Jouw tip op Handige Baktips?

16 december 2014
1

jouw tip op handige baktips

In de loop der jaren heb ik veel geleerd op het gebied van bakken en decoreren. Ik heb nooit een culinaire opleiding gevolgd dus mijn kennis komt van internet, uit boeken, maar ook van gemaakte fouten. Op Handige Baktips deel ik mijn opgedane kennis met jullie in de vorm van allerlei handige tips. Zo hoeven jullie niet uit te zoeken wat ik al heb gedaan en ook de fouten niet te maken die ik al heb gemaakt.

Maar ik ben natuurlijk niet de enige met tips, ook jullie zullen geheid tips hebben op gebied van bakken en decoreren. Daarom ben ik op zoek naar jou!

Jouw tip op Handige Baktips!

Heb jij een handige manier voor het vervoeren van jouw baksels, een alternatief voor dat ene moeilijk verkrijgbare ingrediënt of weet jij hoe je die ene baktool multifunctioneel kunt gebruiken? Dan zie jij jouw tip(s) binnenkort misschien wel -voorzien van jouw naam- verschijnen in de rubriek met ‘Baktips van de lezer’! Is jouw tip handig, uniek en onmisbaar en wil je die graag delen met mij en de lezers van Handige Baktips? Laat het dan weten!

Stuur jouw tip in

Mail jouw tip (eventueel voorzien van een foto) of vul onderstaand contactformulier in:

[contact-form subject=’Baktips van de lezer’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Jouw tip’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Zie je een tip online komen die jij had ingestuurd, maar staat je naam er niet bij? Dan stond deze al op de site of hij stond al klaar om gepubliceerd te worden.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *