volgende post

Behind the scenes – mei 2014
Lemon meringue cupcakes

Related Posts

Bruschetta met brie en bramen

door Laura Kieft
13 december 2019
0

Terwijl ik in maart weer een serie recepten aan het maken was voor Het Borrelhapjes Bakboek, vond ik...

Christmas crackers met kip, feta en pompoen

door Laura Kieft
06 december 2019
0

Ook de hartige recepten zijn dit jaar weer aanwezig in de advent. Waar ik vorig jaar voor Sinterklaas...

Pesto-tomaat kipspiesjes

door Laura Kieft
29 november 2019
2

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 51

  1. MySimplySpecial says:
    6 jaar geleden

    Wat zien ze er leuk uit!

    Beantwoorden
  2. Sharrel says:
    6 jaar geleden

    Ze zien er echt super cute uit!

    x

    Beantwoorden
  3. bea says:
    6 jaar geleden

    Heb dze weekend ook de kaizerbroodjes van levine gemaakt ,heel simpel en heel lekker!

    Beantwoorden
  4. Wendy (MissPinkyNails) says:
    6 jaar geleden

    Kijk hier was ik laatst naar opzoek! Nergens stond een fatsoenlijk recept dus ik ben erg blij met dit artikel!

    Beantwoorden
  5. Anoeska says:
    6 jaar geleden

    Dit maakte ik vroeger heel veel met mijn moeder op zondagochtend. Dit ga ik snel weer eens een keer doen want ze zijn heerlijk!

    Beantwoorden
  6. Jessy says:
    6 jaar geleden

    Zojuist voor Vaderdag voor het eerst gemaakt, heerlijk! Dit ga ik zeker elke zondag maken 🙂

    Beantwoorden
  7. Maayke says:
    5 jaar geleden

    Hmm ziet er heerlijk uit, wil ik zeker gaan proberen, alleen had ik nog een vraag. Is dit recept ook geschikt om bijv. Knoflook broodjes van te maken? Dus paar teentjes door het deeg en een knoflooksausje erover heen voordat het in de oven gaat? Dit vraag ik, omdat de meeste zelfgemaakte knoflookbroodjes resulteren in zachte broodjes, terwijl ik krokant zo lekker vind :)!

    Groetjes, Maayke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Hoi Maayke,
      Ik heb het nog niet geprobeerd, maar dat zou prima moeten gaan hoor. Ik weet alleen niet zeker of ze knapperig blijven door de knoflooksaus. Best kans dat door het vocht de broodjes niet zo knapperig worden.

      Beantwoorden
      • Bianca says:
        5 jaar geleden

        Lekker….! Krijg net een idee…. je zou er waarschijnlijk ook kaas-ui broodjes van kunnen maken?…Ik zal het binnenkort eens gaan proberen..

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 jaar geleden

          Ja hoor, dat zou ook moeten lukken!

          Beantwoorden
  8. Rebecca says:
    5 jaar geleden

    Oh wat leuk zeg. Ik heb ook al een keer zon broodbak cursus gedaan en super veel geleerd. Maar ik had alleen een van deze techiken geleerd, leuk om er wat meer erbij te leren 😀
    dankjewel
    rebecca
    icing-sugar.net

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Leuk he, dat brood bakken? Ik begin de smaak weer te pakken te krijgen. Vind het nu ook echt jammer dat ik er zo lang niets mee heb gedaan.

      Beantwoorden
  9. Petra says:
    5 jaar geleden

    Tijdens een kinderfeestje de vlechtbroodjes gemaakt. Was erg leuk om te doen, ze waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

    Beantwoorden
  10. Tineke haans says:
    5 jaar geleden

    Een beetje kaneelsuiker door het deeg doen. De streng deeg even rollen door kaneelsuiker. De rest hetzelfde. Als je van zoete broodjes houd…….Verrukkelijk..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      goed idee, klinkt heerlijk!

      Beantwoorden
  11. Charissa says:
    5 jaar geleden

    Kan ik hiervoor ook speltbloem gebruiken? 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan prima 🙂

      Beantwoorden
  12. Alicia says:
    5 jaar geleden

    heei laura
    kheb 2 vraagjes voor je
    1. wat voor n zaadjes zijn die zwarte en waar koop je die
    2. ik heb een keer en chocolade broodje op
    maar moet je daar cacao door doen of gesmolten chocolade

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Hoi Alicia, dat is maanzaad en dat kun je gewoon in de supermarkt kopen. Als je een broodje helemaal met chocoladesmaak wilt zou ik cacaopoeder gebruiken. Of gewoon stukjes chocola door het deeg kneden.

      Beantwoorden
  13. kelly says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik wik de broodjes straks maken met de kinderen op mn werk maar ik heb alleen halfvolle melk. Denk je dat dat ook lukt ipv volle melk?

    groetjes Kelly

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Je zou het kunnen proberen, maar ik zou toch even snel naar de supermarkt gaan. Het gaat niet om slechts een eetlepel, deze hoeveelheid heeft wel degelijk effect.

      Beantwoorden
  14. Anouk says:
    5 jaar geleden

    Wat een leuk recept!
    Kun je de broodjes ook in de avond maken en in de koelkast bewaren voor de volgende ochtend?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, je kunt ze ook prima ’s avonds maken (en bakken). Bewaar ze dan in de broodtrommel of een plastic/papieren zak.

      Beantwoorden
  15. Eline says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan er ook een heel zakje gist doorheen, 7gram ipv 6? En tarwebloem is gewoon de witte bloem toch?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      7 gram zou niet heel veel moeten verschillen, je kunt ook witte bloem gebruiken!

      Beantwoorden
  16. Leena says:
    5 jaar geleden

    Hoi,
    Zou je ook broodjes kunnen vlechten van een rol kruimeldeeg uit de supermarkt? Of is dat brood dan niet zo lekker… (met vb wat pesto in?) Ik heb al heel veel gehad aan jouw recepten! Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Wat voor een soort deeg bedoel je precies? Bij kruimeldeeg denk ik aan een koekdeeg namelijk, daar gaat het niet mee 😉

      Beantwoorden
  17. Merel says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Zou je ipv speltbloem ook speltmeel of volkorenmeel kunnen gebruiken of worden de verhoudingen dan anders?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Ik heb bij dit recept nog geen ervaring met vervangers, je kunt het zeker proberen. Je kunt altijd iets extra water/bloem toevoegen wanneer het deeg te droog of nat is.

      Beantwoorden
  18. Lisanne says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura!

    Met veel plezier werk ik veel van jou recepten uit. Nu maak ik voor de tweede keer in korte tijd deze broodjes, echter weet ik niet zo goed hoe ik het deeg het beste laat rijzen. Op internet worden tips gegeven over theedoeken, maar deze zouden het deeg uitdrogen. Folie zou gaan plakken aan het deeg. Ik heb het deeg vorige keer laten rijzen met een doek eroverheen, maar het deeg werd inderdaad erg stug. Heb jij tips voor me?

    Groetjes,
    Lisanne

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Hoi Lisanne,
      Ik leg meestal een theedoek of doorzichtig keukenfolie over de kom. Beide gaat hier altijd prima. Als het heel stug wordt heb je misschien niet genoeg vocht toegevoegd aan het deeg. Controleer je of je er een dun vliesje van kunt trekken?

      Beantwoorden
  19. medine says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    De broodjes zien er lief en heel lekker uit. Weet je toevallig hoe lang ze vers blijven ik wil ze namelijk in een grotere hoeveelheid maken.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Het is het lekkerst om ze binnen 2 dagen te eten, maar je kunt ze ook heel goed invriezen. Weer even opwarmen in de oven en ze zijn weer lekker vers en knapperig

      Beantwoorden
      • medine says:
        5 jaar geleden

        Dank voor je bericht ga ik zeker proberen. Vers gemaakte broodjes yammie yammie

        Beantwoorden
  20. Lisa says:
    5 jaar geleden

    kan ik hiervoor ook gewoon halfvolle melk gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Je kunt het proberen, maar met deze hoeveelheid zou ik gewoon een pakje volle melk kopen.

      Beantwoorden
  21. Marline says:
    4 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk! Ik wil het morgenvroeg graag maken, maar heb alleen halfvolle melk in huis. Gaat het hier ook mee lukken denk je?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 jaar geleden

      Ik heb ze tot nu toe alleen gemaakt met volle melk, dus dat durf ik je niet met zekerheid te zeggen. Maar proberen kan altijd natuurlijk, denk niet dat ze gigantisch zullen mislukken 😉

      Beantwoorden
      • Tinka says:
        4 jaar geleden

        Ik heb ze gemaakt met half volle melk en de helft volkoren bloem. Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen, ze zijn echt heel mooi gelukt, ze zien er prachtig uit. Dank voor dit recept! 🙂

        Beantwoorden
  22. Tinka says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik zou deze broodjes heel graag willen maken morgen, zou ik de helft van de bloem kunnen vervangen door volkoren bloem? (of een deel ervan) of zouden ze dan mislukken?

    Groetjes, Tinka

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat moet geen probleem zijn, resultaat zal wel iets verschillen.

      Beantwoorden
  23. Marja says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura
    In het recept staat 325 gram volle melk, lauwwarm kan ik aannemen dat je 325 ml volle melk moet gebruiken.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ml en gram is hetzelfde bij melk, dus ja 🙂

      Beantwoorden
  24. Janny wols says:
    3 jaar geleden

    Ik wilde voor het eerst de knoopbroodjes maken. So far so good. Totdat de broodjes gevormd waren en ze nog een keer moestenrujzen. Toen de de oven in gingen, waren ze meer uitgezakt dan gerezen. Dus na het bakken waren ze iets hoger dan een pitabroodje. Wat kan er mis zijn gegaan??

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      misschien was het deeg te lang gerezen waardoor het té luchtig was.

      Beantwoorden
  25. Janny Wols says:
    3 jaar geleden

    Dank je voor je suggestie, ga het zeker nog eens proberen.

    Beantwoorden
  26. Inge says:
    2 jaar geleden

    Beste Laura,
    Zou ik ook lijnzaad aan het deeg zelf toe kunnen voegen? En zo ja, wanneer moet ik het dan toevoegen? Hartelijk bedankt alvast!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Daar heb ik zelf geen ervaring mee, zou eerlijk gezegd dan een heel ander recept zoeken waarbij dat al zo wordt gedaan. Lijnzaad neemt vocht op en dat heeft zo zijn uitwerking op het brood.

      Beantwoorden
  27. Toyah says:
    8 maanden geleden

    Kan ik dit deeg ook een dag van tevoren maken en het dan bewaren? En zo ja hoe moet het bewaard worden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      8 maanden geleden

      Je kunt beter gewoon de broodjes bakken en deze bewaren voor de volgende dag.

      Beantwoorden
  28. Pingback: De lekkerste ontbijtjes - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura’s Bakery

Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Volg mij op Instagram

  • INSTARECEPT  Ook voor Kerst mocht ik weer iets lekkers bakken voor  optimel   ik besloot voor een cake te gaan  Eentje op basis van Griekse yoghurt  dat maakt je baksel heerlijk fris  En met sinaasappel en cranberry s past deze prima op tafel tijdens de feestdagen  Hier volgt het recept         Voor een 25cm cakeblik  12 plakjes        200 gram bloem        2 tl bakpoeder        snuf zout        200 gram suiker        2 tl sinaasappelrasp        200 gram Optimel Griekse yoghurt  bijv  speculaassmaak         4 eieren        2 el sinaasappelsap        100 gram zonnebloemolie        150 gram gedroogde cranberry s        100 gram poedersuiker        2-3 el sinaasappelsap        Bereiding        In een kom doe je bloem  bakpoeder  zout  suiker en sinaasappelrasp  Roer door elkaar      In een tweede klop je de Griekse yoghurt  eieren  sinaasappelsap en zonnebloemolie door elkaar      Giet bij het bloemmengsel en roer door tot de droge ingredi  nten zijn opgenomen      Voeg de cranberry s toe en spatel gelijkmatig door het beslag      Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en bak in 55-60 minuten op 175 graden  boven- en onderwarmte       Eenmaal afgekoeld maak je een glazuur door poedersuiker en sinaasappelsap door elkaar te roeren  giet over de cake         Eet smakelijk          voeltgoed  optimel  eindeloosgenieten  laurasbakerypartner  christmasbaking  yoghurtcake
  • ADVENT  Cadeautje van mij voor jullie  deze bruschetta met brie en bramen uit Het Borrelhapjes Bakboek zijn namelijk perfect voor alle kerstborrels deze maand  Het recept vind je daarom nu op het blog         Link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  hetborrelhapjesbakboek  kerstborrel  borrelhapjes  bruschetta
  • PROEFKOKEN VOOR KERST  Superleuk jullie enthousiasme en aanmeldingen voor het proefkoken  De deelnemers hebben inmiddels bericht ontvangen en we gaan zaterdag 14 december samen aan de slag  Ik in de Koffietijd studio  de rest vanuit zijn of haar eigen keuken  Kijk en of kook jij mee met de live uitzending van Koffietijd  Van 15 00 uur tot 17 00 uur ben ik in de uitzending bij koffietijd om al jullie vragen te beantwoorden  heb nu al zin om het diner daarna op te eten  Want dat ziet er heerlijk uit   swipe voor het menu               En kook je met ons mee  Laat dat dan zeker zien  Gebruik  PLUSproefkoken en  proefkoken en tag  PLUSsupermarkt in je post zodat ik jullie resultaten kan zien                laurasbakerypartner  kerstkoken  kerstdiner
  • ADVENT  De klassieke cr  mekoekjes hebben een twist gekregen voor de feestdagen  Nu met een chocoladekoekje als basis en prachtige gouden sprinkles voor de kerstdagen  Ga jij ze maken         Recept staat nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  cremekoekjes  kerstkoekjes  koekjesbakken  kerstkoekjes  christmascookies
  • ADVENT  Maak van je kerstdessert een echt showstuk  Wat dacht je van deze frambozen-CHEESECAKE soesjestoren  Precies  meer hoef ik niet te zeggen  Alleen nog dat het recept nu online staat         Recept via link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  soesjes  debakstrijd  soesjestoren  cheesecake  cheesecakesoesjes  frambozencheesecake  chouxpastry  croquembouche
  • ADVENT  Deze kwarktaart vermomd als charlotte taart is perfect voor de kerstdagen  Hier heb ik er in ieder geval heel veel mensen blij mee gemaakt  en toen was het nog niet eens kerst   Hoe je hem maakt  staat nu online          Link in profiel    laurasbakery        PS  In het artikel staat ook nog een leuke winactie voor jullie          kerstopdetaart  laurasbakerypartner  charlotte  kwarktaart  chocolatestars  christmasbaking     bakkennl  Droetkerbakken nl

De meest populaire artikelen

Basisrecept vanillecake
Basisrecepten

Basisrecept vanillecake

Vandaag is het tijd voor een  goed basisrecept: een lekkere vanillecake. Inmiddels staan er toch al een aantal recepten op...

door Laura Kieft
26 februari 2013
Basisrecept vanille botercrème
Basisrecepten

Basisrecept vanille botercrème

Dit overheerlijke recept voor vanille botercrème is echt een must als je regelmatig bakt! Deze botercrème smaakt niet naar boter...

door Laura Kieft
04 april 2013
Basisrecept Koekjes
Basisrecepten

Basisrecept Koekjes

Misschien wel mijn meest favoriete basisrecept: koekjes! Ik kan een dag vullen met het bakken (en eten!) van allerlei soorten...

door Laura Kieft
12 september 2013
No bake stroopwafel cheesecake
Taarten

No bake stroopwafel cheesecake

Soms...

door Laura Kieft
26 oktober 2019
Volgende Post
Lemon meringue cupcakes

Lemon meringue cupcakes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bruschetta met brie en bramen

13 december 2019

Chocolade crèmekoekjes

12 december 2019

Frambozen-cheesecake soesjestoren

11 december 2019
Mijn bakboeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek

Het Laura’s Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

© 2019 | all rights reserved

Generic filters
Zoek op Categorieën
No Result
View All Result
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan

Ik bak niet alleen graag koekjes, ik verzamel ook digitale cookies.OkLees meer