Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Hoe werkt gelatine?

Lian van Rensdoor Lian van Rens
28 januari 2018
in basiskennis, Handige Baktips, ingrediënten, meer ingrediënten, tips en trucs
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Wie wel eens zelf een kwarktaart heeft gemaakt, heeft waarschijnlijk gebruik gemaakt van gelatine. Het is dan ook een product dat voornamelijk gebruikt wordt om taarten, puddings, vullingen en geleien in de zoete keuken te laten opstijven. Je koopt het in de vorm van doorzichtige blaadjes of vellen in de supermarkt. Maar hoe werkt gelatine nu precies? Die vraag ga ik vandaag proberen te beantwoorden.

Gelatine blaadjes

In de supermarkten verkopen ze voornamelijk gelatine in de vorm van blaadjes. Een zakje bevat doorgaans 12 blaadjes gelatine dat voldoende is voor een een liter aan vloeistof. Op die manier heb je al een goede graadmeter om te weten hoeveel blaadjes je nodig hebt. Snel omgerekend betekent het dat je voor 85 ml vocht 1 blaadje gelatine nodig hebt. Men gaat er dan vanuit dat je een volledig opgesteven eindproduct wilt. Door vaker met gelatine te werken en verschillende hoeveelheden uit te proberen kun je met die verhoudingen leren spelen. Als je nog nooit met gelatine hebt gewerkt kun je beter de instructies op de verpakking of het recept volgen. Gelatineblaadjes moeten eerst wellen in koud water, voordat je ze kunt gebruiken.

Werking van gelatine

Gelatine is een dierlijk product dat gemaakt is van de beenderen en/of huid van varkens. Als de gelatine klaar is voor gebruik, los je het op in een warme vloeistof. In een koude vloeistof zal het niet oplossen. Oplossen kan in warm water, maar ook warme melk of slagroom zijn geschikt. Dit giet je vervolgens bij datgene dat je wilt laten opstijven en roer je goed door. Als de pudding of room die je wilt laten opstijven in zijn geheel al is verwarmd dan kun je de gelatine daar direct aan toevoegen. Zolang je maar een warme basis hebt waar de gelatine in kan oplossen. Zodra de opgeloste gelatine weer afkoelt vormt het een gel die het product stijf maakt. Gelatine heeft een aantal uur nodig om op te stijven.

Gelatine met fruit

Misschien heb je wel eens gehoord dat gelatine niet goed samengaat met bepaalde soorten fruit. Bepaalde fruitsoorten bevatten namelijk enzymen die de eiwitten van de gelatine doen afbreken. De werking van gelatine wordt in principe tegengehouden en je taart of pudding is gedoemd om te mislukken. Om dit te voorkomen kun je het fruit eerst even koken in water en daarna goed afspoelen. Kant-en-klaar fruit in blik is wel geschikt om direct te verwerken met gelatine. Dit fruit is meestal al gekookt. Soorten fruit die vers niet werken met gelatine zijn onder andere papaya, vijgen, ananas en kiwi, maar ook gember kun je beter niet met gelatine mengen.

Mocht je nog vragen hebben over gelatine, stel ze dan hieronder. Dan nemen we die mee in een extra artikel over dit product waar we ook de vervangers van gelatine bespreken.

Het recept voor de panna cotta in dit artikel vind je op Laura’s Bakery door hier te klikken.

Vorige post

Volgende post

Chocolade madeleines
Pizza met courgette, paprika en Parmaham

Related Posts

Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft
07 april 2021
1

Zoals...

Appelvlaai

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft
15 februari 2021
2

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari....

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 26

  1. Tessa says:
    3 jaar geleden

    Agar-agar is een vegetarisch gelatine middel. Kun je misschien meer vertellen over de werking van dit product?

    Groetjes Tessa

    Beantwoorden
  2. Cientje says:
    3 jaar geleden

    Hoi, in een Duitse how-to om Maya de Bij te boetseren, gebruiken ze een zakje gelatine poeder om de vleugeltjes te maken. Zelf gelatine blaadjes malen is niet simpel… jullie een idee hoe ik dit kan oplossen aub?

    Beantwoorden
  3. LH says:
    3 jaar geleden

    Hoe voorkom ik klontjes in mijn eindproduct? Bij een kwarktaart: ik zorg dat de kwark niet koud meer is, bijna op kamer temperatuur, laat de gelatine na het oplossen even afkoelen, voeg hem dan toe: toch klontjes. Wat gaat er nog mis?

    Beantwoorden
    • Patricia says:
      1 jaar geleden

      Dat had ik ook. Ik kreeg gelijk klontjes toen ik de in melk opgeloste gelatine door de redelijk koele kwark roerde. En een kwarktaart die niet stijf werd. Hoor heel graag wat ik anders zou kunnen doen.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dat komt door het temperatuursverschil en dat heet schiften. Zodra je zuivelproducten mengt die niet dezelfde temperatuur hebben, ontstaan klontjes. Je moet dus zorgen dat je gelatinemengsel volledig is afgekoeld voordat je het aan de kwark toevoegt. Idealiter zijn al je ingrediënten altijd op kamertemperatuur. https://www.laurasbakery.nl/hoe-kun-je-schiften-voorkomen/

        Beantwoorden
  4. Elly says:
    3 jaar geleden

    Hoeveel gram gelatinepoeder komt overeen met 1 blaadje gelatine?

    Beantwoorden
  5. Sylvano says:
    2 jaar geleden

    Ik heb dit lasts ook gehad , ik had een vermoede dat ik de gelatene blaatjes te kort ik kout water had gelecht

    Beantwoorden
    • Ilona says:
      1 jaar geleden

      Kan het kloppen dat gelatine stinkt?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dat is niet mijn ervaring.

        Beantwoorden
        • Ilona says:
          1 jaar geleden

          Ik heb een keer iets met gelatine gemaakt. Het stonk behoorlijk en met gevolg dat de taart ook heel vies smaakte. Il vroeg me af of ik het verkeerd gebruikt had?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            1 jaar geleden

            Was het misschien over datum?

          • Fleur says:
            12 maanden geleden

            Het kan zijn dat je de gelatine door het koken, hebt laten verbranden. Dit proef je bij het eindresultaat.

  6. Nina says:
    2 jaar geleden

    Kun je jelly, gemaakt van gelatine, invriezen?

    Beantwoorden
  7. Saskia says:
    9 maanden geleden

    Hoi hoi
    ik heb een taart gemaakt met gelatine.
    Nu wordt de rand van de taart na een halve dag al blauw.
    Ligt dit eraan dat ik het ineen bakblik maak? Of doe ik iets anders verkeerda?
    Groetjes saskia

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Dat kun je voorkomen door je hele bakblik met bakpapier te bekleden, ook de randen.

      Beantwoorden
  8. R says:
    6 maanden geleden

    Hoi
    Baadjes gelatine mag ik niet gebruiken ivm geloofsovertuiging kan ik de gelatine vervangen met een ander bindmiddel wat is dan de verhouding.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Je kunt dan agar-agar gebruiken, de verhoudingen staan op het pakje.

      Beantwoorden
  9. Marlinde says:
    4 maanden geleden

    Hi Laura,
    Weet jij wat gebeurd er als je de gelatine gebruikt in een saus, zodat deze in de koelkast kan opstijven in een bepaalde vorm en het vervolgens weer verwarmt in de oven?
    Blijf het dan zijn stijve vorm houden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Gelatine mag überhaupt niet warm verhit worden want dan verliest het z’n werking/kracht, dus ik denk niet dat dit werkt nee..

      Beantwoorden
  10. Brechje says:
    3 weken geleden

    Hoi Laura,

    Ik wil een mousse van mascarpone met slagroom wat stijver maken zodat ik er een bol taartje van kan maken. Het gaat om 250gr mascarpone met 125ml slagroom. Hoeveel gelatine adviseer jij om te gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Daarvoor kun je het beste de instructies achterop het pakje volgen 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Frambozen-citroen ijstaart

Wit brood

Quiche met broccoli en tomaat

Bakken met roomboter of margarine?

Volgende Post
Pizza met courgette, paprika en Parmaham

Pizza met courgette, paprika en Parmaham

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan