Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Glutenvrije zandkoekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 november 2018
in Allergenen, Glutenvrij, Koekjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Glutenvrije koekjes zijn best een uitdaging. Een aantal jaren geleden bakte ik ze al eens, hoewel ik die lekker vond, vond ik het jammer dat ze zo ontzettend kruimelig waren. Iets dat kenmerkend is voor glutenvrije baksels. Inmiddels weet ik dat hier verschillende oplossingen voor zijn en dat het variëren in de verhoudingen ook al veel oplost. Monique stond een tijdje terug voor de deur met deze heerlijke koekjes en ik proefde er gelijk eentje. Het is dat ik wist dat ze glutenvrij zijn, maar anders was het mij zeker niet opgevallen. Als je ze trouwens lactosevrij wilt maken kan dat ook, dan vervang je de boter door margarine.

Recept afdrukken

Glutenvrije zandkoekjes

Zandkoekjes zijn altijd erg simpel om te maken en erg lekker. Deze glutenvrije zandkoekjes smaken ook ontzettend lekker.
Porties: 30 koekjes

Ingrediënten

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 125 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei (M)
  • 100 gram boekweitmeel
  • 100 gram rijstmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 tl vanillepoeder (of 1 tl vanille-extract)
  • snuf zout

Instructies

  • Klop boter en suiker romig, voeg het ei toe en mix tot deze is opgenomen. De rest van de ingrediënten -boekweitmeel, rijstmeel, bakpoeder, vanillepoeder en zout- kun je tegelijk toevoegen. Kneed er een mooi deeg van.
  • Verpak het deeg in folie en laat minimaal 30 minuten rusten in de koelkast.
  • Na het ruste kneed je het deeg even goed door om het iets soepeler te maken voor het uitrollen. Bestuif je werkblad met glutenvrij bloem/meel en rol het deeg uit tot zo’n 5 mm dikte. Snijd koekjes van ongeveer 5 x 5 cm uit en leg ze op een met bakpapier beklede plaat.
  • Bak de koekjes in 12-15 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte) gaar of tot de randjes goudbruin kleuren.

Tips

  • Tip: Vanillepoeder is te koop bij (online) kook- en bakwinkels.
  • Tip: Dit koekdeeg is ook goed geschikt om figuurtjes van te maken met uitsteekvormpjes.
  • Bewaren: In een trommel zijn deze koekjes 2-3 weken houdbaar. in de vriezer tot 3 maanden. Je kunt ook het deeg invriezen, dat is dan ook tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

Chocolade bananenbrood
Glutenvrije broodjes – 3 varianten

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
3

Het...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 23

  1. Lucia says:
    2 jaar geleden

    Dat ziet er heerlijk uit, die ga ik zeker een keer proberen te bakken!
    Ik neem aan dat als je het aanrechtblad moet bestuiven met bloem dat je dan ook boekweitmeel of rijstmeel kan gebruiken (ivm de gluten)?
    Groetjes, Lucia

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Goed punt, heb het gelijk even aangepast.

      Beantwoorden
      • Lucia says:
        2 jaar geleden

        😉

        Beantwoorden
  2. Chantal Janssens says:
    2 jaar geleden

    Ik heb je koekjes omgevormd tot speculaas. De witte suiker heb ik vervangen door donkere kandijsuiker. De vanille door 4 gr kaneel. Maar je kan natuurlijk ook speculaaskruiden gebruiken. Ik eet sinds mei glutenvrij en … dit is voor de eerste keer dat ik lékkere speculaas heb gegeten. Bedankt voor het recept en voor je glutenvrije week. De gewone koekjes ga ik ook nog bakken.

    Beantwoorden
  3. Barbara says:
    2 jaar geleden

    Heerlijk Laura! Vanwege tekort aan boekweitmeel, heb ik een deel vervangen door maïsmeel. Eindelijk lekkere glutenvrij zandkoekjes 🎉

    Beantwoorden
  4. Erika says:
    1 jaar geleden

    Ik weet niet wat er mis is maar heb precies het recept gevolgd maar het deeg is zo sticky dat ik er geen koekjes van kan maken. Hoeveel extra boekweitmeel ik ook toe voeg.
    Jammer dat het giga mislukt is.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat rot Erika! Extra bloem/meel toevoegen moet niet nodig zijn. Heb je het wel lang genoeg laten rusten in de koelkast?

