Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Bakken met amandelmeel

Laura Kieftdoor Laura Kieft
16 september 2019
in basiskennis, Handige Baktips, ingrediënten, meer ingrediënten, soorten bloem/meel, tips en trucs
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Momenteel vliegen de zakken met amandelmeel er bij mij doorheen. Het begon met muffins waar ik een deel van de bloem verving door dit notenmeel. Ik was zo enthousiast over het resultaat, dat ik het inmiddels al vele keren heb toegevoegd. Vooral omdat ik nu heb ontdekt hoe je de beste resultaten krijgt als je wilt bakken met amandelmeel. De bloem helemaal vervangen door amandelmeel, raad ik niet aan.

Bakken met amandelmeel

Vooropgesteld, ik schrijf dit artikel met de intentie om gewoon lekker te kunnen bakken met amandelmeel. Niet omdat het glutenvrij is of goed bij andere leefstijlen past. Op die manier begon ik wel ooit, met een bananenbrood waar alleen amandelmeel in zat als vervanger voor bloem. Was heerlijk hoor, maar inmiddels maak ik ze nog veel lekkerder. Ik geef je mijn tips!

Half om half

Als je als meelsoort in een baksel alleen amandelmeel gebruikt, krijg je een stevig en compact baksel. Je moet best veel andere rijsmiddelen toevoegen om een ietwat luchtig resultaat te krijgen, al zal het nooit lijken op bijvoorbeeld de fijne luchtige structuur van een cake.

Ik halveer bij zoete bakrecepten daarom de helft van het bloem of zelfrijzend bakmeel en vervang dit door amandelmeel. Resultaat is luchtig omdat er nog steeds bloem in zit, maar wel extra smeuïg door het gebruik van de notenmeel. Binnenkort komt er een cake online volgens dit principe en die is zó lekker!

En dat is eigenlijk mijn enige en belangrijkste tip. Als je bloem en amandelmeel 50/50 gebruikt krijg je de beste resultaten. Hoe meer bloem, hoe luchtiger en hoe meer amandelmeel, hoe compacter het resultaat.

Natuurlijk kun je hier mee spelen en gewoon dingen uitproberen, dat doe ik ook nog steeds. Maar als je graag met amandelmeel wilt bakken, zonder de eigenschappen van bepaalde baksels te verliezen, dan raad ik je deze middenweg aan.

Recepten

Hieronder een paar recepten waarin ik deels amandelmeel heb gebruikt. Je ziet dat het op vele verschillende manieren toe te passen is en dat je met de verhoudingen kunt spelen.

  • amandel-frambozenmuffins
  • havermout-amandel eierkoeken
  • tropische crumble

In welk baksel ga jij deze baktip uitproberen?

Vorige post

Volgende post

carrot cake pancakes
Ferrero Rocher brownies

Related Posts

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft
15 januari 2021
24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar...

Bakken met havermout w

Bakken met havermout

door Laura Kieft
04 januari 2021
14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
13

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 29

  1. Linda says:
    1 jaar geleden

    Ik heb onlangs een zak met kokosmeel gekocht (afgeprijsd bij de appie…), maar durf het eigenlijk niet zo goed te gebruiken omdat het baksel dan misschien wel zou kunnen mislukken…
    Is in je recepten het amandelmeel uiteindelijk ook te vervangen door kokosmeel?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Zeker niet! Je hebt meestal veel minder van kokosmeel nodig omdat het veel vocht opzuigt. Ik zou specifiek op zoek gaan naar een recept waar kokosmeel in gebruikt wordt.

      Beantwoorden
    • Marleen says:
      1 jaar geleden

      Kokosmelk is heerlijk door chocolade muffins. Een paar eetlepels extra is voldoende. Heerlijk en apart.

      Beantwoorden
    • Jeanne Huizer says:
      8 maanden geleden

      Heb ik ook gekocht en gebruikt niet doen zekering enkel zo als ik gedaan hebt.. je moet bij ieder klein hapje een slok drinken nemen anders krijg je het niet weg. Dus als je het wilt proberen zou ik beginnen met tweederde bloem of zelfrijzend bakmeel en eenderde kokosmeel. Met vriendelijke groet Jeanne

      Beantwoorden
  2. Pingback: Gemarmerde amandelcake - Laura's Bakery
  3. Ada van Dijk says:
    1 jaar geleden

    Hallo ik will een shortcake Bakken wat voor blem moet ik gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat staat in het recept: https://www.laurasbakery.nl/caramel-shortcake/

      Beantwoorden
  4. Conny says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Wanneer maak je de cake met amandelmeel ?
    Ik kan niet wachten😀

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Heb je deze al gezien? https://www.laurasbakery.nl/gemarmerde-amandelcake/

      Beantwoorden
  5. M. J. Hoogendoorn says:
    1 jaar geleden

    Hoi kan ik een gember boterkoek maken met half amandel half zelfrijdende meel

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat heb ik nog niet eerder geprobeerd.

      Beantwoorden
  6. Marleen says:
    1 jaar geleden

    Jazeker. Hij wordt niet zo hoog als je alleen zelfrijzend bakmeel gebruikt maar is wel veel lekkerder en gezonder met minder calorieën.

    Beantwoorden
  7. Marijke says:
    1 jaar geleden

    Ik eet glutenvrij, dan is bloem of zelfrijzend bakmeel geen optie. Welk meel kan ik gebruiken om toch een goed resultaat te krijgen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Een glutenvrije soort bloem of zelfrijzend bakmeel, die zijn er tegenwoordig veel te vinden. In sommige toepassingen werkt rijstbloem ook goed. Amandelmeel is natuurlijk ook een perfect alternatief, maar dat kan niet zomaar gebruikt worden om bloem of zelfrijzend bakmeel 1:1 te vervangen. In dit artikel vind je een meelmix om bloem te vervangen als je zelf aan de slag wilt: https://www.laurasbakery.nl/glutenvrij-bakken-doe-je-zo/

      Beantwoorden
  8. Cootje says:
    11 maanden geleden

    Dag Laura,

    Ben echt heel blij dat ik jouw site heb gevonden! Leuk om jouw recepten uit te gaan proberen. Ik heb een vraag over jouw cakerecept met bloem/ amandelmeel. De smaak is heerlijk maar de vorm…..
    De cake rijst in de oven maar halverwege de baktijd zakt hij in en weg is mijn mooie cake😩 Enig idee hoe dit kan? Ik heb de ovendeur niet open gehad. Groet, Cootje

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nou wat gek! Heb je niks veranderd aan de ingrediënten? Misschien teveel rijsmiddel gebruikt?

      Beantwoorden
  9. vivian says:
    11 maanden geleden

    Kun je zelfrijzend amandelmeel gebruiken voor macarons?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee, je hebt gewoon amandelmeel nodig.

      Beantwoorden
  10. Banu Kiyak says:
    10 maanden geleden

    Ik wil een traktatie maken voor een meisje die geen tarwe mag. Ze mag wel suiker ed. Weet jij een leuk en vooral lekker recept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hier kun je iets lekkers uitzoeken tussen al mijn glutenvrije recepten: https://www.laurasbakery.nl/category/zoet-bakken/allergieen/glutenvrij/

      Beantwoorden
  11. Anja Verhoeven says:
    8 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Ik kreeg een recept van iemand om koolhydraten rozijnencake te maken.
    200 amandelmeel, 3 eieren, 50 gr rozijnen, 3 el Kokosolie. Alleen bleef het bij mij vrij laag, het rees niet eens. Klopt dat? Ik heb namelijk nog nooit met amandelmeel gewerkt.

    Groetjes An

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Hi An, dat is niet zo gek inderdaad. Amandelmeel is niet licht en luchtig zoals bloem. Je moet daarom veel rijsmiddel gebruiken om tot een luchtiger resultaat te komen, maar ook oppassen dat je dit niet terug proeft in de smaak. Was het wel lekker ondanks dat het compact was?

      Beantwoorden
      • Anja says:
        8 maanden geleden

        Hoi Laura,
        Helaas vond ik het niet lekker. Het was gewoon 1 dikke massa. Heel erg droog en hard.
        Geen smaak verder.
        Het enige pluspunt is dat het wel lekker in huis rook naar gebakken cake 😄
        Gr Anja

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          8 maanden geleden

          Ik kan het me voorstellen.. Met amandelmeel kun je het beste een recept volgens i.p.v. de bloem er zomaar door te vervangen. Volgende keer beter 😉

          Beantwoorden
  12. Anja Verhoeven says:
    8 maanden geleden

    Heb jij mss een cake recept met weinig koolhydraten?

    Gr. Anja

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Daar categoriseer ik helaas niet op, maar je zou hier eens kunnen kijken: https://www.laurasbakery.nl/category/zoet-bakken/allergieen/suikervrij/

      Beantwoorden
      • Anja Verhoeven says:
        8 maanden geleden

        Dank je wel

        Beantwoorden
  13. Juliette says:
    2 maanden geleden

    Ik heb een recept met zelfrijzend amandelbakmeel maar ik heb alleen gewoon amandelmeel. Kan ik deze dan gebruiken met bakpoeder of baking soda?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik weet precies wat de samenstelling is van zelfrijzend amandelbakmeel, vaak zit er een deel zelfrijzend bakmeel bij.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Als je zin hebt in pizza én in quiche, dan is dit de ideale oplossing: pizza salami quiche! Absoluut zalig. Enne, deze moet natuurlijk nog even de oven in. 👆🏻⁠
⁠
Het recept staat al even online, je vindt het door te zoeken in de zoekbalk op het blog. Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#pizza #quiche #dinnertime #kooktip #salami
  • NIEUW! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik érg graag bananenbroden bak 😁. Ze zijn een heerlijk verantwoord tussendoortje en daarnaast ook nog eens heel makkelijk en snel gemaakt! Daarom werd het tijd om de lekkerste bananenbroden op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #bananenbrood #bananabread #tussendoortje #bananacake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/141311073_275755800786874_4890017203977131085_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=63f7TcR-qdAAX8Nl3uk&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=185dc0c834ff8c91cf5b523186b2a2fc&oe=60353CAC' title='NIEUW! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik érg graag bananenbroden bak 😁. Ze zijn een heerlijk verantwoord tussendoortje en daarnaast ook nog eens heel makkelijk en snel gemaakt! Daarom werd het tijd om de lekkerste bananenbroden op Laura's Bakery op een rijtje te zetten. Je vindt de link naar het overzicht in mijn bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #bananenbrood #bananabread #tussendoortje #bananacake'>
  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Zelf bladerdeegschelpen maken

Mummie Oreo Pops

Review KitchenAid Artisan 4,8L en 6,9L

Verschillende soorten bloem

Volgende Post
Ferrero Rocher brownies

Ferrero Rocher brownies

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

10 lekkere bananenbrood recepten

25 januari 2021

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-63

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan