Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

10x bakrecepten zonder suiker

Laura Kieftdoor Laura Kieft
05 augustus 2014
in Allergenen, Inspiratie, Suikervrij, Thema inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

suikervrij bakken

Steeds vaker krijg ik de vraag of er ook suikervrije recepten op mijn blog staan. Vrij weinig moet ik je eerlijk bekennen. Ik heb nu eenmaal een zoet blog en dat betekent dat er ook een hoop suiker wordt gebruikt. Ik zal nooit helemaal suikervrij gaan bakken, maar ik wil het wel eens gaan proberen. Ik deed een rondje inspiratie op via het internet en dacht dat het een leuk idee zou zijn om 10 zoete bakrecepten zonder suiker met jullie te delen. Al deze recepten komen grotendeels bij Nederlandse bloggers vandaan, slechts twee van Amerikaanse blogs. Met ‘geen suiker’ bedoel ik overigens geen geraffineerde (bewerkte) suiker. In de meeste recepten worden alternatieve zoetstoffen gebruikt, zoals honing, dadels en agavesiroop.

We beginnen op het blog Blij Zonder Suiker. De naam zegt het al, een blog waar je geen suiker zult vinden. Deze zomerse citroenreepjes bevatten dus ook geen suiker. Naast dat de recepten suikervrij zijn, bevatten ze ook geen koemelk, zijn ze gemakkelijk glutenvrij te maken en ook nog eens 100% vegan. Oh, laten we niet vergeten dat ze er ook echt heerlijk uitzien!

Superfood ontbijtreep

Je ken de granen- en muesli repen vast wel, misschien heb je ze zelf wel eens gemaakt. Op het blog van Carola staat een suikervrij recept voor superfood ontbijtrepen. Voor de echte superfood fanaten een goed recept om eens te proberen. Het zit vol met chiazaad, hennepzaden, fijne zemelen en meer!

Kijk, dit zijn de betere recepten: brownies! Maar Lian van Cakeje van eigen Deeg maakte niet zomaar brownies. Deze brownies bevatten namelijk geen geraffineerde suikers. Had ik al verteld dat deze suikervrije brownies ook lactosevrij zijn?!

vega taart met zomerfruit

Wil jij graag bakken maar mag (of wil) je geen eieren, boter en suiker eten? Dan is deze speciale vega taart van Zoet Recepten iets voor jou! Hij is namelijk suikervrij, eivrij en lactosevrij. Een prachtige taart die er ook nog eens heel erg lekker uitziet!

suikervrij bakken

Suikervrije appeltaart muffins. Klinkt dat niet als een waar feestje? Met behulp van havermout maakte ik deze eenvoudige, maar o zo lekkere muffins. Ze vullen goed, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen. Maak een flinke voorraad, zodat je er altijd eentje klaar hebt liggen (in de vriezer?) voor de lekkere trek.

Bananenbrood met noten en chocola 2a

Een bananenbrood mag niet ontbreken in dit lijstje met suikervrije recepten. Het is een ideaal baksel dat je in het weekend maakt zodat je de hele week van een lekker tussendoortje kunt genieten. Vries dan ook gerust wat plakjes in. Dit bananenbrood is extra lekker door de toegevoegde noten en chocola.

Glutenvrije snickers zonder geraffineerde suiker

Het lijkt wel of graan/muesli/noten repen nooit suiker bevatten. Focus on Foodies heeft ook zo’n lekkernij op het blog staan; glutenvrije snickers. Jawel! Zelf snickers maken zonder suiker. En dus ook nog glutenvrij.

flourless, no sugar blondies made with chickpeas and sweetened with dates, 150 calories each, 5 fiber, 13 net carbs, 6 protein. #coconutalmondrecipes

We hadden al suikervrije brownie in het overzicht staan, deze wordt nu aangevuld met zijn zusje. De blondie! Naast dat je in dit recept geen geraffineerde suiker tegenkomt, bevat het ook geen bloem. Dit recept is trouwens in het Engels, even vertalen dus als je trek gekregen hebt.

No sugar mini baked donuts

Ik ben stiekem héél erg dol op donuts. Schandalig genoeg heb ik ze nog nooit gemaakt. Waarschijnlijk zou ik ze zelf met suiker maken, maar deze donuts bewijzen dat dit niet per se nodig is. Geen suiker voor deze mini donuts en ze zijn ook niet gefrituurd. Eigenlijk zou je deze donuts best gezond kunnen noemen.

Deze verzameling recepten bewijst dat je ook zonder geraffineerde suikers prima kunt bakken. Heb jij nog goede recepten waarvoor je geen bewerkte suikers hoeft te gebruiken?

Vorige post

Volgende post

Springerle molds winactie
Chorizo kaas twisters

Related Posts

Aardbeien kwarktaart met mascarpone crème

Hollands gebak: 10 klassiekers

door Laura Kieft
20 april 2021
1

Deze week staat Laura's Bakery geheel in het teken van Hollands gebak. Terwijl ik de afgelopen periode bezig...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft
12 april 2021
0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura's Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan!...

Lancering Laura's Bakery Bakgroep

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft
01 april 2021
2

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Jessy says:
    7 jaar geleden

    Wat een fijne recepten staan er tussen!
    Wat ook erg lekker is, banaan-havermout koekjes met een beetje cocos.

    Beantwoorden
  2. Paulette says:
    7 jaar geleden

    Top Laura, dat je ook aandacht besteed aan suikervrij. Omdanks mijn bakverslaving, moet ik voor mijn eczeemhuid suikervrij eten. Daarnaast is suiker eigenlijk ook erg slecht voor je lichaam. Dus ik ben blij met je suikervrije blog!

    Beantwoorden
  3. Miranda says:
    7 jaar geleden

    Ik moet zeggen dat ik de suikervrije trend van dit moment niet helemaal volg.
    Ik probeer ‘gewoon’ gezond te eten, met af en toe een ongezonde bak uitspatting. Daar voel ik me goed bij.
    ik vind het echter wel heel knap dat er steeds meer van dit soort creatieve bakrecepten komen, knap hoe ze het bedenken en het dan ook nog zo lekker kunnen maken…
    Maar hoe dan ook, mij zul je dat niet gauw zien doen denk ik..
    Maar zeg nooit nooit;)

    Beantwoorden
  4. norma says:
    7 jaar geleden

    Super recepten laura ga ze zeker een keer proberen
    Heb je toevallig ook recepten voor mensen met een gluten allergie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik heb wel een aantal glutenvrije recepten, nog niet handig op één pagina bij elkaar maar als je zoekt op ‘glutenvrij’ vind je ze ook!

      Beantwoorden
      • San Reemers says:
        2 jaar geleden

        Heb je ook misschien recepten zonder suiker maar met niet zoveel moeilijke ingrediënten??😊😊ik heb trouwens al heel veel gebakken van jou site🤪🤩het is echt een hele goede namelijk👍👍dus ga zo door👌👌

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Je kunt even kijken onder recepten, daar is ook een kopje met suikervrij.

          Beantwoorden
  5. Naomi says:
    7 jaar geleden

    Altijd weer een feestje, jouw blogjes ^_^
    En die citroenreepjes staan vanaf nu op de to do lijst!

    Beantwoorden
  6. MySimplySpecial says:
    7 jaar geleden

    Daar zitten een hoop lekkere dingen tussen!

    Beantwoorden
  7. laliyala says:
    7 jaar geleden

    Heb je ook een link naar de mini donuts?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Wat suf, ik zie nu pas dat hij de link niet gepakt heeft. Hier vind je de donuts: http://www.thehousethatlarsbuilt.com/2014/05/mini-baked-donuts.html

      Beantwoorden
  8. petra says:
    6 jaar geleden

    hoi ik kan niet aan het recept komen van de appel crumble uit de magnetron
    ik kom wel na klikken op die site maar niet dat recept ?
    groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hij heeft sinds kort een nieuwe site, ik heb het even opgezocht: http://bakedlouies.com/2013/04/07/microwave-apple-crumble/

      Beantwoorden
      • Thirza says:
        2 jaar geleden

        De website vd appel crumble doet t bij mij ook niet 🙁

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Ik zie dat deze website niet meer bestaat helaas.

          Beantwoorden
  9. Lara says:
    6 jaar geleden

    Hoi,

    Leuke site! Ik kan alleen het recept niet achterhalen van het frambozen ijs.

    Gr. Lara

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      He dat is gek, ik heb het even gevraagd aan de eigenaresse van de site, lijkt alsof er iets niet klopt. Ik laat het je nog weten!

      Beantwoorden
  10. Quirina says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura, Wat een ontzettend leuke website !
    Weet jij misschien een goed alternatief voor ei in een cake om een ei vrije cake te bakken?
    Groetjes Quirina

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Op Handige Baktips heb ik daar een artikel over geschreven 🙂 http://www.handigebaktips.nl/eieren-vervangen-bij-het-bakken/

      Beantwoorden
  11. Lyy says:
    5 jaar geleden

    Leuke recepten! Ik gebruik graag alternatieve producten 😉 ben gek op bakken, maar als ik overal ladingen suiker, boter etc. doorheen gooi kan ik straks rollend naar huis haha.

    Beantwoorden
  12. Pietsje says:
    5 jaar geleden

    Mooi dat er meer gedacht wordt aan suikervrij .ik ben diabeet 2 heb te hoog cholesterol en al 5 omleidingen vind dan maar leuke recepten

    Beantwoorden
  13. mien prijs says:
    5 jaar geleden

    wat fijn,deze recepten zonder suiker.
    pas diabetes,dus alles nog uit proberen,

    Beantwoorden
  14. CB says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura, vanwege een tarwe-allergie wil ik binnenkort een taart bakken (bijvoorbeeld een marsepeintaart of slagroomtaart) zonder tarwebloem.
    Weet jij misschien wat ik het beste kan gebruiken ipv tarwebloem?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je zou even in dit overzicht kunnen kijken 🙂 http://www.handigebaktips.nl/vervangers-voor-bloem/

      Beantwoorden
  15. Jose says:
    4 jaar geleden

    Ik zou in plaats van agavesiroop palmsuiker gebruiken heeft hetzelfde effect als gewone suiker maar is veel gezonder laura, je maakt zoveel lekkers ik hou van bakken maar als ik het allemaal met suiker en boter moet eten groei ik echt dicht

    Beantwoorden
  16. Jose says:
    4 jaar geleden

    Ik zou zelf palmsuiker gebruiken en in plaats van boter banaan is een stuk gezonder en daarmee Let je ook een beetje op je lijn, maar je bent echt top zoveel lekkers heerlijk gewoon wat je maakt

    Beantwoorden
  17. Pingback: Door middel van minder suiker ga jij je veel fitter voelen en ben je minder moe
  18. g. says:
    1 jaar geleden

    hoi,
    je hebt bij de suikervrije cake toch geen 8 eieren nodig??
    er staat namelijk 2 x 4 eieren in het recept.
    Ik ga de cake zelf ook eens maken, ik heb diabetes, en moet zeker suikervrij,
    ook zonder natuurlijke suikers zoals honing, kokos, vers fruit, gedroogd fruit enz.

    VRAAG: 22 gram vloeistof, ( hoe kan ik dit afwegen?? )
    of hoeveel ( thee) ( eet ) lepels zijn dit??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Over welke suikervrije cake heb je het? 22 gram vloeistof zou ik met de weegschaal wegen, maar ik snap niet goed waar dit over gaat.

      Beantwoorden
  19. Y.verdam says:
    6 maanden geleden

    Hallo Laura, ik heb een vraag.

    Ik bak met amandelmeel en verdere bio melen, maar altijd is het gebak kruimig.
    Weet jij wat ik niet goed doe.

    Bedankt yvonne

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Hi Yvonne, gebruik je mijn recepten daarvoor? Anders is het voor mij moeilijk beoordelen.

      Beantwoorden
      • Yonne verdam says:
        6 maanden geleden

        Hallo laura due gebruik ik nog niet maar ga er wel mee aan de slag, kijken of ik dan geen kruimeltaart krijg.

        Maak het gewoon uit een recept maar lukt nooit.

        Yvonne

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Bossche bollen, heerlijk vind ik deze zoete specialiteit uit het Zuiden van het land. Ze lijken voor sommigen misschien op moorkoppen, maar het grote verschil is dat Bossche bollen geen toefje slagroom bovenop hebben. Dat hebben de moorkoppen dan weer wel, met extra chocolaatje of een stukje fruit. Heb jij al wel eens een Bossche bol op?⁠
⁠
Vanaf vandaag kun je ze zelf thuis bakken met het recept op het blog, link in mijn profiel> @laurasbakery.⁠
⁠
#bosschebollen #soezen #denbosch #nederlandsespecialiteiten #bosschebol
  • HIEP HIEP HOERA! Laura @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/176614532_799255157637408_7272784303844075783_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=jdHXzdUzjT4AX9YHXlO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4850c7d273d42019f8d85f06c5ed9147&oe=60A5773B' title='HIEP HIEP HOERA! Laura's Bakery bestaat vandaag 11 jaar! 😱 Ik doe vandaag daarom een extra dansje in de keuken en ik denk terug aan alle bijzondere Laura's Bakery momenten van het afgelopen jaar en dat zijn er nogal wat. Neem bijvoorbeeld bovenstaande hilarische fotoshoot ter ere van het 10-jarig bestaan, het succes van Het Kinderbakboek dat nog geen jaar geleden uitkwam, Het Receptenboek dat inmiddels al bij velen in de keuken ligt en een heel gaaf geheim project waar ik jullie begin mei alles over kan vertellen! En als ik dan bedenk welke leuke dingen er allemaal nog meer gaan komen dit jaar.. Ik kan niet wachten!⁠⁠ ⁠⁠ Deze gezellige confetti taart maakte ik vorig jaar alweer ter ere van het tienjarig bestaan! Het recept staat dus alweer even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart'>
  • NIEUW! Vandaag starten we met een nieuwe themaweek, namelijk Hollandse lekkernijen. Om te beginnen deel ik met jullie 10 heerlijke recepten van échte Hollandse baksels. Met onder andere deze stroopkoeken, maar ook boterkoek, rijstevlaai en meer. ⁠
⁠
Je leest het artikel via link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#hollandselekkernijen #hollandsebaksels #stroopkoeken #boterkoek #appeltaart
  • THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura @laurasbakery #koekjes #friesedumkes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/175093113_152586510114402_214433561412396332_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=hEQQOA8bZp0AX9LRsBq&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=f61e330efc22a8186cea78ad17beaaef&oe=60A76E41' title='THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura's Bakery, ik heb er helemaal zin in. Het is dat deze Friese dumkes al een paar jaar online staan, anders waren ze zeker in deze week online gekomen. Wie raad wat het thema zal zijn? 😁⁠ ⁠ Als je al aan de slag wilt met dit recept, dan vind je het gewoon op het blog via de zoekbalk. Link in mijn profiel > @laurasbakery #koekjes #friesedumkes'>
  • OPROEP! Ik ben op zoek naar jullie allermooiste ingevulde pagina
  • NIEUW! Kitkat chocolade fudge, je kunt je er vast wel iets bij voorstellen hoe ongelofelijk lekker dit is. Je hebt er maar vier verschillende ingrediënten voor nodig en het is gevaarlijk snel gemaakt 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakken #chocoladefudge #kitkat #kitkatfudge #chocolade

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Perzik plaatcake

Bakken met roomboter of margarine?

Citroen-gember havermoutkoeken

Zelf kersenvlaaivulling maken

Volgende Post
Chorizo kaas twisters

Chorizo kaas twisters

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bossche bol

21 april 2021
Aardbeien kwarktaart met mascarpone crème

Hollands gebak: 10 klassiekers

20 april 2021
Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

17 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolade fudgetaart

door Laura Kieft-26 december 2010-7

Ik laat jullie eigenlijk alleen maar taarten zien die zijn gedecoreerd met fondant maar vind het ook ontzettend leuk om andere soorten taart te maken. Deze chocolade fudgetaart hebben we gisteren met de visite heerlijk...

Christmas Cookies

door Laura Kieft-24 december 2010-7

Al tijden staan koekjes met royal icing op mijn lijstje om te maken. Voor de kerst wilde ik wat leuks maken en dat zijn dus de koekjes geworden! Afgelopen weekend al de koekjes gaan bakken...

Kersthangers

door Laura Kieft-13 december 2010-4

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂 Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en...

Zilveren huwelijk

door Laura Kieft-12 december 2010-3

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb...

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

Geruite dode vis?

door Laura Kieft-01 november 2010-2

Een taart met ruitjes hebben jullie van mij al eens eerder gezien. Maar in combinatie met een dode vis (van fondant, dat dan weer wel) waarschijnlijk nog niet. Deze taart heb ik voor een collega...

Halloween chocolaatjes

door Laura Kieft-30 oktober 2010-5

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was...

Bedankjes

door Laura Kieft-26 oktober 2010-5

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als...

Bedankt

door Laura Kieft-20 oktober 2010-2

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus...

Taart en Trends

door Laura Kieft-10 oktober 2010-7

Gisteren was het dan zover; de Taart en Trends beurs in Hilversum. Vorig jaar rond deze tijd had ik nog nooit gehoord van het fenomeen ‘taartdecoratie’ en nu ben ik naar de beurs geweest en...

Verjaardag lekkers

door Laura Kieft-20 september 2010-4

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om...

Toblerone cupcakes

door Laura Kieft-18 september 2010-10

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een...

Fruitklontjes

door Laura Kieft-05 september 2010-3

Een ijsklontje met fruit; oftewel een fruitklontje. Lekker makkelijk om te maken en het staat ook nog eens hartstikke leuk om zo je drankjes te serveren: fruit in een ijsklont. Het idee kende ik wel, op...

Theepot cupcakes en een ijsje

door Laura Kieft-28 juli 2010-9

Voor de eerste cupcakes heb ik mij laten inspireren door mijn theepot. Ik zat naar mijn theepot in de vorm van een cupcake te kijken en dacht dat het wel leuk was om hiervoor bijpassende...

Walnoot bonbons

door Laura Kieft-25 juli 2010-4

Wanneer ik bij de plaatselijke notenzaak ben wil ik het liefst elke keer walnoot bonbons meenemen. Helaas voor mij hebben ze ze niet altijd en kom ik er nou ook weer niet wekelijks. Nu kwam...

Brownies uit een pakje

door Laura Kieft-19 juli 2010-5

Even een keertje lekker makkelijk. Geen recepten gevolgd maar gewoon heel simpel in de supermarkt een mix voor brownies gekocht. Het enige dat ik hoefde te doen op mijn luie zondagmiddag was water en boter...

Macarons!

door Laura Kieft-05 juli 2010-28

Nadat ik aan verschillende mensen had verteld dat ik macarons ging maken keken verschillende mensen mij glazig aan. Dus ik begin maar gelijk met een uitleg over het typische Franse koekje: Een macaron bestaat uit...

Bijna beroemd ;)

door Laura Kieft-03 juli 2010-3

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview over jongeren met een bijbaantje. Natuurlijk wilde ik dat! Het interview staat in het laatste exemplaar van ist in Christ....

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan