Het is bijna Halloween en daarom vonden wij het wel leuk om een Halloween hapje te presenteren. Zeker als je besluit een Halloween feestje te geven is het fijn om zowel zoete als hartige hapjes op tafel te kunnen zetten. Deze eitjes heb je heel erg snel gemaakt en eigenlijk gaat de meeste tijd zitten in het decoreren ervan. Even opstijven in de koelkast en je hebt griezelig lekkere, maar ook grappige gevulde eieren waar iedereen zijn tanden in kan zetten.
Ik kan nu alles over Halloween vertellen, maar dat bewaar ik voor jullie in een apart artikel dat dinsdag online komt. Daarom geen praatjes, maar gewoon het recept voor deze Halloween gevulde eieren.
BAKTIP: Doe de rode vulling in een wegwerp spuitzak waar je een klein puntje af kunt knippen of vouw een cornetje. Spuit hiermee aderen over de gevulde eieren.
Hoi,
Kun je deze eieren een dag van te voren maken?
Ik ben bang dat de avocado dan onsmakelijk van kleur verandert, dus ik zou het niet aanraden.
De dag erna is de vulling/ het eitje een stuk minder lekker.
De dag zelf waren ze heerlijk! en perfect voor halloween 🙂
Ja, was de smaak echt minder? Ik vind vooral de kleur wat onsmakelijk worden van een dergelijke avocado-vulling en dat beïnvloed vaak toch ook onbewust je smaak. Fijn dat ze op de dag zelf goed hebben gesmaakt!
Door de olijf viel de kleur nog best mee vonden wij, en de dag erna was het zeker niet vervelend om de restjes te eten maar vers had onze voorkeur.