Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Even voorstellen: Lian!

Laura Kieftdoor Laura Kieft
21 maart 2017
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Je ziet het goed, dit ben ik (Laura) niet op bovenstaande foto. Ik wil namelijk heel graag iemand aan jullie voorstellen, namelijk Lian! Lian heb je vast al vaker hier op het blog voorbij zien komen, we zijn namelijk door onze gezamenlijke hobby’s (bakken en bloggen) goede vriendinnen geworden. Een tijd terug vertelde ik Lian dat ik Laura’s Bakery wilde uitbreiden omdat ik het steeds drukker krijg. Ik zei dat ik op zoek was naar iemand die mij kon gaan helpen met mijn blogs en Lian was gelijk enthousiast. En ik ook! Van het één kwam het ander en nu kan ik spreken van een heus team. Ik doe namelijk niet meer alles alleen, maar Lian gaat mij helpen! Er zullen vanaf nu dus ook artikelen van haar hand online verschijnen op mijn blogs. Ik zal niet te lang door ratelen in mijn enthousiasme, maar gewoon het woord geven aan Lian. Want wie kan haar nu beter voorstellen dan zijzelf:

Zoals nu wel duidelijk is ben ik Lian en zullen er zo nu en dan artikelen van mijn hand hier op Laura’s Bakery en op Laura’s andere website Handige Baktips verschijnen. Laura en ik hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen en wij delen dezelfde passie, namelijk die van bakken en bloggen.

Voor het voorstellen zal ik gewoon wat huishoudelijke feiten over mijzelf delen. Ik ben getrouwd en woon in het noorden van Limburg zoals jullie in dit filmpje wellicht hebben kunnen horen. Daarnaast verwachten mijn man en ik in het voorjaar ons eerste kindje en ik kan niet wachten om mijn liefde voor bakken straks ook te gaan delen met mijn dochtertje. Ik blog zelf al enkele jaren op Lianvanrens.nl waar ik naast het delen van baksels en inspiratie ook schrijf over mijn Amerika reizen en persoonlijkere artikelen deel. Een persoonlijke blog met een zoet randje.

Van kinds af aan bak ik al graag en die passie is alleen maar groter geworden. Net zoals Laura haal ik heel veel plezier uit het delen van die passie en ik vind het dan ook ontzettend spannend en leuk om dat nu hier te mogen doen. Ik bak het liefst cheesecakes, dus ik weet zeker dat er op een dag cheesecakes van mijn hand hier op het blog zullen verschijnen.

Mochten jullie meer willen weten over mij, dan moeten jullie vooral een kijkje nemen op mijn eigen blog of gewoon vol spanning afwachten tot mijn eerste artikelen voor Laura’s Bakery en Handige Baktips online komen. Alvast bedankt voor het lezen.

Dank je wel Lian! Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking en die cheesecakes.

Jullie zullen je nu misschien wel afvragen wat dit voor jullie en de blogs gaat betekenen? Vrij weinig eigenlijk. Laura’s Bakery gaat niet ineens veranderen in soort artikelen, we gaan gewoon lekker op de vertrouwde manier verder. Lian en ik liggen heel erg op één lijn wat dat betreft, dus jullie zullen geen hele grote verschillen merken. Alleen zal ik niet meer alle artikelen in mijn eentje schrijven. Boven- en onderaan een artikel kun je zien wie de auteur is, maar om het te verduidelijken zullen we (zeker in het begin) elk artikel starten met ‘door Lian’ om verwarring te voorkomen.

Er staan al een paar hele leuke en lekkere artikelen van Lian ingepland om de komende tijd online te gaan komen, houd dat dus zeker in de gaten.

Heb je nog vragen aan mij of aan Lian, laat het ons dan zeker weten!

Vorige post

Volgende post

Behind the scenes: maart 2017 #1
Rocky road fudge

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 21

  1. jonna@burgertrutjes says:
    4 jaar geleden

    Wat leuk, ben benieuwd naar jouw artikelen Lian :). Ik heb ook samen met mijn BFF een blog. Super leuk!

    Beantwoorden
  2. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Lieve Lau en Lian,
    Heel veel succes beiden en dat het maar een mooie en fijne samenwerking mag worden.
    Liefs, Joke / mam ❤️?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat komt helemaal goed, thanks! 🙂

      Beantwoorden
  3. Tineke says:
    4 jaar geleden

    Wat leuk! Succes samen!,
    haalt vast een beetje de druk van de ketel voor jou Laura.

    groetjes, Tineke

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dank je wel! En dat weet ik wel zeker ja 😉

      Beantwoorden
  4. Yvonne says:
    4 jaar geleden

    Wat leuk. Welkom Lian. Ik kijk nu al uit naar de cheesecakes.
    Zijn wij hier thuis dol op!

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      Ik zal mijn best doen wat lekkere varianten hier te delen!

      Beantwoorden
  5. Sandra says:
    4 jaar geleden

    Ik heb je filmpje nog niet bekeken.. maar hé, wat leuk om te lezen dat je in Noord Limburg woont 🙂
    Daar kom ik oorspronkelijk vandaan, woon nu niet heel veel verder, maar wel in Brabant.

    Heel veel plezier en succes samen!

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      Leuk. Brabant is niet zo ver weg inderdaad ?

      Beantwoorden
  6. Lieke says:
    4 jaar geleden

    WT leuk! Ik volgde Lian ook al een beetje via haar eigen blog! Veel plezier en succes!

    Beantwoorden
  7. Lutgarde Popelier says:
    4 jaar geleden

    Hallo lieve dames,
    ik wens jullie heel veel succes met super lekkere recepten! ☺

    Beantwoorden
  8. Jenske says:
    4 jaar geleden

    Leuk hoor! Veel succes samen!

    Beantwoorden
  9. Lgm says:
    4 jaar geleden

    Leuk team! Veel plezier en succes ?

    Beantwoorden
  10. Trudy says:
    4 jaar geleden

    Succes !!

    Beantwoorden
  11. Ria says:
    4 jaar geleden

    Heel veel succes dames en veel plezier

    Beantwoorden
  12. Carla says:
    4 jaar geleden

    Veel geluk en succes dames!
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
  13. Isabel says:
    4 jaar geleden

    Leuk! Ik vond jullie filmpje over Amerikaans snoep al zo leuk. Zet hem op meiden 🙂

    Beantwoorden
  14. Lianne says:
    4 jaar geleden

    Wat leuk! Zoals hierboven ook staat, in de video over het Amerikaans snoep waren jullie ook zo lekker gezellig. Ben benieuwd naar je recepten hier op Laura’s Bakery Lian! En Laura voor jou natuurlijk fijn, zodat er minder druk op jou alleen staat. Zet hem op dames!

    Beantwoorden
  15. Julie Leijtens-Daems says:
    4 jaar geleden

    Ha Lian en Laura,

    Wat leuk om te zien dat mijn mentor-kindje nu in verwachting van een eigen kindje, dit soort mooie stappen maakt. Ik volg allebei jullie blogs, dus hoe fijn zal het zijn om het een en ander op één plek te vinden. En die cheesecakes, het zal je niet verbazen, daar kijk ik enorm naar uit.

    Veel succes met jullie nieuwe team!

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      Hoi Julie,

      Dat is lang geleden alweer. Er staat een hele lekkere cheesecake op de planning, dus dat komt goed!

      Beantwoorden
  16. Daphne says:
    4 jaar geleden

    Wat een leuk nieuws!!
    Welkom Lian.
    Heel veel succes en plezier samen.

    Goed gedaan Laura……het zou toch heel zonde zijn als je uiteindelijk ging stoppen met je blog omdat je er TE druk mee wordt.
    Goed om er iemand bij te zoeken, zo krijg je minder druk en meer plezier.
    Ik bak niet zo veel, maar kijk regelmatig op je blog om je leuke verhalen te lezen en je lekkere recepten te bewonderen.

    Fijn weekend en geniet ook van het mooie weer.
    Groetjes, Daphne

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Rocky road fudge

Rocky road fudge

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-11

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan