Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

chocolademousse taart met aardbeien

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 juli 2018
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

We trappen het no-bake thema van deze zomer af met een zalige chocolademousse taart. Wie zegt dat je zonder oven geen spectaculaire taarten kunt maken? Je hebt zelfs amper ingrediënten nodig voor deze chocoladetaart. De mousse bevat maar twee ingrediënten per laag en ook de bodem is zo eenvoudig. Heb je alleen nog wat decoratie nodig, daar gebruikte ik heerlijke aardbeien voor. Een prima taart die je zelfs op de camping zou kunnen maken voor een jarige job. Of gewoon bij zin in taart natuurlijk, er hoeft geen speciale reden te zijn voor een goede taart als je het mij vraagt.

Recept afdrukken

Chocolademousse taart met aardbeien

Chocolade en aarbeien zijn een fantastische combi, zeker in een taart! Voor deze heerlijke chocolademousse taart met aardbeien heb je niet eens een oven nodig.
VOOR EEN 20 CM TAART, 10-12 PERSONEN

Ingrediënten

Bodem

  • 175 gram volkomen digestives (of andere koekjes die je lekker vindt)
  • 60 gram ongezouten roomboter

Taart

  • 180 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 180 gram melkchocolade
  • 250 ml slagroom
  • Aardbeien

Instructies

  • Vermaal de koekjes tot fijne kruimels. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Stort het mengsel in een met bakpapier beklede springvorm en verdeel gelijkmatig. Druk met een spatel en bolle kant van een lepel wat aan. Zet de vorm in de koelkast.
  • Begin met de laag mousse van pure chocolade. Smelt tweederde van de pure chocola au bain Marie. Haal de kom van de pan af en voeg de rest van de chocola toe. Roer regelmatig door tot alle chocolade is gesmolten.
  • Ondertussen klop je de eerste 250 ml slagroom stijf. Voeg hier de gesmolten (en afgekoelde) chocolade aan toe en spatel rustig door elkaar. Wanneer de mousse egaal van kleur is haal je de vorm uit de koelkast en verdeel je de mousse gelijkmatig over de bodem. Maak eventueel de randen schoon als je hebt geknoeid en zet de vorm weer terug in de koelkast.
  • Op dezelfde manier maak je de chocolademousse met melkchocolade. Ook deze verspreid je weer gelijkmatig in de vorm. Zet de taart minimaal 3-4 uur in de koelkast, maar een hele nacht is nog beter. Dan kun je hem beter en strakker aansnijden.
  • Decoreer voor serveren de taart met aardbeien.

Tips

  • Tip: Het klopt dat er 2x 250 ml slagroom bij de ingrediënten staat. Voor elke laag heb je deze hoeveelheden nodig, voor het gemak heb ik dit vast opgesplitst.
  • Bewaren: In de koelkast is de taart ongeveer 3 dagen houdbaar. Invriezen heb ik zelf niet geprobeerd (hij was te lekker), maar zou ik persoonlijk ook niet doen. Het ontdooien zal zeker effect hebben op de stevigheid en structuur van de taart.

Vorige post

Volgende post

Snelle worstenbroodjes met mosterddip
5x food in Newcastle + meer tips

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
4

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
21

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 30

  1. Cynthia says:
    3 jaar geleden

    Is het ook mogelijk om een laag van witte chocolade te maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook.

      Beantwoorden
    • L says:
      2 jaar geleden

      Heb hem zelf met witte smeltchocolade en oreo koekjes gemaakt… groot succes! Wel heel machtig!

      Beantwoorden
  2. Yvonne says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Wordt deze taart echt stevig genoeg om in punten te snijden alleen met slagroom en chocolade?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Jazeker, ik kon er mooie strakke puntjes van snijden.

      Beantwoorden
  3. Ria says:
    3 jaar geleden

    Is het juist dat je geen suiker aan de slagroom hoeft toe te voegen?
    In de winkel is alleen slagroom te koopet maximaal 35% vet. Is dat voldoende voor de stevigheid?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat klopt, de chocolade maakt het zoet genoeg. 35% is voldoende.

      Beantwoorden
  4. S. says:
    3 jaar geleden

    Heb hem gemaakt voor een verjaardag, hij was heerlijk!
    Had alleen de bodem van mariakaakjes gedaan en met 60gram boter was dat nog veel te droog, maar smaak was verder prima.
    Ik kon ook echt goede stevige punten snijden.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Kaakjes zijn inderdaad hele droge koekjes, deze hebben vaak wat meer boter nodig.

      Beantwoorden
  5. Michelle says:
    3 jaar geleden

    Deze ga ik maken donderdag, maar ik heb wel vaker een monchou taart gemaakt die vaak niet te snijden is omdat de bodem te hard is.. en de vulling te slap was. Is dat bij deze taart niet zo? Lijkt deze taart kwa stevigheid op de toblerone en bros cheesecake? Want die waren perfect, ook met snijden en goed opgesteven.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Hoi Michelle,
      Laura heeft deze taart gemaakt, maar is momenteel op vakantie. Aan de foto te zien moet deze taart stevig genoeg zijn om mooie stukken van te snijden. Snijd met een heet mes (dippen in heet water) en dan moet je er zeker strakken stukjes uit krijgen.

      Beantwoorden
  6. Nicky says:
    3 jaar geleden

    Heb de taart gemaakt voor mn bezoekers. Heb er nog een witte laag chocolademousse op gedaan.
    Heel mooi en lekker. Hier heeft iedereen ervan gesmuld ook de kids.
    Een blijver dit recept!

    Beantwoorden
  7. Chinouk says:
    2 jaar geleden

    Ik heb om de taart iets steviger te maken klop-fix toegevoegd aan de slagroom. En heb de bodem gemaakt van roomboter spritsen. Wat een heerlijke taart zeg, binnen no-time was die op!

    Beantwoorden
  8. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Vandaag deze taart gemaakt en ook een straks witte chocolade laag extra gemaakt.
    Tussen de verschillende laagjes heb ik ook nog fijn gesneden stukjes aardbeien gedaan. Het taartje werd heerlijk gevonden. Bedankt voor je recept en de duidelijke beschrijving.

    Groetjes
    Sylvia

    Beantwoorden
    • Rianne says:
      1 jaar geleden

      Hoi Laura,

      Als ik gelatine wil gebruiken om de taart wat steviger te maken, hoeveel blaadjes adviseer je dan per smaak chocola?

      Groetjes, Rianne

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        1 jaar geleden

        Mijn ervaring is dat er echt geen gelatine nodig is voor dit recept, het was een goed stevige taart.

        Beantwoorden
  9. Lonneke says:
    2 jaar geleden

    Hij ziet er prachtig uit. Kan het ook met frambozen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zeker, gewoon doen wat je lekker vindt.

      Beantwoorden
  10. Carla says:
    1 jaar geleden

    Als je per laag een zakje klopvast toevoegt is hij zelfs stevig genoeg om na invriezen nog mooie punten van te snijden…sprak zij uit ervaring

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Goede tip, bedankt!

      Beantwoorden
  11. Calle says:
    10 maanden geleden

    Dit is echt precies wat ik zocht! Ik heb nog zoveel chocolade met sinaasappel smaak over, daar ga ik deze taart mee maken. Nu al zin in 😀

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hahaha wat goed, veel eetplezier 😉

      Beantwoorden
  12. Nena says:
    2 maanden geleden

    Hi Laura. Super lekker! Bij mij kruimelde de bodem nog heel hard. Heb je hier tips voor Alvast bedankt! 😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Heb je misschien wat minder boter gebruikt dan het recept aangaf? Of andere koekjes? Het ene koekje is droger dan het andere en dan moet je ook meer boter gebruiken.

      Beantwoorden
  13. Saskia says:
    3 weken geleden

    Wat een super lekkere taart! Al een paar keer gemaakt met mijn dochter. Het kinderbakboek is ook een succes hier!:) Kan ik de slagroom ook vervangen door mascarpone?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Het kan in principe wel, maar het is dan geen chocolademoussetaart meer. Dan zou het meer een cheesecake worden en alle luchtigheid door afwezigheid van de slagroom missen.

      Beantwoorden
      • Saskia says:
        3 weken geleden

        Daar had ik helemaal niet bij stil gestaan. Logisch. Ik ben benieuwd hoe de taart zo wordt. Dank je wel voor je reactie;)

        Beantwoorden
  14. Isabelle says:
    7 dagen geleden

    Weeral een topreceptje! Heel lekker en eenvoudig te maken taartje! De smaken zitten echt goed! Ik maakte de bodem met petit-beurre koekjes en iets meer boter dan in het recept vermeld, zodat het niet zou kruimelen. De taart was ook heel stevig en makkelijk te snijden. Zou de taart ook zo stevig blijven als je wat opgeklopt eiwit toevoegt aan het room-chocolademengsel om het wat luchtiger te maken?
    Of het nu kan of niet, maakt niet uit hoor, ik maak hem sowieso opnieuw 😉
    Dankjewel!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 dagen geleden

      Goeie vraag! De taart stijft nu op door de verhouding chocolade-slagroom (de chocolade wordt weer hard), dus hoe meer ‘vloeistof’ je toevoegt hoe zachter de taart zal worden. Mocht je het testen, zou je je bevindingen dan willen delen?

      Beantwoorden
      • Isabelle says:
        6 dagen geleden

        Hoi Laura, dank je wel voor je antwoord. Wanneer ik het heb uitgetest, breng ik je zeker op de hoogte 🙂 groetjes!

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Volgende Post
5x food in Newcastle + meer tips

5x food in Newcastle + meer tips

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

10 lekkere bananenbrood recepten

25 januari 2021

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-21

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-13

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan