Lange tijd stond het al op mijn to do lijst en omdat ik er de laatste tijd zoveel vraag naar kreeg ben ik er eindelijk mee aan de slag gegaan: zelf een biscuit maken volgens recept. Toen ik een paar jaar geleden begon met het decoreren van taarten gebruikte ik altijd een mix. En om heel eerlijk doe ik dat soms nog steeds, maar meestal maak ik gewoon zelf mijn biscuit. Het is namelijk echt niet moeilijk. Ik geef je de ingrediënten voor verschillende maten en leg je natuurlijk uit hoe je zelf je biscuit maakt.
Ingrediënten
Met deze receptuur wordt je biscuit ongeveer 6-7 centimeter hoog. Daarna kun je deze natuurlijk nog doorsnijden en vullen.
TIP: Is jouw biscuit altijd (veel) lager? Dat is je beslag niet luchtig genoeg. Bijvoorbeeld door te kort mixen of te lang spatelen. Mocht het niet willen lukken om hem hoger te krijgen kun je natuurlijk ook altijd een grotere hoeveelheid beslag maken voor jouw vorm.
Maat (∅ CM) | 15 | 20 | 22 | 24 | 25 | 26 | 28 | 30 | 35 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ei (gram) | 100 | 175 | 210 | 250 | 275 | 300 | 345 | 400 | 530 |
Suiker (gram) | 60 | 100 | 120 | 150 | 155 | 170 | 195 | 225 | 300 |
Vanillesuiker (gram) | 3 | 6 | 7 | 8 | 10 | 10 | 12 | 14 | 18 |
Bloem (gram) | 40 | 75 | 90 | 110 | 115 | 127 | 145 | 170 | 225 |
Maïzena (gram) | 15 | 25 | 30 | 35 | 40 | 42 | 50 | 55 | 75 |
In bovenstaande tabel heb ik de meest voorkomende ronde bakvormen opgenomen. Heb jij een andere maat? Dan kun je met behulp van dit artikel het biscuit recept omrekenen.
TIP: Benieuwd hoeveel eieren je nodig hebt? Een M ei is gemiddeld 50 gram, daarmee kun je eenvoudig berekenen hoeveel je er nodig hebt.
Mix de eieren, suiker en vanillesuiker schuimig en luchtig. Ik mix dit ongeveer 10 minuten in een staande mixer op middelhoge stand.
Zeef de bloem en maïzena en voeg toe aan het mengsel. Spatel dit voorzichtig door het mengsel heen, je wilt niet dat alle lucht die je erin geslagen hebt weer verdwijnt.
Het beslag kun je vervolgens in een ingevette bakvorm gieten.
Een biscuit van 20-24 centimeter bak ik 30-35 minuten op 180 graden. Voor 15 centimeter is is 20-25 minuten voldoende. Grotere vormen hebben iets langer nodig, voeg wat minuten toe aan de baktijd, maar hou het biscuit goed in de gaten.
Het biscuit is gaar als je zachtjes op het oppervlak drukt en deze terug veert.
Extra tips en trucs
- Ik vet mijn bakvorm altijd in met een bakspray
- Heb je een te lage (spring)vorm? Verhoog deze dan met bakpapier zoals op bovenstaande foto. Het bakpapier blijft plakken aan de ingevette vorm
- Laat het biscuit een paar minuutjes afkoelen in de vorm voordat je hem op een rooster stort
- Pas als het biscuit volledig is afgekoeld kun je hem doorsnijden
- Wil je je taart vullen en bekleden met fondant? In dit artikel leg ik uit hoe je dat doet!
- Wil je een chocoladebiscuit maken? Gebruik dan dit recept.
Hi Laura,
Echt een heel fijn recept. Heb m nu een paar x gemaakt en heb t recept helemaal onder de knie:) Bedankt!
Gr. Soum
Hallo!
Ik zou dit weekend graag een citroenbiscuit maken, hoeveel sap en rasp denk je dat nodig zijn? En zal mijn beslag dan niet te lopend zijn…?
Vriendelijke groeten
Ik zou er geen sap aan toevoegen, dat heeft te veel invloed op het beslag. Ik denk dat rasp van een citroen voldoende moet zijn.
Hoi, heb je ook maten en baktijden voor een vierkante bakvorm, ik wil graag kleine gebakjes maken.
Nee daar heb ik geen hoeveelheden voor, maar je hebt hier vast iets aan: https://handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/
Ik bak al jaren biscuitdeeg taarten,maar niet op deze manier, voor een 24 cm springvorm;
75 gram bloem
50 gram maizena
25 gram aardappelzetmeel
1/2 zakje bakpoeder
goed mengen
5 M eieren splitsen in 2 kommen
Eiwitten met flinke mespunt zout goed stijf kloppen,ermag absoluut geen spoortje eigeel in zitten
Eidooiers plus 1 heel ei met 150 gram basterdsuiker [of poedersuiker] goed mixen met 1-2 el koud
water, dan het meelmengsel erdoor mixen, nu het stijfgeklopte eiwit op het deeg scheppen,en met
een lepel [vooral NIET roeren] erdoor scheppen ,beslag in NIET ingevette bakvorm 20o graden oven
in midden van oven ca 35 min bakken,
Op welke temperatuur moet ik de taart bakken in de hete lucht oven?
bij hetelucht zet je de temperatuur 10-20% lager.
Wat heb je toch een heerlijke recepten. Mocht ik wat willen bakken dan pak ik jou site er altijd bij voor leuke en lekkere baksels!
Ik vroeg mij nog wel af hoe lang je zo’n biscuit bodem (ongevuld)kan bewaren?
Bedankt voor je leuke site met inspiratie 😉
Wat leuk om te horen! Het biscuit kunt je 2-3 dagen (goed verpakt!) bewaren. Daarna wel zo snel mogelijk opeten.
Hallo Laura,
Ik heb de juiste hoeveelheden gebruikt voor mijn springvorm, braaf 10min het mengsel geklopt, bloem en maizena gespateld en het biscuitdeeg gebakken in 38 min op 180 graden (combimagnetron).
Heb jij enig idee waarom mijn bodem dan toch zo’n 2-3 cm inzakt?
Alvast dank!
Het kan lucht zijn verloren tijdens het spatelen, maar het kan ook aan je oven liggen. Combimagnetrons zijn niet echt geschikt om goed in te kunnen bakken.
beste laura,
ik heb al veel van je recepten gemaakt waaronder ook deze.
ik vroeg me af hoe ik smaken toe kan voegen.
heb je misschien nog een tip
groetjes lieke
Bij biscuits breng je smaken voornamelijk aan in de vullingen, dan is zo’n neutrale basis juist fijn. Er staat wel een chocoladebiscuit online, ook erg lekker 🙂 .
Beste Laura, weet jij toevallig wat de voedingswaarden zijn voor dit recept per 100 gram?
Groetjes Roos
Nee, dat reken ik nooit uit. Zou je natuurlijk wel zelf kunnen doen aan de hand van de ingrediënten.
is het ook mogelijk de maizena te vervangen door iets anders ik heb dit namelijk niet in huis
In dit recept zou ik het dan gewoon vervangen door bloem.
oke dan gewoon extra bloem bij toevoegen wat eigenlijk de grammen voor de maizena zouden zijn
inderdaad
Hoi,
Ik zie dat je zelf de hoeveelheden kan betekenen. Geldt dat ook voor zo’n grote cupcake vorm? Ik wil zelf een cakesmash doen voor mijn zoontje. Maar wel met een grote cupcake.
Jazeker, alleen zul je dan waarschijnlijk beter de inhoud kunnen bereken en daarmee omrekenen.
Ha
Ik heb verschillende maten van bakvormen
En bak vaak biscuits
Maar dat omrekenen gaat bij mij elke keer fout
Heb je misschien ook een omrekentabel dat is makkelijker
Gr
Ik heb alleen het omrekenschema dat op handigebaktips.nl staat. Of de tabel die in dit artikel staat voor dit specifieke recept.
Bedankt ik ga het proberen
Hi Laura!
Heb jij nog een mening/tips/ideeën over het instellen van de oven? Onder/boven-warmte, hetelucht, een combinatie hiervan?
Alvast bedankt!
Rick
Ik heb er vorige week een gemaakt met de heteluchtstand van mijn oven en dat is uitstekend gelukt. Volgens mij is de warmte dan gelijkmatiger verdeeld en rijst hij dan beter.
Alle recepten zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Dit kun je bij bakrecepten als standaardregel aanhouden (tenzij anders vermeld uiteraard).
Hoi Laura,
Bedankt voor dit recept! Ik heb het geprobeerd en de biscuit bleef goed luchtig. Persoonlijk vond ik het wel een beetje “droog” van smaak. Heb jij een tip om de biscuit wat smeuiger te maken?
Biscuit is altijd wat droog (zeker in vergelijking met een cake). Die moet je dus echt afmaken met een vulling en eventueel ook tempereren met een likeur of siroop. Biscuit moet je in het geheel met vulling en al proeven, dan zul je zien dat het niet meer zo droog is.
Beste Laura,
Ik ben nog een redelijke bak noob en heb een vraag over het maken van een taart biscuit.
Er zijn veel verschillende recepten.
Sommige splitsen het ei geel van het eiwit en sommige doen dit niet.
Sommige mixen het beslag au bain mary en een ander weer niet.
Kun je uitleggen wat het verschil is en wat dat voor effect heeft op je eindresultaat?
Alvast bedankt!
Groetjes Ben
Het exacte verschil kan ik je niet uitleggen omdat ik het altijd op deze manier maak en daar goede resultaten mee heb. Uiteindelijk is het resultaat allemaal redelijk gelijk, het is een kwestie van uitproberen om te weten wat voor jou het beste werkt.
Ik gebruik dit recept voor mijn koemelk vrije vriendjes 😊(meptaartjes) en dat gaat super goed. Nu moet ik binnenkort voor het eerst een 30 cm bakken, hoop dat het gaat lukken ivm met lengte van de baktijd, nog tips?
Als je het recept volgt moet dat zeker helemaal gaan lukken 🙂
Hoi Laura,
Ik heb beide bakboeken van je en ben helemaal weg van alle lekkere recepten! Voor mijn zus haar verjaardag ga ik een taart maken met biscuit.
Is het mogelijk om een marmer biscuit te maken of kan dat niet doordat het recept voor vanille biscuit en chocolade biscuit anders zijn?
Groetjes,
Ilse
Wil je het voor de smaak doen of het effect? Evt kun je aan de helft van je gewone biscuit een klein beetje cacao toevoegen voor de kleur. Dan krijg je het effect maar niet echt de smaak. Wil je de smaak, dan zou ik beide soorten beslag 50/50 maken en qua baktijd 35-40 minuten aanhouden.
hoi Laura,
ik vroeg me af, ik heb een taartvorm van 25 cm daar moet dan 275 g ei bij, en een ei is ongv. 50 g. Moet je dan 5 of 6 eieren er in doen? of je ei splitsen?
groetjes,
Hanna
Je ei splitsen zodat je 275 gram hebt.
Hoi Laura,
Sinds ik jouw recept van biscuit één keer heb gemaaktben ik fan! Heerlijk luchtig! Ik vraag me af of je het ook kunt invriezen. Heb je dat weleens gedaan?
Groeten, Nicole
Ja hoor, dat kan heel goed 🙂
Hallo Laura,
Ik ben voor het eerst een biscuit aan het maken met jouw recept. De taart komt maar een klein stukje omhoog, wat doe ik fout.
Vrgr. Ans
Zonder verdere info is dat moeilijk te zeggen, heb je alle tips in het artikel al gelezen?
Hoi laura…
Miss ligt het aan mij maar ik krijg t maar niet door hoeveel gram ei, suiker en bloem ik moet toevoegen de cijfers staan dicht opelkaar waardoor ik bijv voor de 35 cm maar 53 gr ei moet gebruiken?
Misschien even op een groter scherm kijken zodat de tabel wel goed te zien is (of scherm kantelen als je via telefoon kijkt)
Hoi Laura, ik ben 13 jaar ( ja zo jong ) en ik wil dat biscuit binnenkort maken voor de high tea op school. Ik wil hem zoals u maken en vullen alleen dan zonder fondant. Hoe kan ik de taart toch nog mooi afwerken zonder fondant te gebruiken? En ik heb een patisserie sprint vorm van 24 cm Ø.
Hij is 6,5 cm hoog volgendsmij. Moet ik de springvorm nog verhogen met bakpapier. En moet ik nog iets anders doen dan dat de tabel van 24cm aan geeft? Zoals 2/3 vullen van de springvorm of zoiets.
Alvast bedankt!
Groetjes Jason
Gewoon maken volgens de tabel, dan komt het goed. Je zou botercrème kunnen gebruiken.
Hoi Laura, ik heb het gemaakt maar het was veel te weinig en mijn biscuit beslag was geel en was heel stevig niet luchtig en niet lekker. Ik heb toen een mix snel gekocht maar had toch nog een vulling. Bedankt voor de vulling tips maar hoe komt het dat mijn biscuit zo mislukte?
Dat is zo zonder verdere info lastig te zeggen. Waren alle ingrediënten nog goed en heb je alles goed afgewogen en het recept gevolgd?
hoi Laura,
Aangezien je ook een keer een review van een magimix hebt geschreven kun je misschien mijn vraag beantwoorden: als ik dit beslag met mijn magimix wil maken, moet ik dan wel alsnog de bloem er los doorheen spatelen of doet het apparaat die stal als ik het er gewoon bij doe? nu wil ik het lange mixen graag automatisch laten doen, maar om te spatelen haal ik dan nu het beslag eruit in een dichte kom en spatel daarna de bloem erdoor, wat wel veel afwas geeft.. ik heb overigens een magimix 4200, geen patiserie special. Dank je! Groet, Caroline.
Ik heb er nog nooit een biscuit mee gemaakt, maar zou het bloem zeker handmatig door het beslag spatelen. Het gaat anders veel te snel.
Bedankt voor dit fijne recept! Ik heb met succes mooie slagroomtaart voor de eerste verjaardag van mijn zoon gemaakt. Morgen komt er nog meer bezoek, ik ga aan de slag met taart twee.
Hi Laura, kan ik ook vanille extract gebruiken ipv vanillesuiker? Ik wil graag een echte vanille smaak hebben? En wat voor bloem gebruik je? Tarwebloem of patenbloem?
Alvast bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Clare.
Dat kan ook. En met beide soorten bloem kan het.
Hallo Laura, ik heb uw recept uitgeprobeerd en men biscuit kruimelt erg bij het snijden. Heb hem ook eens gemaakt en dan in de vriezer een nachtje maar nig steed kruimelt hij bij het snijden. Wat moet ik doen?
Misschien heb je hem te lang gebakken of snijd je hem niet voorzichtig genoeg? Overigens ontkom je niet aan wat kruimels hoor.
Hey ik had een vraag, de eieren is de hoeveelheid daarvan met schaal erbij gerekend of zonder?
Altijd zonder, zoals je elk product zonder verpakking afweegt 😉
Hoi Laura,
Ik maak al heel lang gebruik van je heerlijke recept, alleen worden de biscuits erg korrelig?
Heb jij dit ook wel eens gehad of misschien iemand anders?
Misschien bak je ze iets te lang waardoor ze droog worden. Probeer ze volgende keer iets korter te bakken.
Hallo Laura,
Bedankt voor de moeite die je besteed om ons weer wijzer te maken op bakgebied, ik waardeer dit zeer!
Kun je de biscuit ook mengen met gekonfijte vruchtjes of is dat nadelig voor de biscuit?
Zou ik niet doen. Biscuit is daar niet echt voor bedoeld, je kunt het dan beter verwerken in een vulling.
hoi Laura,
na altijd een cake recept te hebben gebruikt wil ik graag jouw recept voor biscuitdeeg gaan proberen. omdat ik voor allebei mijn dochters een taart wil gaan bakken, wil ik dit al een paar dagen van te voren doen. dus…hoelang kan ik ze in de vriezer bewaren en hoelang van te voren moet ik ze eruit halen voor het vullen en opmaken ?
en ik wil echt graag een hoge taart maken. kan ik dan het beste een paar taarten bakken en op elkaar of wat meer in de springvorm en de baktijd in de gaten houden.
Ik zou eerder twee losse bakken en deze stapelen. In de vriezer zijn ze wel 3 maanden houdbaar. Je haalt ze dan de avond van tevoren eruit.
Ik vind het biscuit wat zoet.. Kun je ook minder suiker gebruiken?
Kun je mee experimenteren, ik kan niet garanderen dat het resultaat dan hetzelfde is.
Hoi Laura,
Even een vraagje, ik heb dit recept al een paar keer geprobeerd te maken maar hij mislukt elke keer. Ik krijg de maïzena niet goed gezeefd. Er blijven klontjes inzitten. Ook word het net een soort harde koek. Ik weet niet wat ik eraan moet doen. Ik mix het beslag wel altijd heel lang zodat het luchtig word.
Groetjes Lieke
Is je maïzena nog wel goed dan? Als ik het zeef id het gewoon zonder klontjes. Als het heel hard is heb je hem misschien te lang gebakken, probeer de volgende keer wat korter (en/of een lagere temperatuur)
Beste Laura,
Kan je de biscuit ook bakken, invriezen en nadien gebruiken.
mijn dochter in ik zijn namelijk van plan om op onze oudejaars vakantie voor een dertig tal mensen diverse taarten te maken.
groet Gerd
Ja hoor, dat kan prima.
Hey laura,
Ik wil voor kerst deze gaan maken, als je de bloem en maizena er door heen spatelt doe je dat in beetjes of alles in 1 x! En hoelang spatel je ongeveer? Moet ei etc op kamer temperatuur zijn of maakt dat niks uit? Ik heb een 18 cm vorm en hou dan die van 20 cm aan dan weet ik in ieder geval dat hij hoger wordt, heb een oven met alleen boven verwarming wat kan ik het beste aan houden qua temperatuur en tijd? Ik hoor het graag! Mvg Debbie
Ik doe alles tegelijk, spatelen tot het is opgenomen. Verder alles op kamertemperatuur, dat is altijd zo bij bakken. Net als dat temperaturen voor boven- en onderwarmte zijn.
De bloem die vermeld wordt, is dat zelfrijzende bloem? Er zit anders geen rijsmiddel in denk ik?
Met bloem bedoel ik gewoon bloem. Als het zelfrijzend moet zijn staat dit erbij. De eieren zijn je rijsmiddel in dit recept.
Hallo.
Tijdens het bakken zakt de biscuit in het midden in, hoe kan dit? Ik heb de oven niet open gehad tijdens het bakken.
Zonder verdere info is dit lastig te zeggen, heb je je wel helemaal aan het recept gehouden?
Hallo
Ik heb even een vraag kan het zo wezen dat je met een springvorm een bobbel op je biscuit krijgt?
want dat heb ik namelijk…
Wat kan ik hier aan doen
Ps. Ik gebruik de biscuit van dr oetker
Een biscuit zal in het midden altijd wat hoger zijn, daar heeft het soort bakvorm geen invloed op.
Hoiii, Als ik de taart wil maken met een biscuitmix. is de temperatuur en de baktijd dan ook hetzelfde?
Nu wil ik voor oud en nieuw een taart maken waar een champagne fles op staat (deze fles niet van glas maar iets eetbaars)
Zou u misschien weten waarvan ik deze fles het beste kan maken?
Alvast bedankt!
Groetjes,
Femke
Als je een mix gebruikt moet je gewoon de instructies op de verpakking aanhouden. De fles zou je van fondant oid kunnen maken.
Hallo Laura,
Zou ik aan het beslag van de biscuit ook kleurstof kunnen toevoegen? Bijvoorbeeld het beslag in drieën verdelen en 1/3 roze, 1/3 paars en 1/3 blauw maken.
Of
heb je en tip voor een cake-recept die ik anders kan gebruiken en waar ik dus makkelijk(er) kleurstof aan toe kan voegen?
Je benoemt helemaal in het begin van dit artikel dat je soms een mix gebruikt. Zou je eens willen zeggen welke mix dit is? en waar te koop? Wellicht handig voor als ik eens wat minder tijd heb.
Dat kan, maar zorg wel dat er niet te veel lucht ontsnapt aan het beslag. Tegenwoordig gebruik ik eigenlijk nooit meer een mix voor biscuit, in het verleden gebruikte ik wel eens Funcakes
Hoe zorg ik dat er niet te veel lucht ontsnapt?
voorzichtig en vooral niet te lang spatelen.
Ja heb het recept goed gevolgd.
Toen ik het uit de oven haalde rook het ook heel erg naar ei en de binnenkant leek wel roerei 🙁
En er zaten ook nog wat klonten, naar mijn idee maizena, in.
Heb je misschien een combimagnetron? Daarin kun je niet goed bakken, dat zou verklaren waarom hij van binnen niet goed is.
Oh dat zou het kunnen zijn….
Heb nu een hetelucht oven. Dan zou het niet meer moeten gebeuren?
Hey Laura, ik vind dit recept heerlijk! Ik gebruik hem altijd bij mijn taarten. Maar nu had ik eens een vraag. Voor 2 lagen van een stapeltaart gaat dit perfect maar als ik 3 lagen wil stapelen zakt ze beetje in. Heb je misschien een recept van een iets stevige beslag voor de onderste laag? Alvast bedankt!
Hey Laura, ik vind dit recept heerlijk! Ik gebruik hem altijd bij mijn taarten. Maar nu had ik eens een vraag. Voor 2 lagen van een stapeltaart gaat dit perfect maar als ik 3 lagen wil stapelen zakt ze beetje in. Heb je misschien een recept van een iets stevige beslag voor de onderste laag? Alvast bedankt!
Als je taarten stapelt moet je taartkartons en deuvels gebruiken, dan zakken ze niet in.
Hoi Laura,
Mijn dochter wil graag een KitKat-m&m verjaardagstaart, maar wil liever geen donkere chocolade-cake.
Zou deze biscuit in combinatie met een witte chocoladecreme een optie zijn? Of wordt de smaak dan wat vlak?
En bij mij werd de biscuit in 18 cm bakblik maar 5 cm. Moet ik de volgende keer dan meer beslag maken voor een 3 of 4 lagen taart? Dan wil ik binnenin nog m&m’s verstoppen 😉
Dankjewel voor je tips
Dat kan prima hoor, lekker juist. Je kan verder inderdaad meer beslag maken (of 2 biscuits bakken).
Hoi Laura,
Ik heb een springvorm van 18cm. Is het dan nog nodig om alles om te rekenen of kan ik de ingrediënten lijst aanhouden voor 20cm?
Hoi Laura,
Ik heb een springvorm van 18cm. Is het dan nog nodig om alles om te rekenen of kan ik de ingrediënten lijst aanhouden voor 20cm?
Je kunt hetzelfde aanhouden, dan wordt hij alleen iets hoger (en misschien moet hij een beetje langer bakken).
Ik bak regelmatig deze biscuits, maar nu vraag ik me af hoe kan ik een wat stevigere biscuit maken. Als ik naar tlc kijk heb ik het idee dat die mensen al allerlei lekkere dingen erin stoppen. Zodat de biscuit meer al een lekkere cake is en dan nog de vulling erbij. Snap je wat ik bedoel? Zo blijft de taart volgens mij ook steviger staan als je hem wat hoger maakt.
In die programma’s gebruiken ze vaan cake ipv biscuit, dat is inderdaad steviger.
hallo,
weet je toevallig ook waarmee ik het ei kan vervagen in dit gerecht?
vervagen = vervangen
gerecht= recept
Dat is in dit recept niet mogelijk.
Hoi Laura, heb vandaag voor het eerstjouw bescuit recept geprobeerd. Hij staat nog af te koelen maar ik vind hem niet erg hoog geworden. Jij hebt de eieren ongeveer 10 minuten op de middelste stand met een staande mixer gedaan. Ik heb alleen een handmixer en heb ook 10 minuten op de middelste stand gemixt. Zou dit verschil kunnen maken? Ook heb ik onder en boven warmte gebruikt terwijl ik eigenlijk altijd op hete lucht bak. Zou dit er mee te maken kunnen hebben? Of jan het komen omdat ik 4 eieren op kamertemperatuur had een het laatste beetje ei kwam zo uit de koelkast. Veel vragen, Ben ook niet zo’n goede bakster maar vind het zo leuk om te doen…
Ik denk dat het er eerder aan ligt dat je op de middelste stand mixt, dat mag gewoon op zijn hoogst hoor.
Dan ga ik het nog eens proberen. Ik heb het vorige keer direct weg gegooid. De onderkant was gewoon nog ei.
Hoi Laura,
Je hebt echt super recepten!
Nu heb ik een vraag over dit recept, als het biscuit gebakken is dan blijft hij altijd een beetje nat en plakkerig. Hij is wel gaar, prikker komt schoon uit het biscuit en de zijkanten laten een beetje los.
Weet jij misschien wat hier mis gaat?
Alvast bedankt 🙂
Groetjes Margie.
De bovenkant kan soms ietwat plakkerig zijn (na afkoelen en verpakken), niks mis mee hoor.
Oké dankjewel, de smaak is inderdaad prima! Maar dan weet ik dat het prima is!
Hallo
Ik heb even een vraag kan het zo wezen dat je met een springvorm een bobbel op je biscuit krijgt?
want dat heb ik namelijk…
Wat kan ik hier aan doen
Ps. Ik gebruik de biscuit van dr oetker