Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Flammkuchen met spek en ui

Laura Kieftdoor Laura Kieft
19 oktober 2015
in Bijgerecht, Borrelhapjes, Brood, Hartige recepten, Hoofdgerecht, Koken
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

flammkuchen met spek en ui 1a

Je bent vast wel bekend met flammkuchen, vorig jaar was deze witte pizza ineens behoorlijk populair. Iedereen maakte ze en je kon ze zelfs kant en klaar in de supermarkt kopen. Ik zag ook steeds meer variaties op de standaard flammkuchen met spek en ui voorbij komen. Ook allemaal heel erg lekker, maar voordat ik zelf aan variaties ga beginnen wilde ik  eerst eens een goede basis flammkuchen maken. Eentje met knapperige bodem uiteraard, dat is nu eenmaal het lekkerst. Die bodem was een ding waarvan ik had verwacht dat ik hem een paar keer moest testen, maar gelukkig was hij direct de eerste keer al perfect! Wat ik ook zo ideaal vind is dat ik in totaal maar 1,5 uur bezig was. Die tijd is al inclusief een uur rijzen, je bent dus maximaal een half uurtje bezig met kneden van het deeg, beleggen en bakken.

flammkuchen met spek en ui 2a

flammkuchen met spek en ui 3a

Recept afdrukken

Flammkuchen met spek en ui

Je hebt het misschien wel eens gegeten; flammkuchen met spek en ui. Maar heb je het ook al eens zelf gemaakt? Deze flammkuchen is echt overheerlijk!
Porties: 1 grote flammkuchen (of 2 kleine)

Ingrediënten

  • 300 gram bloem
  • 4 gram instant gist
  • snuf zout
  • 180 ml lauwwarm water
  • 2 el olijfolie

Topping

  • 200 gram crème fraîche
  • 125 gram spekreepjes
  • 1 rode ui
  • peper en zout naar smaak

Instructies

  • Doe de bloem, zout en gist in een kom. Voeg water en olie toe en kneed in 10-15 minuten tot een soepel deeg. Het deeg moet elastisch zijn, maar mag nog een heel klein beetje plakken.
  • Laat het deeg ongeveer een uur rijzen tot het in volume is verdubbeld.
  • Rol het deeg uit, ik doe dit gelijk op een vel bakpapier dat ik daarna gelijk op de bakplaat kan schuiven. Probeer het deeg zo dun mogelijk uit te rollen.
  • Smeer de crème fraîche op het deeg en verdeel de spekreepjes erover. Snij de ui in ringen en verdeel ook deze over het deeg. Breng nog wat extra op smaak met peper en zout.
  • Bak de flammkuchen 15-18 minuten op 230 °C. Nadat de flammkuchen uit de oven komt verdeel je er wat rucola over.
Bewaren

Flammkuchen kun je gelijk serveren, maar je kunt het ook een dag eerder maken en voor gebruik opwarmen. De gebakken flammkuchen bewaar je dan (afgedekt) in de koelkast. Om hem op te warmen bak je hem 10-15 minuten op 230 °C.

flammkuchen met spek en ui 4a

Vorige post

Volgende post

Ben & Jerry’s cake
Sloffenbodem

Related Posts

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft
21 december 2020
0

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Tineke says:
    5 jaar geleden

    In de Elzas aten wij zo’n flammkuchen, waar ook nog Munster-kaas op zat.
    Heerlijke variant!

    Beantwoorden
  2. Marlotte says:
    5 jaar geleden

    Wauw, ziet er echt fantastisch uit!

    Beantwoorden
  3. Ellen says:
    5 jaar geleden

    Ik heb flammkuchen al vaker voorbij zien komen, ziet er echt zo heerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Esther says:
    5 jaar geleden

    Hoi hoi, ik heb al vaak de versie van je collega Pauline gemaakt, overheerlijk, maar d

    Beantwoorden
  5. Esther says:
    5 jaar geleden

    Ook gauw maken… wilde ik dus zeggen.. ☺
    Maar jij gebruikt dus geen zure room?
    En instant gist, is dat te vervangen door gedroogde gist? Zo ja, in welke verhouding?
    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Nee, alleen crème fraîche. Dat is het meest standaard, maar je zou ook zure room kunnen gebruiken hoor. Instant gist is droge gist 🙂

      Beantwoorden
      • Sandra Gerbosch says:
        3 maanden geleden

        Smaak het hetzelfde als je zure room gebruikt ipv crème fraîche?

        Beantwoorden
        • Yvon says:
          3 maanden geleden

          Zure room is geschikter voor koude gerechten. Qua smaak lijken zure room en crème fraiche wel op elkaar, alleen is zure room minder vet.

          Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          3 maanden geleden

          Niet exact. Zure room is minder vet en dus frisser qua mondgevoel.

          Beantwoorden
  6. Margot says:
    5 jaar geleden

    Dat ziet er goed uit! Het lijkt me leuk om dit een keer zelf te maken.

    Beantwoorden
  7. Gezin over de Kook says:
    5 jaar geleden

    Ohhh lekker hoor! Ik heb deze een keer op een foodtruck festival gegeten. Staat op mijn lijstje om een keer te maken en nu dus ook gelijk het recept erbij! Thanx Laura!
    Enne ik zie ook mogelijkheden voor de kids om hier een leuke variatie op te bedenken en ze zo te betrekken bij de bereiding.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja je kunt hier heel goed mee variëren! Lekker juist 🙂

      Beantwoorden
  8. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Dit lijkt mij ook ontzettend lekker 🙂

    Beantwoorden
    • Denise says:
      9 maanden geleden

      Heerlijk gerecht wil hem snel gaan maken maar, klein vraagje want ik ben niet zovaak in de keuken te vinden. Moet je het deeg in of buiten de koelkast laten rijzen?

      Beantwoorden
      • Yvon says:
        6 maanden geleden

        Beetje laat, maar misschien heb je er nog iets aan. Deeg laat je altijd buiten de koelkast rijzen, de koelkast is te koud waardoor het veel langzamer rijst.

        Beantwoorden
  9. Emma says:
    5 jaar geleden

    Jaa, wauw dit ziet er verrukkelijk uit !

    Beantwoorden
  10. Rianne says:
    5 jaar geleden

    Ik moet bekennen dat ik het zelf nog nooit op hebt maar ik ga het zeker binnenkort eens zelf maken, ziet er heerlijk uit namelijk!

    Beantwoorden
  11. Gerrina says:
    5 jaar geleden

    Hier maken wij het thuis regelmatig, heerlijk! De ‘saus’ maak ik altijd van kwark en slagroom en altijd wat gedroogde koriander, kleurt zo mooi en smaakt heerlijk.

    Lekker genieten met een wijntje!

    Beantwoorden
  12. Anneloes says:
    5 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk om zelf te maken! Kan ik het deeg van te voren maken en 1 of 2 dagen bewaren in de koelkast en dan uitrollen, beleggen en bakken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Tegen die tijd is het gist al uitgewerkt. Zou het gewoon gelijk bakken (je kunt dan nog beter de gehele flammkuchen opnieuw opwarmen)

      Beantwoorden
  13. lydia says:
    5 jaar geleden

    Wij, mijn man en ik hebben een pizza steen oven en sinds jouw recept voor flamkuchen bakken we er nooit meer pizza in maar over heerlijke flamkuchen. We eten er met zn 2en ruim van. Dun uitrollen en dan hebben. We er 4 jammie. Bedankt groetjes uit Friesland Jan en lydia

    Beantwoorden
  14. Gerda says:
    4 jaar geleden

    Hier in Duitsland zijn flammkuchen overal te verkrijgen, in de diepvries of vers, maar laatst zag ik er een met appel, dus die wilde ik zeker ook eens proberen, nou….heerlijk. Dus ook een variatiemogelijkheid. Met jouw recept ga ik deze zeker zelf maken want uit de diepvries is de bodem heel moeilijk knapperig te krijgen.

    Beantwoorden
  15. Lia says:
    3 jaar geleden

    Kan je de bodem ook voorbakken, zodat je hem alleen hoeft te”versieren “

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Dat kan, maar dan is het geen flammkuchen meer en alles wat erop gaat is rauw. Je wilt de bodem niet twee keer bakken.

      Beantwoorden
  16. Wirna says:
    3 jaar geleden

    Kan je deze ook goed opwarmen? Zo ja, hoe? Vindt t weer eens iets anders om mee te nemen naar een feestje waar iedereen wat mee neemt.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan. Gewoon weer 5-10 minuten in de oven zetten tot hij goed warm is.

      Beantwoorden
  17. LV says:
    3 jaar geleden

    Ziet er lekker uit! Zou je de bloem ook door speltmeel kunnen vervangen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Daar heb ik geen ervaring mee. Je kunt het proberen, maar ik verwacht dat je dan wel andere verhoudingen zult moeten gebruiken.

      Beantwoorden
  18. Hanneke says:
    2 jaar geleden

    Met wat rucola erop als ie uit de oven is oogt het ook nog eens een stuk fleuriger en smaakt ook nog wat lekkerder.

    Beantwoorden
  19. Flore says:
    2 jaar geleden

    Gelezen en meteen gemaakt. Zoals zoveel van je recepten. Je recepten zijn telkens weer zo aantrekkelijk dat ik maar met moeite kan wachten om te beginnen. Dus de pasta die op de planning stond gisteren werd accuut vervangen door je Flammkuchen. En idd …. heerlijk. Fijn ook vooral dat je zo duidelijk uitlegt geeft over het deeg. Want als het deeg nog niet goed genoeg gekneed is krijg je dus nooit een bodem die lekker is.

    Bedankt en blijf me inspireren!

    Beantwoorden
  20. Thea says:
    2 jaar geleden

    Is de temperatuur voor een elektrische oven?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      boven- en onderwarmte

      Beantwoorden
      • Thea says:
        2 jaar geleden

        Dankje wel! Hij was heerlijk

        Beantwoorden
  21. Christine scheire says:
    2 jaar geleden

    Is de slagroom licht opgeklopt of gewoon lopend, recht uit het flesje? De oven op warme lucht?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Je gebruikt geen slagroom, maar crème fraîche. Dat zit in een bakje en kun je smeren.

      Beantwoorden
  22. Jan Wisse says:
    2 jaar geleden

    Beste Laura,

    Mooi recept! Ik heb de Flamme Kuche leren kennen in de Elzas, toen ik daar werkte.
    Hij wordt ook wel Tarte Flambeé genoemd.
    Ik geef je graag een tip, als je het pizzameel van AH gebruikt (van zachte, zuidelijke granen) en je bakt hem onderin je oven op onderwarmte, als het kan op een steen, dan wordt hij echt authentiek knapperig, dus minder hard als met Hollandse bloem!
    groet Jan

    Beantwoorden
  23. Pingback: Flammkuchen basisdeeg - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ea1c9a7e9293af30298ea2c5008553c1&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GfB1eDNV5X4AX-SBAIp&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4d13c680e7ba0513e23afdc030c78b4a&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Cake bewaren doe je zo!

Baking soda – wat is het en waar koop je het?

Chocolade muffins

Appel-kaneel fudge cake

Volgende Post
Sloffenbodem

Sloffenbodem

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

Afzwemmen

door Laura Kieft-12 juni 2010-1

Voor mijn vader die mocht afzwemmen afgelopen vrijdag! Hij ging voor zijn A diploma, twee anderen gingen voor hun C. Na afloop kregen ze van mij een cupcake als kleinigheidje. Ze waren goed in de...

Zomerse cupcakes

door Laura Kieft-04 juni 2010-2

16 Cupcakes met vrolijke kleurtjes en bloemetjes. Kan dat? Dat was wat mijn nichtje mij vroeg om zo haar moeder en tante te verassen voor hun gezamenlijke verjaardag, een tweeling dus. Tuurlijk kan dat, en...

Bloemenzee

door Laura Kieft-28 mei 2010-14

26 Mei was mijn moeder jarig, toen door drukte helaas geen taart gemaakt voor haar. Máár… dit weekend vieren mijn ouders samen hun verjaardag waar ik een taart voor mocht maken. Omdat mijn mams nog...

Shop till you drop

door Laura Kieft-21 mei 2010-4

Afgelopen week had ik via internet een bestelling geplaatst en deze heb ik binnen gekregen. Normaal zien jullie alleen de resultaten van wat ik maak, nu ook de spullen die ik er voor gebruik. Op...

Wondere waterwereld

door Laura Kieft-13 mei 2010-2

Wat van taart maak je voor je vader die druk bezig is om zijn eigen aquarium op te bouwen? Juist; een taart met vissen. Hij was er heel erg blij mee en stond tijdens het...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan