Sinaasappelcake met yoghurt

Gepost: 26 april 2017 Laatst bewerkt: 6 augustus 2023
Sinaasappelcake met yoghurt
215

Deze frisse sinaasappelcake met yoghurt is perfect voor Koningsdag, al kun je deze yoghurtcake natuurlijk het hele jaar door bakken. Succes verzekerd!

Sinaasappelcake met yoghurt maken

Een heerlijke sinaasappelcake met yoghurt en een lekker fris glazuur bovenop. Dat sinaasappelglazuur kun je natuurlijk oranje kleuren, maar ik besloot hem zelf vrij neutraal te houden. Het glazuur smaakt wel echt naar sinaasappel en bovenop heb ik ter decoratie nog wat sinaasappelrasp verdeeld.

Voor mij maakt de sinaasappelrasp deze sinaasappelcake helemaal af. Geen rasp in huis? Deze rasp van Microplane vind ik zelf erg fijn om te gebruiken. Let wel op dat je alleen het oranje gedeelte van de sinaasappelschil raspt, het witte smaakt erg bitter.

En als je klaar bent met het bakken van deze makkelijke sinaasappel-yoghurtcake, dan vind je in mijn sinaasappel categorie nog veel meer lekkere recepten met appeltjes van oranje.

UPDATE! Dit recept voor sinaasappelcake met yoghurt heeft een update gehad: nieuwe foto’s en extra tips zodat jouw cake niet kan mislukken. Voor de herkenning zie je één van de oude foto’s hieronder terug.

sinaasappel-yoghurtcake

sinaasappel-yoghurtcake recept

Koningsdag recepten

Zo’n 1,5 week geleden zat ik tevreden naar mijn blogplanning te kijken. Ik had al voor ruim een maand vooruit allerlei recepten ingepland en ik maakte een overzicht met welke recepten ik nog voor die planning moest maken. Ineens kwam daar het besef dat ik Koningsdag compleet was vergeten, foutje.

Hoe dat komt weet ik wel, ik heb gewoon niet zoveel met deze dag. Ik denk er daarom meestal pas een paar dagen van tevoren aan. Nu was ik eerder, maar had ik niet veel tijd om nog van alles te maken door mijn tripje naar Rome dat op de planning stond.

Toch besloot ik dat er dit jaar wel iets voor Koningsdag online moest komen en dat werd deze sinaasappelcake met yoghurt. Want wat ik wél leuk vind aan Koningsdag is het bakken van lekkere baksels in oranje thema. Daarom nog een paar lekkere tips om mee aan de bak te gaan naast deze sinaasappelcake:

Bak jij wat lekkers voor Koningsdag? Misschien wel deze sinaasappelcake met yoghurt!

Sinaasappelcake met yoghurt

HET FEESTDAGEN BAKBOEK

Bak het hele jaar door voor de feestdagen de lekkerste recepten, waaronder 7 recepten voor Koningsdag. En zelfs buiten de feestdagen om kun je dit boek er perfect bij pakken. Van koekjes en brownies tot desserts en spectaculaire taarten. Voor ieder moment is er een geschikt recept.

Bestel nu!

Afbeelding
makkelijke sinaasappelcake - yoghurtcake

Tips: sinaasappelcake met yoghurt bakken

Cake met yoghurt

Ik bak graag cakes met yoghurt. Dit zorgt ervoor dat de cake een meer smeuïge structuur krijgt, zonder dat het vettig wordt. Je kunt deze sinaasappel-yoghurtcake met zowel magere, als volle yoghurt maken. Ik kies meestal voor magere yoghurt, maar als je een voller en smeuïger resultaat wil dan kun je het beste voor volle yoghurt kiezen.

Bloem of zelfrijzend bakmeel

Je kunt bloem bijna nooit zomaar vervangen door zelfrijzend bakmeel. Ik combineer de bloem in dit recept met 2 tl bakpoeder en dat is een andere verhouding dan bij zelfrijzend bakmeel het geval is. Als je alleen zelfrijzend bakmeel in huis hebt en hier graag mee aan de slag wil, dan raad ik je aan mijn artikel over bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel door te nemen en uit te rekenen hoeveel bakpoeder je dan nog moet toevoegen om de cake voldoende te laten rijzen.

Yoghurtcake zonder sinaasappel

Je kunt de sinaasappel in dit recept ook absoluut door andere citrusvruchten vervangen. Grapefruit, citroen, bloedsinaasappels. Dat past er allemaal goed bij! Ook andere smaakmakers zoals vanille lenen zich prima voor dit recept.

Mixen

Mix het beslag van dit sinaasappelcake recept niet te lang, dan zal de cake minder luchtig en vrij compact worden.

Bakvorm

Ik krijg regelmatig de vraag welke bakvormen ik exact gebruik. Voor de reguliere cakerecepten op Laura’s Bakery gebruik ik eigenlijk altijd deze cakevorm van 25 cm (en dus ook voor deze sinaasappelcake met yoghurt).

 

Sinaasappelcake met yoghurt recept

Recept afdrukken

4.46 van 24 stemmen

Sinaasappelcake met yoghurt recept

Zin in een gebakje op Koningsdag? Deze heerlijke frisse sinaasappel-yoghurtcake zal het zeker weten goed doen op deze feestdag vanwege zijn oranje kleur.
Porties: 12 plakjes (cakevorm van 25 cm)
cakevorm van 25 cm

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 200 gram fijne kristalsuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • rasp van 1 sinaasappel (houd wat achter ter decoratie)
  • 170 ml yoghurt
  • 3 eieren (M)
  • 1 tl vanille extract
  • 100 ml zonnebloemolie

Glazuur

  • 100 gram poedersuiker
  • 2-3 el sinaasappelsap
  • sinaasappelrasp ter decoratie

Instructies

  • Meng bloem, suiker, bakpoeder, zout en sinaasappelrasp in een kom door elkaar. In een andere kom meng je yoghurt, eieren, vanille extract en zonnebloemolie door elkaar. Voeg de inhoud van de twee kommen bij elkaar en spatel tot een beslag. Giet het beslag in een ingevette en met bloem bestoven cakevorm.
  • Bak de cake in 55-60 minuten gaar op 175 °C (boven- en onderwarmte).
  • Nadat de cake is afgekoeld maak je in een kommetje het glazuur van de poedersuiker en sinaasappelsap. Het moet een dik, maar schenkbaar glazuur zijn. Giet dit over de cake en maak het af met wat extra sinaasappelrasp bovenop.
Bewaren

De cake kun je het best in aluminiumfolie bewaren of in een trommel. Dan blijft hij zeker een week goed. Bewaar de cake niet in de koelkast, daar droogt hij van uit.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

82 reacties

  1. Amber schreef:

    Hoi Laura, de cake ziet er heerlijk uit! gebruik je gewoon kristalsuiker of een ander soort? Groetjes Amber

    1. Laura Kieft schreef:

      Ik gebruik altijd fijne kristalsuiker.

  2. Petra schreef:

    Hoi Laura, zou je de suiker kunnen vervangen door honing?? Hoeveel zou je dan moeten gebruiken?

    1. Laura Kieft schreef:

      Ik heb geen ervaring met honing ipv suiker in een cake. Je kunt het proberen, maar ik betwijfel of dit gaat werken.

  3. Wat een feestje deze cake!

  4. Jolien schreef:

    Hoi Laura,
    Ik heb deze cake gemaakt, maar de mijne is super bruin, eerst was die opgestegen maar later uit de oven gekrompen. En ik ben de backin vergeten is dat erg?
    Verder volgens recept gedaan maar hij ziet er heel anders en bruin uit! lijkt ook super stevig.
    Raar dat je de cake niet met een mixer mixt, ik ben dat wel gewend, heb dat nu dus ook gedaan. Wat is de reden dat je het niet mixt ?

    Ik hoor graag.
    Groetjes jolien

    1. Laura Kieft schreef:

      Als hij te bruin is, heb je hem waarschijnlijk te lang of te heet gebakken. Dat je het rijsmiddel bent vergeten zorgt voor de stevige cake. En verder is niet altijd bij elk recept een mixer nodig, bij deze cake gaat dat prima doordat je geen boter gebruikt. Ook het mixen kan oorzaak zijn van je stevige/compacte cake.

    2. Alena schreef:

      Iedere oven heeft een andere temperatuur…ik moet mijn (hetelucht) ovenaltijd 15 graden lager zetten dan in het recept. Misschien dat dat ook voor jouw over geld.

  5. Salma schreef:

    Hoi laura.
    Kan ik magere yoghurt gebruiken?
    Welke heb jij gebruikt?

    1. Laura Kieft schreef:

      magere yoghurt kan prima.

  6. Daniëlle schreef:

    Dit lijkt mij een hele lekkere cake!

  7. Anouk schreef:

    Kan de cake gewoon buiten de koelkast bewaard worden? Kun je hem ook invriezen?

    1. Laura Kieft schreef:

      Cake bewaar je altijd buiten de koelkast. Invriezen kan inderdaad ook.

  8. ingird schreef:

    Ha Laura,

    Kan ik de 100 ml zonnebloemolie vervangen voor 100 ml (100 gr) boter?

    Groet ingrid

    1. Laura Kieft schreef:

      Dat moet zeker lukken.

  9. An schreef:

    Heerlijk! Heb minder suiker gebruikt (150 gram) en het glazuur weggelaten. Lekkere basiscake zo! Volgende keer met glazuur proberen! In een silecone bakvorm heb ik ongeveer 52 minuten aangehouden, waarvan de laatste 10 met aluminium folie erover.

  10. Nanda schreef:

    Ik haal de cake net uit de oven, hij ruikt heerlijk en ziet er mooi uit.
    Nu nog de smaak, hij gaat morgen mee naar m’n werk als verjaardagstractatie, ik ben benieuwd.

    1. Nanda schreef:

      Geen kruimel meer over, iedereen vond de cake heerlijk!

  11. Marleen schreef:

    Wat een heerlijke frisse cake!

  12. Priscilla schreef:

    Hoi Laura,

    Kan je sinaasappel vervangen met citroen in dit recept en de fijne kristalsuiker door witte custard suiker aub?

    Groetjes Priscilla

    1. Laura Kieft schreef:

      Citroen kan ook prima. Custard suiker ken ik niet, of bedoel je basterdsuiker? Dat kan wel namelijk 🙂

  13. Linda schreef:

    Welke yochurt gebruik je voor deze cake…laura

  14. Linda schreef:

    Gisteren deze cake gemaakt, hij is heerlijk. Ik had alleen Griekse yoghurt in huis, maar dat ging prima!

  15. Eliza schreef:

    Hoi, kan ik ook volkorenmeel gebruiken?

    1. Laura Kieft schreef:

      Ja hoor, dat kan prima.

  16. Iris schreef:

    Kan de zonnebloemolie ook vervangen worden voor iets met minder calorieën?

    1. Laura Kieft schreef:

      Ik tel geen calorieën, dus daar kan ik je helaas niet bij helpen. Durf daar geen alternatief voor te noemen.

  17. Rowaidah schreef:

    Hoi Laura,

    Ik heb geen cakevorm en wil het graag in een kleine ovenschaal maken. Moet ik dan de zelfde baktijd aanhouden?

    1. Laura Kieft schreef:

      Dat is afhankelijk van de vorm en hoeveelheid beslag. Je kan evt beginnen met 45-50 minuten en dan controleren.

  18. Nabila schreef:

    De cake was ontzettend lekker en makkelijk te maken! Bedankt voor het recept 🙂

  19. Terry schreef:

    Hallo Laura!
    Ik heb deze cake vandaag gebakken en het is een topper! Lekker zoet maar toch ook fris.

    Ivm een lactose intolerantie:
    Kan ik dit recept ook maken met soya yoghurt?

    Alvast bedankt voor het antwoord en bedankt voor het heerlijke recept!

    1. Laura Kieft schreef:

      volgens mij moet dat prima lukken hoor.

  20. Karin Blom schreef:

    Hi Laura,

    Ik heb deze heerlijke cake nu 3 keer gemaakt en elke keer zakt hij, na het uit de over halen in.

    De eerste keer aan de boven en beide zijkanten, maar ik dacht dat dat misschien kwam doordat ik het sap van de geraspte sinaasappel er ook bij in had gedaan.

    De 2e keer heb ik alles volgens het recept gedaan en ook toen zakte de cake in, alleen aan de bovenkant.

    En ook de 3e keer zakte hij in en ik kreeg ook alle 3 de keren van die rare “bollen”aan de bovenkant van de cake. Hij smaakte in alle gevallen overigens wel heel lekker, maar zoals het voorbeeld plaatje op deze site zag hij er in ieder geval niet uit helaas…

    Weet je misschien waar het aan kan liggen?
    Overigens, met bollen en ingezakt nogsteeds een heerlijke frisse cake!!

    Karin Blom

  21. Karin Blom schreef:

    Hi Laura,

    Ik heb deze heerlijke cake nu 3 keer gebakken en alle 3 de keren kreeg ik “bollen” op de cake en zakte hij van bovenaf in. Waar kan dit aan liggend denk je?

    Ik heb me heel precies aan het recept gehouden en de temperatuur e.d.

    De cake was overigens heerlijk, daarom heb ik hem ook 3 keer gemaakt, maar zou zo graag willen dat hij er ook zo mooi als op je voorbeeld er uit zag..
    Ik hoor het graag van je.

    Karin Blom.

    1. Laura Kieft schreef:

      Het kan zijn dat je het beslag misschien te luchtig klopt, of toch net iets te heet voor jouw oven. Op handigebaktips.nl heb ik enkele artikelen staan over cakes (inzakken, zonder barst bakken, etc.), wellicht vind je daar ook nog info die je kunt gebruiken.

  22. Caroline schreef:

    Hoi Laura,
    Kan ik ook milde yoghurt of Griekse yoghurt gebruiken voor de sinaasappel-yoghurtcake?

    Groetjes Caroline

    1. Laura Kieft schreef:

      Dat kan, het resultaat zou wel iets kunnen verschillen.

  23. Leonie schreef:

    Gisteren gemaakt voor Koningsdag. Lekkere cake en goed gelukt! Alleen qua smaak was de glazuur wel echt nodig. Dus kan ik misschien wat sinaasappelsap aan de cake toevoegen voor meer smaak? Of misschien te weinig zout gedaan?

    Maar we (de kids ook) hebben gesmuld hoor!:-) (Hij is al op!).

    1. Laura Kieft schreef:

      Leuk te horen dat jullie hebben gesmuld! Ik zou dan eerder meer rasp toevoegen aan het beslag, sap beïnvloedt de structuur en het resultaat namelijk te veel. Ik houd zelf van een subtiele sinaasappelsmaak, dus voor een meer aanwezige smaak moet er dan inderdaad iets veranderd worden 😉

  24. C schreef:

    Heerlijke luchtige cake. Ik heb alleen geconcentreerde sinaasappelsap gebruikt ipv geraspte schil. En het recept gehalveerd, en roomboter gebruikt ipv zonnebloemolie. En Griekse volle yoghurt erdoor gedaan. Deze gaan we vaker maken.

  25. C schreef:

    Heerlijke luchtige cake. Ik heb alleen geconcentreerde sinaasappelsap gebruikt ipv geraspte schil. En het recept gehalveerd voor een wat kleiner cakeje, en roomboter gebruikt ipv zonnebloemolie. En Griekse volle yoghurt erdoor gedaan. Deze gaan we vaker maken.

  26. Miranda schreef:

    Hoi Laura,

    Ik wil graag de cake gaan uitproberen maar ik kan hem vanavond pas proeven. Hoe kan ik de cake het beste bewaren?

    Groetjes Miranda

    1. Laura Kieft schreef:

      Wanneer hij is afgekoeld in folie verpakken.

  27. Ines schreef:

    Ik wil deze cake vanavond maken, maar heb geen gewone bloem ik huis. Kan ik ook zelfrijzende bloem gebruiken en het bakpoeder weglaten?

    1. Laura Kieft schreef:

      Kan, al kunnen de verhoudingen dan iets anders zijn.

  28. Ilse schreef:

    Heerlijke cake! Heb wat fijngehakte rosemarijn aan het beslag toegevoegd.

  29. Larissa schreef:

    Wat is de functie van de zonnebloemolie in dit recept? Kan dit ook weggelaten worden?

    1. Laura's Bakery schreef:

      Vet is nodig in een dergelijke cake, de olie in dit geval maakt het lekker smeuïg (zonder wordt het als een soort stugge spons). Waarom wil je het weglaten?

  30. Heleen schreef:

    Erg lekker! Ik heb nog nooit een cake gebakken die niet in elkaar zakt, bij deze had ik hetzelfde probleem, ik heb er gewoon bakpoeder in gedaan. Hoe kan ik dit voorkomen?

    1. Laura's Bakery schreef:

      Ik gok dat de cake dan nog niet gaar was?

  31. Caroline schreef:

    Hoi Laura,
    Ik wil graag de sinaasappel-yoghurtcake in cupcakes vormpjes doen. Ik heb een heteluchtoven op hoeveel graden moet de oven dan staan en hoe lang moeten ze er in staan?
    Groetjes Caroline

    1. Laura's Bakery schreef:

      De temperatuur blijft hetzelfde, ondanks een kleinere vorm. Voor een heteluchtoven is het 10-20% korter. De baktijd zul je moeten testen, ik heb deze nog nooit in cupcake vormpjes gebakken, maar het zal rond de 20 minuten zijn. Zou je het resultaat willen delen?

      1. Caroline schreef:

        Hoi Laura,
        Ik had de oven inderdaad op 175 graden gezet en de cupcakes 20 minuten gebakken. Ik had eerst 15 minuten gedaan, maar dan waren ze nog niet echt klaar en dan nog 10 minuten bij gedaan en toen waren ze helemaal goed. Dus inderdaad de oven op 175 graden zetten en 20 minuten bakken. Dank je wel voor je reactie. Ik maak meestal bakrecepten van jou website en ik hoor meestal goed commentaar. Dank je wel ?

        1. Laura's Bakery schreef:

          Wat goed om te lezen en thanks voor het delen! Wie weet gaat een andere lezer je voorbeeld volgen 😀

          1. Caroline schreef:

            Graag gedaan ??. Als we mekaar maar kunnen helpen, toch ?

      2. Sandra schreef:

        Van het weekend gebakken.

        Wederom weer een groot succes!
        Nog nooit iets van je gebakken wat mislukt is.
        De sinaasappel waarvan ik de schil heb gebruikt, heb ik uitgeperst en het sap over de cake verdeeld toen deze nog warm was.

        Hierdoor werd de cake extra kleffig, we aten nog net niet onze vingers erbij op!

        1. Laura's Bakery schreef:

          Hahaha wat een heerlijk berichtje. Dankjewel!

  32. Marinde schreef:

    Hallo, ziet er lekker uit. Ik wil dit morgen gaan maken maar heb alles in huis behalve yoghurt. Ik heb wel kwark in huis. Kan je daar ook mee?

  33. Aleksandra schreef:

    Echt lekker! Ik heb i.p.v. gewone yoghurt griekse yoghurt en hetbis ook heel goed gelukt. Heel erg bedankt voor het recept 🙂

    1. Laura's Bakery schreef:

      Super! Thanks voor het delen!

  34. G. Broekhuis schreef:

    Hoi Laura.

    Ik heb een vraag: kan ik de yoghurt cake ook bakken met plantaardige Yoghurt met het oog op een koemelk allergie.

    1. Sterre schreef:

      Hoi ik heb geen vanille extract in huis, is er iets anders wat ik misschien kan toevoegen of misschien het extract weglaten?

      1. Laura's Bakery schreef:

        Je kunt het ook weglaten, het is vooral voor een lekkerdere smaak.

  35. Janwillem van Boven schreef:

    Hallo Laura,
    Heerlijk recept. Bedankt.
    Ik heb alleen, ter verhoging van de algemene cake-vreugde, een scheutje Cointreau toegevoegd aan het beslag en het glazuur.

    MVG
    Janwillem van Boven
    Nijmegen

  36. nora schreef:

    Beste Laura,

    Deze cake is echt heerlijk! Een paar maanden geleden geprobeerd, omdat we de ingredienten toevallig in huis hadden. En nu stond het hele gezin te juichen toen ik voorstelde deze te maken voor Koningsdag, ipv tompoucen uit de winkel mee te nemen.
    Deze gaat zeker in de all time favourites! (naast jouw citroen-gember-haverkoeken)

    liefs, nora

  37. Marjolein schreef:

    Gisteren gemaakt hij viel goed in de smaak. Ik heb appel kaneel toegevoegd ipv sinaasappel want dat had ik niet in huis. Lekkere cake, goed recept!

  38. Meiky Stoer schreef:

    Ik heb deze cake vandaag gemaakt met bosbessenkwark en bruine basterdsuiker, had even niets anders in huis). De smaak bosbessen kan heel goed met de sinaasappelrasp en is dus heerlijk. Van te voren niet nadenken brengt je tot meesterlijke ontdekkingen. Prima recept overigens!

  39. Nele schreef:

    Ik heb deze cake nu al 3 keer gemaakt. Telkens is hij heerlijk geworden!

    De eerste keer heb ik alles volgens het recept gedaan, behalve de olie, ik had enkel olijfolie in huis dus heb die gebruikt i.p.v. zonnebloemolie. Smaakte prima!

    De tweede keer heb ik twee cakes tegelijk gemaakt. Voor beide cakes heb ik amandelyoghurt gebruikt, omdat een vriendin van mij lactose-intolerant is. Proefde amper verschil, smaakte zeker even goed als met “echte” yoghurt.
    Ik heb toen één cake met sinaasappel gemaakt, en in de andere citroen gebruikt i.p.v. sinaasappel. Ook zeer lekker! Het glazuur met citroensap is natuurlijk wel erg zuur. Ik lust dat graag, maar als je niet zo van te zuur houdt, is sinaasappel vast een betere keuze. Maar dus ook met citroen is hij zeer smakelijk!

  40. RUTTEN FREDDY schreef:

    ik vond zo heerlijk lekker dessert om bij de koffie te geven

  41. Marieke De Jong-Wagemans schreef:

    Hoi! Ik lees in een eerder antwoord dat de cake in te vriezen is. Ik neem aan zonder de glazuur. Kan je de glazuur op een manier wel bewaren? En zo ja: hoe dan/ hoe lang dan?

    1. Laura's Bakery schreef:

      Nee, de glazuur zou ik opnieuw maken als je de cake ontdooit.

  42. Merie schreef:

    Vanmiddag geprobeerd in mijn nieuwe Miele oven.
    De cake staat nu af te koelen, ik heb 60min aangehouden.
    Bovenkant is gescheurd maar vast niet erg..
    De smaak daar ben ik heel benieuwd naar…

  43. Merie schreef:

    En het is gelukt, smaakt goed maar de cake is laag gebleven en is vast van structuur, niet ‘luchtig’
    mijn man vindt dat het goed smaakt.
    Misschien de volgende keer boter gebruiken ipv zonnebloemolie.
    Laura wat is dan de hoeveelheid? voor 100ml/100 gram?

    1. Laura's Bakery schreef:

      Ik zou niet aanraden dat te vervangen in deze cake, wellicht helpen deze tips je: https://www.laurasbakery.nl/tips-voor-de-perfecte-cake/

  44. Frans schreef:

    Ik zie regelmatig de vraag olie vervangen door boter en andersom. En nee dat is niet 1:1 zoals je soms aangeeft. Dat heeft onder andere te maken met het soortelijkgewi ht dichtheid. Er is een simpele formule voor.

    Gram boter = (0.92 x olie)÷0.82
    Gram olie = (0.82 x boter)÷0.92

  45. Gea van Leeuwen schreef:

    Wat een ideale cake!
    Zo snel de oven in! Topper!
    Fijn als je weinig tijd hebt.
    Ik heb 150 suiker gebruikt en hij is perfect gelukt!!
    Glazuur is niet mijn favoriet, dus een toefje slagroom maakte het hier af!
    Deze komt vaker uit de oven!!

  46. Marina schreef:

    Dit recept is heerlijk. De hoeveelheid suiker te veel voor onze smaak. Deze heb ik gehalveerd, 50 gram amandelmeel toegevoegd voor extra proteine, eiwit opgeklopt. Heerlijk luchtige cake. Dank vd inspiratie!

  47. Inge schreef:

    Fantastisch recept. Suiker heb ik 150 gr gebruikt. En hebt beslag in mijn nwe bakvorm v Heritage loaf gedaan. Jou aanwijzing Mix instructie heb ik gevolg. Cake ziet er schitterend uit en smaakt heerlijk .

  48. Michelle Y schreef:

    Ik heb deze cake al 2x gemaakt en hij is echt heerlijk. Ik gebruik iets minder suiker (175gr), griekse yogurt en inplaats van zonnebloemolie gebruik ik olijfolie (proef je niks van).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *