Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Citroen cheesecake bites met paaseitjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
08 april 2020
in Brownies & Repen, Feestdagen, Klein Gebak, Pasen, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

De bastogne cheesecake bites staan inmiddels al een paar maanden online en zijn nog steeds hartstikke populair. In mijn zoektocht naar een klein gebakje voor Pasen besloot ik deze citroen cheesecake bites met paaseitjes te maken. Lekker fris en op en top Pasen door de toefjes met een paasei bovenop. En het leuke is dat je elk eitje kunt gebruiken dat je lekker vindt. Ik koos een paar verschillende smaken uit, dat vond ik wel zo lekker. Met dezelfde basis heb je zo toch weer verschillende varianten die je op tafel kunt zetten. Ze zijn ideaal als gebakje voor bij de koffie, maar ze doen het ook goed op tafel bij de paasbrunch.

Recept afdrukken

Citroen cheesecake bites met paaseitjes

Kleine cheesecakes die allemaal net weer even anders zijn door het gebruik van verschillende paaseitjes. Dat wordt smullen!
Porties: 16 stukjes
voor een 20 x 20 cm bakvorm

Ingrediënten

  • 150 gram biscuitjes
  • 80 gram ongezouten roomboter
  • 300 gram roomkaas
  • 90 gram fijne kristalsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 60 gram zure room
  • rasp van 1,5 citroen
  • sap van 1 citroen
  • 10 gram bloem

Topping

  • half recept mascarponeroom
  • 16 paaseitjes naar keuze

Instructies

  • Bekleed een bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier.
  • Maal de biscuitjes fijn en smelt de boter. Voeg de koekkruimels toe aan de gesmolten boter en roer tot een samenhangend geheel. Verdeel over de bodem en duw stevig aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast.
  • Mix de roomkaas met de suiker tot een romig en glad mengsel. Voeg de eieren één voor één toe en mix tussendoor. Roer de zure room met de citroenrasp en -sap glad en voeg samen met het bloem toe aan het roomkaasmengsel. Mix nog een keer kort door tot een glad beslag.
  • Giet het cheesecakebeslag over de koekbodem en bak voor 40 minuten op 150 graden (boven- en onderwarmte).
  • Laat de cheesecake in de oven afkoelen tot (bijna) kamertemperatuur en zet daarna in de koelkast voor minstens 4 uur of tot hij volledig opgesteven is. Snijd de opgesteven cheesecake in 16 gelijke stukken.
  • Maak de mascarponeroom volgens recept en spuit een toefje op ieder stukje cheesecake. Maak het af met een paaseitje.
Tips

De cheesecake is goed als de randen stevig zijn en de binnenkant nog wiebelig is. De gehele bovenkant moet wel gestold zijn en niet meer vloeibaar.

Bewaren

Bewaar afgedekt in de koelkast voor 3-4 dagen. Ingevroren blijven ze 2-3 maanden goed (zonder topping). Ontdooi ze in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

Bakken zonder bloem voor Pasen
Volkoren kwarkbroodjes

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. Gabrielle says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura, voor een paasbrunch (to go) wil ik allemaal mini dessert maken. Hiervoor wil ik gebruik maken van een mini cupcake tray. Zou ik deze cheesecake bites dus ook in een mini variant kunnen bakken in een mini cupcake tray? En zo ja moet ik dan alleen invetten of ook een cupcake papiertje gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Je moet wel iets in de vormpjes doen, een strook bakpapier of een papieren vormpje inderdaad. Anders heb je geen garantie dat je ze er weer uitkrijgt.

      Beantwoorden
      • Nienke says:
        11 maanden geleden

        Hoi! Ik heb helaas geen bakblik van 20×20 cm en wil daarom deze cheesecake bites maken in een standaard cakeblik of in een cupcakevorm. Hoe lang moet ik de bites dan ongeveer bakken? Ik heb geen ervaring met cheesecake, dus kan het helaas niet op gevoel doen 😉
        Alvast dankjewel!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          11 maanden geleden

          Hi Nienke, dat hangt er vanaf hoe groot jouw ‘standaard’ cake blik is. Als deze 10×30 cm is, dan is dat hetzelfde oppervlak als 20×20.

          Beantwoorden
          • anniek says:
            11 maanden geleden

            en welke maat ronde (spring)vorm kan ik het beste gebruiken?want ik heb beide niet….. :S

          • Laura's Bakery says:
            11 maanden geleden

            Hier kun je het omrekenen: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

          • Inge says:
            11 maanden geleden

            Het oppervlak van het bakblik of taartvorm moet gelijk zijn. Laura gebruikte een bakvorm met een oppervlakte van 400 cm². Dat is ongeveer gelijk aan een springvorm met een diameter van 24 cm.

      • Dorien says:
        11 maanden geleden

        Is creme fraiche betzelfde als zure room?

        Beantwoorden
  2. Linda says:
    11 maanden geleden

    Klinkt heerlijk! In de oven laten afkoelen: deur dicht houden als deze afgelopen is of op een kiertje zetten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Niet op een kiertje, dat zou ik er dan bijzetten.

      Beantwoorden
  3. Audrey says:
    11 maanden geleden

    Ooo, dit is echt top! Ik ben dol op citroen en cheesecake en dit ziet er echt superleuk uit.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik dus ook! Meteen zo gezellig met die paaseitjes 🙂

      Beantwoorden
  4. Lotte says:
    11 maanden geleden

    Wat voor roomkaas heb je gebruikt voor dit recept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Dat maakt in principe niet uit, zolang het naturel roomkaas is.

      Beantwoorden
  5. Annelies Lankhuizen - Penning says:
    11 maanden geleden

    Wat een ontzettend creatief idee voor Pasen. Vooral die paaseitjes vind ik heel leuk staan.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ah, dankjewel!

      Beantwoorden
  6. Jeannette says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Moet het echt maar 10 gram bloem zijn?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ja! 🙂

      Beantwoorden
  7. Joanna says:
    11 maanden geleden

    Staat op mij To Do lijstje!

    Beantwoorden
  8. Lotte says:
    11 maanden geleden

    Ziet er lekker uit! Wat voor koekjes zou je kunnen gebruiken voor een glutenvrije versie?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Je kunt het beste even googelen wat glutenvrije biscuits zijn dan denk ik 🙂

      Beantwoorden
  9. Dorien says:
    11 maanden geleden

    Is creme fraiche betzelfde als zure room?

    Beantwoorden
    • Elina says:
      11 maanden geleden

      Crème fraîche en zure room zijn niet hetzelfde. Ze worden op een verschillende manier gemaakt en crème fraîche bevat meer vet. Maar eerlijk gezegd gebruik ik eigenlijk altijd crème fraîche, ook als er in een recept ‘zure room’ staat. En het resultaat is tot nu toe altijd prima :).

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee, maar als het niet anders kan dan kun je het daar wel door vervangen.

      Beantwoorden
  10. Esther says:
    11 maanden geleden

    De zure room is nergens meer te verkrijgen… kan crème fraiche als vervanger?

    Beantwoorden
    • Joanna says:
      11 maanden geleden

      Deka’s en AH verkopen kleine bakjes met zure room. Groetjes, Joanna

      Beantwoorden
      • Esther says:
        11 maanden geleden

        Normaal wel maar op dit moment is de zure room ( bij ons in de buurt) overal al een week uitverkocht. Geen idee waarom.

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ja, dat kan in principe wel.

      Beantwoorden
  11. Maria says:
    11 maanden geleden

    Ik woon in spanje, ik heb hier nog nooit zure room gezien. Met wat kan ik die zure room vervangen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Geen sour cream nee? Dan komt crème fraiche in de buurt.

      Beantwoorden
  12. Margreet says:
    11 maanden geleden

    Vandaag gemaakt. Heel lekker!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat goed!

      Beantwoorden
  13. Marieke says:
    11 maanden geleden

    Help ik heb geen mascarpone in huis. Wat is een goeie vervanging ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Andere roomkaas?

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=cBgrjhccInwAX-TwUUI&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c4aa27637eb357b7d0678f456d349d64&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RCMo_wgjxKoAX8vt5Hr&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d11f2f4ccd880c1cea277d0f8ed1eba8&oe=60605216' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Zo kun je het best koekjes bewaren

Ravioli ovenschotel

Advent 1: Rendier marshmallow pops

Honing kipspiesjes

Volgende Post

Volkoren kwarkbroodjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

Hartige muffins

door Laura Kieft-26 juni 2010-32

Ik was al tijden op zoek naar een lekker recept voor hartige muffins, maar nooit vond ik een écht lekker recept. Niet lang geleden kwam ik dit recept tegen en ben ik gaan bakken. Nou,...

Bloemetjes en nog meer voetbal

door Laura Kieft-18 juni 2010-2

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het...

Hup Holland Hup!!

door Laura Kieft-14 juni 2010-1

Cupcakes voor het WK. Deze cupcakes waren voor mijn overbuurvrouw, zij moet moet vandaag werken tijdens de eerste wedstrijd van Nederland. Dus voor op het werk lekkere WK cupcakes! De voetballen waren niet zo heel...

Aardbeien

door Laura Kieft-13 juni 2010-1

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt. Twee cupcakes als...

Afzwemmen

door Laura Kieft-12 juni 2010-1

Voor mijn vader die mocht afzwemmen afgelopen vrijdag! Hij ging voor zijn A diploma, twee anderen gingen voor hun C. Na afloop kregen ze van mij een cupcake als kleinigheidje. Ze waren goed in de...

Zomerse cupcakes

door Laura Kieft-04 juni 2010-2

16 Cupcakes met vrolijke kleurtjes en bloemetjes. Kan dat? Dat was wat mijn nichtje mij vroeg om zo haar moeder en tante te verassen voor hun gezamenlijke verjaardag, een tweeling dus. Tuurlijk kan dat, en...

Bloemenzee

door Laura Kieft-28 mei 2010-14

26 Mei was mijn moeder jarig, toen door drukte helaas geen taart gemaakt voor haar. Máár… dit weekend vieren mijn ouders samen hun verjaardag waar ik een taart voor mocht maken. Omdat mijn mams nog...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan