Geen Kerst gaat hier voorbij zonder gingerbread koekjes gebakken te hebben. Niet heel gek dus dat die elk jaar weer voorbij komen op het blog. Vorig jaar liet ik de gingerbread sneeuwvlokken zien, nu ga ik voor de gingerbread sterren met witte chocolade.
En ik kan ook vast verklappen dat er een versie met karamel gaat komen later deze maand. Dat vind ik het leuke aan gingerbread. De koekjes zelf smaken al heerlijk, maar je kunt het ook perfect combineren met andere smaken. En decoraties uiteraard, daar lenen gingerbread koekjes zich ook perfect voor.
BAKTIP: Om sterren te maken, gebruik ik sterren uitstekers. Heb je die niet in huis? Je kan ook zelf sterren uit het koekjesdeeg uitsnijden.
Wat ziet dat er feestelijk en lekker uit!
Xus,
Car
Ik heb ze gemaakt. Ga het niet weer doen, we kunnen er niet vanaf blijven.. 😉 😉
Zou je het koekjesdeeg ook in kunnen vriezen? Groetjes
Zeker, geen probleem.