      Beantwoorden
      • Erika says:
        1 jaar geleden

        Hoi

        Zeker lang genoeg laten rusten.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Wat gek dan, dat heb ik echt nog nooit gehad. Vervelend!

          Beantwoorden
    • Evelien says:
      1 jaar geleden

      Lang genoeg in de koelkast is inderdaad wel echt een must. Dan heeft de boter de tijd om weer hard te worden.

      Ze zijn echt SUPER! Ik heb ze nu voor de 3e keer gemaakt. De tweede keer was een noodplan omdat de meringue fallicant mislukte en ik niet alles wou weggooien.
      Ik ben benieuwd naar de smaak variatie tips.
      Koekjes bakken is gewoon weer leuk! 😀 dankjewel daarvoor.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Jaaa wat leuk dit. Ik ben ook gek op koekjes!

        Beantwoorden
    • Laura says:
      11 maanden geleden

      Ik had precies hetzelfde probleem.. Ik denk dat het komt doordat het een L ei was?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        11 maanden geleden

        Met een ei bedoel ik altijd maatje M.

        Beantwoorden
  5. ES says:
    11 maanden geleden

    Hoi, is deze recept te maken zonder ei? Thanks 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee, dat kan je niet zomaar weglaten.

      Beantwoorden
    • Charlotte says:
      10 maanden geleden

      Hey ES,
      Natuurlijk is ook ei te vervangen. Ik heb al veel recepten gemaakt met lijnzaad of chiazaad en kokend water. Daar de staafmixer in en het werkt prima!
      1 EI = 18g zaad met 3 el warm water
      Smakelijk!

      Beantwoorden
  6. Vera Hamoen says:
    10 maanden geleden

    Kan ik de meelsoorten vervangen voor standaard glutenvrij meel. Ik heb namelijk gewoon glutenvrij meel/bloem in huis en om nu speciaal deze meelsoorten aan te passen vindt ik jammer.

    Ze lijken me wel erg lekker en wil ze graag proberen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat heb ik niet getest! Maar ik hoor het graag als jij het aandurft 🙂

      Beantwoorden
  7. Joyce says:
    5 maanden geleden

    Gemaakt met 100gr boekweitmeel en 100gr. glutenvrije meelmix, werkt prima. Goed rusten en 1 grote koek van gemaakt. Daarover pittenmix gestrooid en na bakken meteen in reepjes gesneden. Daarna goed afkoelen. Nu heerlijke pittenrepen!

    Beantwoorden
  8. Evelien says:
    3 maanden geleden

    Heerlijke koekjes. Zeker een aanrader! Bedankt voor dit recept.

    Beantwoorden
  9. Britt says:
    2 maanden geleden

    Mijn zoontje is erg kieskeurig en vindt niet snel iets lekker. Maar van deze koekjes krijgt hij geen genoeg (en ik vind ze zelf ook heerlijk)! Een fijn deeg om met vormpjes te werken, wat de kinderen natuurlijk fantastisch vinden. En niet onbelangrijk: makkelijk te maken! Toprecept!

    Beantwoorden
  10. Jolande says:
    1 maand geleden

    Sinds kort moeten wij glutenvrij eten. De koekjes in de winkel vinden we echt niet lekker. En als we zoiets al eten, moet het wel lekker zijn. Dit recept is het eerste dat we hebben geprobeerd en gelijk al een blijvertje!

    Beantwoorden
  11. Karin says:
    3 weken geleden

    Ze zijn écht lekker en ook nog eens ideaal om met kinderen uit te steken en te versieren! Bedankt voor dit recept!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Banketbakkersroom

Yoghurt pancakes

Lemon Curd

Recept Royal Icing

Volgende Post
Glutenvrije broodjes – 3 varianten

Glutenvrije broodjes - 3 varianten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-4

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan