Even voorstellen: Lian!

21 maart 2017
0

Je ziet het goed, dit ben ik (Laura) niet op bovenstaande foto. Ik wil namelijk heel graag iemand aan jullie voorstellen, namelijk Lian! Lian heb je vast al vaker hier op het blog voorbij zien komen, we zijn namelijk door onze gezamenlijke hobby’s (bakken en bloggen) goede vriendinnen geworden. Een tijd terug vertelde ik Lian dat ik Laura’s Bakery wilde uitbreiden omdat ik het steeds drukker krijg. Ik zei dat ik op zoek was naar iemand die mij kon gaan helpen met mijn blogs en Lian was gelijk enthousiast. En ik ook! Van het één kwam het ander en nu kan ik spreken van een heus team. Ik doe namelijk niet meer alles alleen, maar Lian gaat mij helpen! Er zullen vanaf nu dus ook artikelen van haar hand online verschijnen op mijn blogs. Ik zal niet te lang door ratelen in mijn enthousiasme, maar gewoon het woord geven aan Lian. Want wie kan haar nu beter voorstellen dan zijzelf:

Zoals nu wel duidelijk is ben ik Lian en zullen er zo nu en dan artikelen van mijn hand hier op Laura’s Bakery en op Laura’s andere website Handige Baktips verschijnen. Laura en ik hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen en wij delen dezelfde passie, namelijk die van bakken en bloggen.

Voor het voorstellen zal ik gewoon wat huishoudelijke feiten over mijzelf delen. Ik ben getrouwd en woon in het noorden van Limburg zoals jullie in dit filmpje wellicht hebben kunnen horen. Daarnaast verwachten mijn man en ik in het voorjaar ons eerste kindje en ik kan niet wachten om mijn liefde voor bakken straks ook te gaan delen met mijn dochtertje. Ik blog zelf al enkele jaren op Lianvanrens.nl waar ik naast het delen van baksels en inspiratie ook schrijf over mijn Amerika reizen en persoonlijkere artikelen deel. Een persoonlijke blog met een zoet randje.

Van kinds af aan bak ik al graag en die passie is alleen maar groter geworden. Net zoals Laura haal ik heel veel plezier uit het delen van die passie en ik vind het dan ook ontzettend spannend en leuk om dat nu hier te mogen doen. Ik bak het liefst cheesecakes, dus ik weet zeker dat er op een dag cheesecakes van mijn hand hier op het blog zullen verschijnen.

Mochten jullie meer willen weten over mij, dan moeten jullie vooral een kijkje nemen op mijn eigen blog of gewoon vol spanning afwachten tot mijn eerste artikelen voor Laura’s Bakery en Handige Baktips online komen. Alvast bedankt voor het lezen.

Dank je wel Lian! Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking en die cheesecakes.

Jullie zullen je nu misschien wel afvragen wat dit voor jullie en de blogs gaat betekenen? Vrij weinig eigenlijk. Laura’s Bakery gaat niet ineens veranderen in soort artikelen, we gaan gewoon lekker op de vertrouwde manier verder. Lian en ik liggen heel erg op één lijn wat dat betreft, dus jullie zullen geen hele grote verschillen merken. Alleen zal ik niet meer alle artikelen in mijn eentje schrijven. Boven- en onderaan een artikel kun je zien wie de auteur is, maar om het te verduidelijken zullen we (zeker in het begin) elk artikel starten met ‘door Lian’ om verwarring te voorkomen.

Er staan al een paar hele leuke en lekkere artikelen van Lian ingepland om de komende tijd online te gaan komen, houd dat dus zeker in de gaten.

Heb je nog vragen aan mij of aan Lian, laat het ons dan zeker weten!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

21 reacties

 1. Wat leuk, ben benieuwd naar jouw artikelen Lian :). Ik heb ook samen met mijn BFF een blog. Super leuk!

 2. Homemade by Joke schreef:

  Lieve Lau en Lian,
  Heel veel succes beiden en dat het maar een mooie en fijne samenwerking mag worden.
  Liefs, Joke / mam ❤️?

  1. Laura Kieft schreef:

   Dat komt helemaal goed, thanks! 🙂

 3. Tineke schreef:

  Wat leuk! Succes samen!,
  haalt vast een beetje de druk van de ketel voor jou Laura.

  groetjes, Tineke

  1. Laura Kieft schreef:

   Dank je wel! En dat weet ik wel zeker ja 😉

 4. Yvonne schreef:

  Wat leuk. Welkom Lian. Ik kijk nu al uit naar de cheesecakes.
  Zijn wij hier thuis dol op!

  1. Lian van Rens schreef:

   Ik zal mijn best doen wat lekkere varianten hier te delen!

 5. Sandra schreef:

  Ik heb je filmpje nog niet bekeken.. maar hé, wat leuk om te lezen dat je in Noord Limburg woont 🙂
  Daar kom ik oorspronkelijk vandaan, woon nu niet heel veel verder, maar wel in Brabant.

  Heel veel plezier en succes samen!

  1. Lian van Rens schreef:

   Leuk. Brabant is niet zo ver weg inderdaad ?

 6. Lieke schreef:

  WT leuk! Ik volgde Lian ook al een beetje via haar eigen blog! Veel plezier en succes!

 7. Lutgarde Popelier schreef:

  Hallo lieve dames,
  ik wens jullie heel veel succes met super lekkere recepten! ☺

 8. Jenske schreef:

  Leuk hoor! Veel succes samen!

 9. Lgm schreef:

  Leuk team! Veel plezier en succes ?

 10. Trudy schreef:

  Succes !!

 11. Ria schreef:

  Heel veel succes dames en veel plezier

 12. Carla schreef:

  Veel geluk en succes dames!
  Xus,
  Car

 13. Isabel schreef:

  Leuk! Ik vond jullie filmpje over Amerikaans snoep al zo leuk. Zet hem op meiden 🙂

 14. Lianne schreef:

  Wat leuk! Zoals hierboven ook staat, in de video over het Amerikaans snoep waren jullie ook zo lekker gezellig. Ben benieuwd naar je recepten hier op Laura’s Bakery Lian! En Laura voor jou natuurlijk fijn, zodat er minder druk op jou alleen staat. Zet hem op dames!

 15. Julie Leijtens-Daems schreef:

  Ha Lian en Laura,

  Wat leuk om te zien dat mijn mentor-kindje nu in verwachting van een eigen kindje, dit soort mooie stappen maakt. Ik volg allebei jullie blogs, dus hoe fijn zal het zijn om het een en ander op één plek te vinden. En die cheesecakes, het zal je niet verbazen, daar kijk ik enorm naar uit.

  Veel succes met jullie nieuwe team!

  1. Lian van Rens schreef:

   Hoi Julie,

   Dat is lang geleden alweer. Er staat een hele lekkere cheesecake op de planning, dus dat komt goed!

 16. Daphne schreef:

  Wat een leuk nieuws!!
  Welkom Lian.
  Heel veel succes en plezier samen.

  Goed gedaan Laura……het zou toch heel zonde zijn als je uiteindelijk ging stoppen met je blog omdat je er TE druk mee wordt.
  Goed om er iemand bij te zoeken, zo krijg je minder druk en meer plezier.
  Ik bak niet zo veel, maar kijk regelmatig op je blog om je leuke verhalen te lezen en je lekkere recepten te bewonderen.

  Fijn weekend en geniet ook van het mooie weer.
  Groetjes, Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *