
Als je ooit al eens mijn basisrecept voor chocolate chip cookies hebt gemaakt, snap je dat je hier prima mee kunt (en wilt!) variëren. In deze chocolate chip koeken met pecannoten en karamel gebruikte ik in plaats van pure of melkchocolade ook een witte chocolade. Dat past goed bij de karamel en maakt het tot een heerlijk geheel. Ik heb uit enthousiasme de koeken zeer goed gevuld met chocola, noten en karamel. En het was verrukkelijk!
Dank voor dit recept, het zijn heerlijke koeken. Hebben ze al vaker gemaakt en de koeken invriezen gaat ook goed. Zo hebben we altijd iets lekkers in huis.
Ik heb de Chocolate chip koeken met pecan en caramel nu al vaak gemaakt. Het is een heerlijk en makkelijk recept. Mijn kinderen die in de VS zijn opgegroeid zijn enorm enthousiast. En dat zegt veel! ?
Heerlijke koeken – heb ze al op allerlei manieren gemaakt. Alleen de tip om ze te bewaren in een afgesloten trommel is echt overbodig 🙂 … ze zijn echt in no-time op!