Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

IJs maken met en zonder ijsmachine

Laura Kieftdoor Laura Kieft
22 juli 2019
in Handige Baktips, ijs, soort gebak, technieken, tips en trucs
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Er staan al ontzettend veel ijsrecepten hier op het blog zonder dat daar een ijsmachine aan te pas komt. Ideaal als je het mij vraagt. Ik maak graag ijs, maar heb daar geen machine voor en ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik die wel in huis wil hebben. In mijn vriezer heb ik nagenoeg nooit ruimte voor zo’n element voor een ijsmachine. Daarom keek ik eerder dit jaar naar een zelfvriezende machine maar schrok behoorlijk van de prijzen. Dat zou minimaal 500 euro gaan kosten, voor een machine die ik maar een paar keer per jaar gebruik. Ik houd het voorlopig dus nog gewoon bij recepten waar helemaal geen machine voor nodig is en dat werkt prima. Een aantal recepten die ik online heb staan kun je zowel met en zonder ijsmachine maken. En dat geldt eigenlijk voor alle ijsrecepten. Ik vertel je er meer over zodat je deze tips zelf ook kunt toepassen en elk ijsrecept kunt maken, of je nu wel of niet een ijsmachine in huis hebt.

Twee soorten ijsmachines

Er zijn twee soorten ijsmachines zoals ik net al even kort noemde. Je hebt machines met een los element dat je in de vriezer zet. Dat element is in de vorm van een kom en zet je eenmaal bevroren terug in de machine, dan kun je je ijs maken. Voordeel is dat de machines zelf over het algemeen niet heel erg groot zijn, maar voordat je ijs wilt maken moet je dus wel dat element minimaal 24 uur in de vriezer zetten. Met andere woorden: je moet plannen wanneer je ijs wilt maken en hier ruimte voor maken in je vriezer. Tenzij je vriezer zo groot is dat je hem er altijd in kunt laten staan, maar dat is bij mij niet het geval helaas. En ook belangrijk: je kunt er maar 1 portie ijs mee maken. Nadat je hem hebt schoongemaakt moet het element weer opnieuw in de vriezer voor 24 uur.

Voordelen: Niet zo groot en ook niet al te duur.

Nadelen: Je moet het maken van ijs plannen, ruimte hebben in de vriezer en kunt maar 1 portie maken.

De tweede ijsmachine is een zelfvriezende. Dat zijn flinke apparaten waar een compressor in zit. Stekker in het stopcontact en de machine koelt zichzelf. Omdat deze machine zichzelf koelt kun je ook eenvoudig achter elkaar verschillende porties ijs maken, er is geen vriezer nodig om het apparaat te koelen. Aan deze apparaten hangt helaas wel een flink prijskaartje, maar als je echt heel vaak ijs maakt zou dit het wel waard kunnen zijn.

Voordelen: IJs maken wanneer je wilt en zoveel als je wilt.

Nadelen: De machine is groter en ook stukken duurder.

IJs maken zonder ijsmachine

Net zoals ik geen ijsmachine in huis? Ook dan kun je prima allerlei soorten ijs maken, je hoeft je echt niet te beperken tot de ijsjes op een stokje. Zelf maak ik bijvoorbeeld altijd schepijs met mijn 3 ingrediënten roomijs. Echt een grote favoriet hier en ik heb het al voor vele verschillende smaakvariaties gebruikt. Maar mocht je nou een recept gebruiken waarin staat dat je een ijsmachine nodig hebt, dan is het ook prima te doen. Je moet alleen wel meerdere keren met de hand het ijs doorroeren zodat de structuur van je ijs goed is.

Zo werkt het

Je maakt het ijs gewoon helemaal volgens recept. Waar het recept zegt dat je het in de ijsmachine moet gieten, zet jij het in een afgesloten bak in de vriezer. Elk half uur roer je met de hand het ijs door om te voorkomen dat er niet al te veel ijskristallen vormen in het ijs. In totaal doe je dit 6-8 keer (je bent dus 3-4 uur bezig).

Hierna is het ijs nog niet altijd zo stevig als je wilt, dan laat je het gewoon nog langer in de vriezer staan. Vaker doorroeren is echter niet nodig.

Zo simpel is het dus. En met het voorspelde weer van deze week is dit het perfecte moment om ijs te gaan maken. Ga jij voor een van de ijsmachines of gebruik je mijn tips en maak je het zonder machine?

Vorige post

Volgende post

Aardbei-rabarber clafoutis
Kiwi sorbetijs

Related Posts

Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft
07 april 2021
1

Zoals...

Appelvlaai

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft
15 februari 2021
2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari....

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 13

  1. Trudy says:
    2 jaar geleden

    Wat een heerlijk verkoelend artikel, en natuurlijk gebruik ik jouw recept.
    Dank je wel.

    Beantwoorden
  2. Lena says:
    2 jaar geleden

    Ik maak nu al heel lang het 3 ingrediënten roomijs en het is echt geweldig zo zonder ijsmachine! En het was eindelijk een recept zonder ei dus super bedankt! uiteraard ga ik dat nu vooral weer doen in dit zomerse weer (:

    Beantwoorden
  3. Mym says:
    1 jaar geleden

    Echte leuke tips, ik zou ze allemaal onmiddelijk willen uitvoeren ! Hmmmm, heerlijk ! Ik heb alleen een vraagje, ik zie dat je met Cocosboter werkt, ik heb onlangs een pot gevonden in de Lidl, maar heb hem weggegooit, wordt gezegd dat dit een echt slecht produkt is en slecht voor de gezondheid ! Waar haal jij de jouwe ? Tot hoors voor véél nieuwe recepten, vooral met amandelpoeder !

    Beantwoorden
  4. Toos says:
    1 jaar geleden

    Vandaag het chocolade ijs geprobeerd te maken, maar moet het gezoete gecondenseerde melk zijn? Die is namelijk veel stroperiger en heel zoet.
    Ik had nu dus een blik gecondenseerde melk maar die was niet zo stroperig als ik normaal heb en stuk minder zoet. Bovendien naar mijn idee zit er veel te veel cacao in.. smaakt heel bitter.
    Dus twee vragen:
    Moet het gezoete gecondenseerde melk zijn?
    En de slagroom die ik had was ook ongezoet is dit in Nederland ook?
    Woon in het buitenland vandaar..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Hi Toos, het moet inderdaad gezoete gecondenseerde melk zijn. Dat zou meteen het bittertje van de cacao weggenomen moeten hebben. Ik heb hier in NL nog nooit ongezoete gecondenseerde melk gezien! Vandaar dat het er niet bij stond in het recept. De slagroom is hier ook ongezoet.

      Beantwoorden
      • Elly Jeurissen says:
        10 maanden geleden

        Er is in Nederland heel veel ongezoete gecondenseerde melk te koop. Het heet alleen anders: koffiemelk. Je kunt deze ook zelf zoeten, eventueel met zoetstof als je minder suiker wilt of moet gebruiken.
        Bedankt voor je recept.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          10 maanden geleden

          Wat een interessante tip! Denk je dat dit dezelfde concentratie heeft als die uit blik? Of zou die alleen maar dikker lijken door de suiker?

          Beantwoorden
          • Elly Jeurissen says:
            10 maanden geleden

            Uit koffiemelk is de helft van het water gehaald. Hoe dat met die andere zit, weet ik niet want die gebruik ik niet, maar je zou het kunnen vergelijken door de eiwit- of de vet-gehaltes te vergelijken. Als die ongeveer hetzelfde zijn, is de concentratie hetzelfde. Bij vet-percentages natuurlijk wel vergelijken met dezelfde melk: volle melk met volle melk. Anders kun je het uitrekenen door de vetpercentages van volle melk en volle geconcentreerde melk te vergelijken. Of de eiwit-percentages natuurlijk. Kun je meteen uitrekenen hoeveel suiker er aan toegevoegd is…

          • Laura's Bakery says:
            10 maanden geleden

            Bedankt voor je uitgebreide reactie! Ik ga het eens uitzoeken 🙂

  5. Paula says:
    11 maanden geleden

    Met de hand of lees ik het te letterlijk ? Kan het ook met garde? Heb je een recept van dat heerlijke ijs op de foto? Meen frambozenijs? Alvast bedankt

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Met de hand met een spatel, want je schept het in de vorm die je steeds weer in de vriezer zet om en het zal steeds ijziger worden (dus dan gaat het niet met de garde). https://www.laurasbakery.nl/frambozen-roomijs/

      Beantwoorden
      • Paula Pinto says:
        10 maanden geleden

        Heel erg bedankt. Ik ben een keukenkluns dus sommige dingen is voor mij minder vanzelfsprekend 🙂

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          10 maanden geleden

          Dat snap ik hoor 😀

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=92da077fa026e2c77829ed9868697e75&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles
  • NIEUW! Ik ben altijd net iets te enthousiast bij het inslaan van versnaperingen voor het paasweekend. Als Pasen eenmaal voorbij is heb ik er eigenlijk geen zin meer in, maar wel nog een hoop paaseitjes in huis. Herkenbaar? Daarom bedacht ik deze lekkere paasei arretjescake! Daarmee tover je de resterende paaseitjes om tot een overheerlijk baksel 😁 (en dat gaat er bij mij dan weer wel altijd in).⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#paaseitjes #arretjescake #leftovers #paaseieren #paasrecepten

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Basisrecept vanille botercrème

Oma’s Appeltaart

Lemon Curd

Banketbakkersroom

Volgende Post
Kiwi sorbetijs

Kiwi sorbetijs

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-17

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-2

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-6

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-9

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-15

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan