Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Chocolade cakerol met bosvruchten

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 december 2018
in Feestdagen, Kerst, Samenwerking, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Kerst komt steeds dichterbij en ik word steeds enthousiaster. Gek genoeg vind ik de aanloop naar Kerst nog leuker dan de kerstdagen zelf. Mede omdat ik gewoon zo geniet van al het lekkers dat voor de advent online komt. Vandaag heb ik ook weer een pareltje voor jullie: een chocolade cakerol met bosvruchten. Dit recept heb ik al begin dit jaar bedacht, toen al vroeg Hero mij wat ik voor Kerst wilde gaan maken. Ik vind het nooit te vroeg om kerstrecepten te bedenken gelukkig en kwam al snel met deze feestelijke cakerol als idee. Gelukkig waren ze bij Hero ook enthousiast en kon ik onlangs aan de bak. Ik heb zelf een plak afgesneden en helemaal opgegeten, heerlijk! De rest heb ik daarom snel aan de buren gegeven die een verjaardag hadden. Voor mijn eigen veiligheid, ik kon er wel van blijven eten namelijk.

Recept afdrukken

Chocolade cakerol met bosvruchten

Perfect voor Kerst deze chocolade cakerol met bosvruchten. Helemaal niet zo moeilijk als je zou denken, maar je maakt er wel indruk mee bij je gasten!
Porties: 10 tot 12 personen

Ingrediënten

  • 60 gram bloem
  • 60 gram maïzena
  • 15 gram cacaopoeder
  • 4 eieren (M), gesplitst
  • 120 gram fijne kristalsuiker
  • 8 gram vanillesuiker

Vulling en decoratie

  • 4-5 el Hero bosvruchtenjam
  • botercrème (recept, je houdt hier een beetje van over)
  • rood fruit naar keuze (ik gebruikte blauwe bessen, bramen en frambozen, ongeveer 200 gram)
  • cacaopoeder

Instructies

  • Zorg dat je de botercrème op voorhand al hebt gemaakt.
  • Voeg bloem, maïzena en cacaopoeder samen in een kom, roer even kort door. In een andere kom klop je de eiwitten met 60 gram van de suiker stijf.
  • In een derde kom doe je de eidooiers, resterende 60 gram suiker en de vanillesuiker. Klop tot een schuimig geheel. Voeg dit laatste mengsel toe aan de eiwitten en mix op de laagste stand rustig door elkaar.
  • Wanneer het bijna is opgenomen voeg je het bloemmengsel toe, spatel rustig door het mengsel tot het volledig is opgenomen.
  • Bekleed een bakplaat van ongeveer 25 x 35 cm met bakpapier en stort het beslag hier op, verdeel gelijkmatig over het oppervlak.
  • Bak het biscuit in 12 minuten op 180 graden (boven- en onderwarmte).
  • Zodra je het biscuit uit de oven haalt dek je hem af met een schone theedoek, zo voorkom je dat hij niet uitdroogt en straks makkelijker op te rollen is. Laat hem afkoelen tot hij bijna op kamertemperatuur is.
  • Wanneer hij bijna is afgekoeld leg je een vel bakpapier op je werkblad, strooi hier wat suiker overheen. Stort het biscuit van de bakplaat op je vel bakpapier en verwijder het bakpapiertje waarop je hem hebt gebakken.
  • Verdeel de Hero bosvruchtenjam over het biscuit, gevolgd door de botercrème. Maak die laatste laag niet te dik, dat maakt het alleen maar lastig met oprollen straks. En je moet natuurlijk ook genoeg overhouden voor de decoratie bovenop. In de laag botercrème duw je hier en daar al wat van het fruit, probeer het gelijkmatig te verdelen.
  • Neem je tijd om het biscuit op te rollen. Begin aan de korte kant en gebruik het bakpapier om een beginnetje te maken. Rol het rustig op en plaats je cakerol daarna gelijk op het bord waarop je hem wilt serveren.
  • Neem een zeefje en strooi wat cacao over de cakerol. Vul een spuitzak met stervormige spuitmond met de resterende botercrème, spuit de crème in een zigzaggende beweging bovenop de rol. Decoreer deze met het resterende fruit.
  • En dan is je spektakelstuk voor de feestdagen klaar!
Tips

Het is niet handig om het biscuit zelf dus al van te voren te maken. Je kunt dan beter de gehele taart op voorhand maken.

Bewaren

Goed verpakt buiten de koelkast op een koele plek ongeveer 4 dagen houdbaar.

Op zoek naar meer recepten? Kijk dan even op de Hero Jam Studio.

Dit is een samenwerking met Hero, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige post

Volgende post

Kerstborrel inspiratie
Hazelnoot-kaneel babka brood

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 18

  1. Kath says:
    2 jaar geleden

    De link naar het recept werkt niet 🙁

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      De link werkt gewoon hoor, heb het nog even getest net. Ik denk dat je het misschien probeerde op een moment dat het heel erg druk was op de site waardoor het iets trager gaat allemaal.

      Beantwoorden
    • Yvonne says:
      2 jaar geleden

      Als je de link aan de zijkant van de site gebruikt, werkt hij alleen als je je adblocker uitzet!

      Beantwoorden
  2. Anouk says:
    2 jaar geleden

    Is deze rol het lekkerst op de dag zelf of op de dag erna? En welk nummer spuitmond gebruik je?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Beide dagen is hij heerlijk 😉 Ik gebruikte 1M van Wilton, maar iedere (stervormige) spuitmond werkt.

      Beantwoorden
  3. Mariska says:
    2 jaar geleden

    Zou je hem ook kunnen invriezen, ik wil hem namelijk een week eerder maken dan ik hem nodig hem. Of alleen de cake invriezen? Alvast bedankt. 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dan zou ik hem in zijn geheel invriezen.

      Beantwoorden
  4. Tjomme van Boxtel says:
    2 jaar geleden

    Hallo, wat ziet hij er mooi uit! Kan je het fruit vervangen voor diepvriesfruit? Vers is er niet heel eel te krijgen volgensmij. Alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Er ligt genoeg vers in de winkel hoor, heb ik zelf ook gekocht. Diepvries is ook mogelijk, maar laat het dan wel ontdooien voor gebruik op een keukenpapiertje zodat overtollig vocht eruit kan trekken.

      Beantwoorden
  5. Jantine says:
    2 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Ik heb deze getracht deze te maken met jouw recept van botercreme. Hij brak helaas op meerdere plekken en de botercreme was niet echt smeerbaar. Wat heb ik niet goed gedaan? Volgens mij was de cake wel goed.. groetjes Jantine

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zonder verdere informatie is dat heel lastig te zeggen. Heb je je wel aan alle recepten gehouden? (en de crème moet op kamertemperatuur zijn, direct uit de koelkast is dat inderdaad niet smeerbaar)

      Beantwoorden
  6. Marit De Jong says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Zou je de cakerol ook in de vriezer kunnen bewaren ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat moet lukken.

      Beantwoorden
  7. Maria says:
    1 jaar geleden

    Ha Laura,
    Kan ik ook een pak (Dr. Oetker) gebruiken om het biscuit te maken, als ik het snel wil doen? Of is dat anders van samenstelling?
    Groetjes,
    Maria

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Zou moeten lukken, weet alleen niet zeker of je dan de juiste hoeveelheid hebt.

      Beantwoorden
      • Maria says:
        1 jaar geleden

        Heb het gedaan, kon er twee rollen van maken, waarvan 1 redelijk dik was uitgevallen! De smaak van deze cakerol was heerlijk, heel lekkere botercreme!! Kreeg er veel complimenten voor!

        Beantwoorden
  8. Stefanie says:
    1 jaar geleden

    Hey Laura, dit lijkt me een super tof recept voor kerst! Ik zou het dus graag willen maken maar ben zelf niet zo een grote fan van botercreme… Denk je dat dit ook lekker zou zijn met een zelfgemaakte slagroom of zou dit niet lukken? Groetjes Stefanie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ik denk dat dat niet stevig genoeg is en makkelijk eruit komt. Wat vind je van creamcheese frosting?

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=cBgrjhccInwAX-TwUUI&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c4aa27637eb357b7d0678f456d349d64&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RCMo_wgjxKoAX8vt5Hr&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d11f2f4ccd880c1cea277d0f8ed1eba8&oe=60605216' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Banketbakkersroom

Yoghurt pancakes

Lemon Curd

Recept Royal Icing

Volgende Post
Hazelnoot-kaneel babka brood

Hazelnoot-kaneel babka brood

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-4

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan