Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Aardappelkroketjes uit de airfryer

Laura Kieftdoor Laura Kieft
12 april 2019
in Bijgerecht, Borrelhapjes, Hartige recepten, Koken
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Sinds een paar maanden heb ik een Airfryer in mijn bezit. Tot nu toe zijn er alleen nog maar friet en andere snacks uitgekomen, maar ik kocht hem toch echt om ook zelf hapjes in te kunnen maken. De grote eer ging naar deze aardappelkroketjes. Eigenlijk niet meer dan een variatie op mijn pommes duchesse, want de basis van aardappelpuree is precies hetzelfde. Alleen kregen deze kroketjes van aardappel een andere vorm en een paar laagjes paneermeel. Als test heb ik er ook nog een aantal gefrituurd, ik was benieuwd naar het verschil. Qua kleur waren de gefrituurde kroketjes mooi goudbruin en misschien net iets knapperiger. Degene uit de airfryer waren lichter van kleur, maar leken verder heel erg op de gefrituurde versie. In de oven kunnen ze ook, maar dan hebben ze wel veel meer tijd nodig. Ik maak ze voortaan dus gewoon lekker in de airfryer. Of dat nou voor een borrel is of om te serveren bij een lekkere maaltijd.

Recept afdrukken

Aardappelkroketjes uit de airfryer

Een airfryer is hip. Het eerste recept voor een hapje uit de airfryer is hier! Maar deze aardappelkroketjes uit de airfryer zijn ook geschikt voor de frituur en voor de oven.
15 - 20 stuks

Ingrediënten

  • 500 gram kruimige aardappelen
  • flinke snuf zout (voor het koken)
  • 1 eidooier (M)
  • 50 gram ongezouten roomboter
  • zout, peper en nootmuskaat

Voor de korst

  • bloem
  • 2-3 los geklopte eieren (M)
  • paneermeel

Instructies

  • Kook de aardappels in ruim water met een flinke snuf zout gaar. Giet ze af en doe de aardappels terug in de pan. Laat ze in de pan zonder deksel droog stomen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de kans op openbarsten kleiner is. Stamp de aardappels tot een zo glad mogelijke puree als ze goed droog, maar nog wel lauwwarm zijn.
  • Voeg dan de eidooier en de boter toe en roer er doorheen. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Dek af en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast.
  • Vorm de kroketjes met de hand. Ik maakte ze zo’n 7-8 cm lang. Zet drie diepe borden of schalen klaar. In het eerste bord doe je het bloem, in de tweede giet je de los geklopte eieren en de laatste bedek je met een flinke laag paneermeel.
  • Rol nu een kroketje door het bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Leg op een plaat of een stuk bakpapier. Doe dit met alle kroketjes. Zorg dat de kroketjes volledig bedekt zijn, dus ook de uiteinden.
  • Rol je gepaneerde kroketjes nogmaals door het ei en geef het een tweede laag paneermeel.
  • Bak de kroketjes in de Airfryer op 200 °C voor 8-10 minuten of tot ze goudbruin van kleur zijn.

Tips

  • Tip: Je kunt de puree ook in een spuitzak doen met een grote ronde spuitmond en kleine kroketjes spuiten.
  • Tip: Bak de aardappelkroketjes in de frituur op 180 °C voor 4 minuten of in de oven op 200 °C voor 20 minuten.
  • Bewaren: De aardappelpuree kan op voorhand gemaakt worden en zo’n 1-2 dagen afgedekt in de koelkast bewaard worden. Eenmaal gebakken kun je de kroketjes 1-2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. Warm ze weer kort in de oven of Airfryer op.

Vorige post

Volgende post

Abrikozen-yoghurtcake met cream cheese frosting
Carrot cake trifle

Related Posts

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft
21 december 2020
0

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 26

  1. Riny says:
    2 jaar geleden

    Dankjewel voor je stimulans om zelf aardappelcroquetjes te maken. Ik koop ze nu van Aviko. (glutenvrij)
    Ga het binnenkort uittesten.

    Beantwoorden
  2. Lise-Marie says:
    2 jaar geleden

    Hoelang moeten ze in de oven en op hoeveel graden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat staat in het artikel 😉

      Beantwoorden
      • Laura says:
        12 maanden geleden

        Ik kan niet vinden hoe lang ze in de normale oven moeten..

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          12 maanden geleden

          20 minuten op 200 graden.

          Beantwoorden
  3. Gn te Velde says:
    2 jaar geleden

    Dag Laura,

    Hoe bevalt de airfryer voor af en toe patatjes en ander lekkers?
    Moet er ovenfriet in of kun je er gewone of verse frieten in bakken?

    Ik overweeg de aanschaf van een airfryer en ik ben benieuwd welk merk en type jij gebruikt.

    Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet,

    Gerie

    Beantwoorden
    • Francien says:
      2 jaar geleden

      hallo Gerie

      Als je echt een goede airfryer wilt aanschaffen koop dan een Philips. Zijn echt de beste en je kunt er gewone frites, oven en verse in bakken. Heb er al jaren ervaring mee…
      Groet Francien.

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Hier bevalt hij erg goed, heb er eentje van Philips. Gebruik hem zelf met oven/airfryer friet maar zelf maken moet ook lukken.

      Beantwoorden
  4. Marjolein says:
    2 jaar geleden

    Ik lees: ‘Rol je gepaneerde kroketjes nogmaals door het ei en geef het een tweede laag paneermeel‘ . Dat heb je damt och net gedaan? Of bedoel je een derde laag?

    Beantwoorden
    • Karin says:
      2 jaar geleden

      Opletten muts!

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee, twee lagen. Je doet dat specifieke proces eerst 1 keer voor alle kroketjes en daarna nog eens.

      Beantwoorden
  5. Marloes says:
    2 jaar geleden

    Waarom moeten ze eigenlijk in de airfryer zoveel korter dan in de oven, terwijl beiden een temperatuur van 200 graden hebben?

    Beantwoorden
    • Annelies says:
      2 jaar geleden

      Een airfryer is veel compacter, waardoor de garing sneller gaat.

      Beantwoorden
  6. Hans says:
    1 jaar geleden

    Beste Laura,

    In je recept beschrijf je dat je de kroketjes van te voren kan maken. Dan voor gebruik opwarmen in de airfryer. Hoe lang en bij welke temperatuur kan dit het beste?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ongeveer 2-3 minuten op 200 graden.

      Beantwoorden
  7. Rudolf says:
    9 maanden geleden

    Als je het recpt wil af drukken 15 vellen dus heb ik er geen aardigheid in dus ik hoef geen nieuws brief meer.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Hi Rudolf, als je op de knop ‘recept afdrukken’ drukt, in de receptkaart, dan is het gewoon 1 pagina.

      Beantwoorden
  8. Rudolf says:
    9 maanden geleden

    de enige reactie die ik kan geven dat als je een recept wil afdrukken loopt het soms op tot 16 pagina’s
    dat vind ik te gek dus ik hoef geen mails meer.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Hi Rudolf, dat is met de printknop dus niet het geval. Oude recepten hebben deze knop helaas nog niet, omdat we nog hard achter de schermen werken om dit (handmatig) om te zetten en mogelijk te maken voor jullie. Het staat je natuurlijk altijd vrij om af te melden van de nieuwsbrief ook al vinden we dat jammer, afmelden kan in de mail zelf (daar is een knop voor).

      Beantwoorden
  9. John says:
    2 maanden geleden

    Ik heb ze gemaakt maar kan ik ze ook invriezen.?
    Gr john

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Jazeker!

      Beantwoorden
  10. greet verhoeven says:
    1 maand geleden

    Ik wil de kroketten met kerst serveren. Ik lees dat ik ze kan invriezen. Bak ik ze voor het invriezen en zo ja hoelang en op welke temperatuur. En op welke temperatuur en tijd bak ik ze voor het gebruik. Alvast bedankt voor je antwoord

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Afhankelijk van airfryer of frituur gewoon iéts korter bakken dan in het recept staat en dan nog kort opwarmen op dezelfde temperatuur voor het serveren.

      Beantwoorden
  11. Geeske Sneep says:
    4 weken geleden

    De kroketjes zijn opengebarsten. Waar kan dit aan liggen ? De smaak is heerlijk !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 weken geleden

      Dat kan verschillende redenen hebben: misschien waren het teveel kroketten tegelijk of was de laag paneer te dun.

      Beantwoorden
      • Geeske Sneep says:
        4 weken geleden

        We gaan ze met kerst nogmaals maken want ondanks het uiterlijk smaakten ze heerlijk , ik laat weten hoe het gegaan is.
        Fijne dagen !

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=d4aef9a5f5abaf9a612c4f11e834bfd7&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FrbKy-t6pd8AX_csXBy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4f269b7648344dea674a45e41d1e4b0f&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>
  • NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/137320600_2809796376014810_2112952850667857140_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=xOMFiqyQEDUAX_lW-nd&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=aab35582e3c051d2b5a4e2ff867e93dd&oe=6025C882' title='NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het 't liefst als ontbijt? Dit havermout ontbijt uit de oven deed mij daaraan denken, de verantwoorde variant daarvan tenminste, en kun je rustig elke ochtend als ontbijt eten! Ik vind het extra lekker met een schep Griekse yoghurt erbij.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart'>
  • NIEUW! Met deze havermout ontbijttaart kun je fantastisch lekker ontbijten. Het recept is erg makkelijk en het resultaat prachtig, dus ik kan je aanraden om er ook eens mee aan de slag te gaan 😁.⁠
⁠
Je vindt het recept nu op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakkenmethavermout #havermout #ontbijttaart #havermouttaart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Recept Royal Icing

Lemon Curd

Basisrecept vanillecake

Carpaccio wraps

Volgende Post
Carrot cake trifle

Carrot cake trifle

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-2

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

Bananenbrood wentelteefjes

door Laura Kieft-06 december 2020-0

Deze combinatie zat al zó lang in mijn hoofd en nu is het er eindelijk van gekomen dat ik het voor jullie (en mezelf 😉) heb uitgeprobeerd. Bananenbrood wentelteefjes! Erg lekker kan ik alvast verklappen....

Cranberry-sinaasappel yoghurtcake

door Laura Kieft-05 december 2020-22

Ik ben gek op klassieke cakes, maar cakes op basis van yoghurt of kwark vind ik ook fantastisch. De basis maak je hiermee net even wat lichter en frisser. In dit geval voor deze cranberry-sinaasappel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan