Yes, het moment is daar! Vandaag weer heel veel boeknieuws. Ik deel de cover met jullie, laat al iets meer zien van de inhoud én vertel je hoe je het boek al kunt reserveren. Zo valt het boek gelijk bij je op de mat wanneer het bij de drukker vandaan komt. Lees snel verder!
De cover
Je hebt hem al bovenaan dit artikel zien staan, de cover van Het Laura’s Bakery Bakboek. Tijdens de fotoshoot met Simone was ik ontzettend blij met de foto en toen het eerste voorstel van de vormgever binnenkwam sprong ik al helemaal een gat in de lucht. Na een klein beetje schaven hadden we al heel snel de definitieve cover. Ik ben echt onwijs blij met het resultaat, ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
De inhoud
Bij de bekendmaking van mijn tweede boek heb ik jullie al heel kort over de inhoud van het boek verteld, tijd om dit nu wat uitgebreider te doen. En ik laat jullie ook gelijk een paar foto’s zien van de baksels die in dit boek staan.
Na Het Basisbakboek is het tijd om de basis los te laten en te kijken wat je nog meer kunt doen met (grotendeels) dezelfde ingrediënten. Je wilt eenmaal meer als je de smaak van het bakken te pakken hebt. In 5 verschillende hoofdstukken deel ik in totaal 70 recepten met jullie. Die zijn als volgt ingedeeld: taarten en cakes, koekjes, klein gebak, desserts en borrelhapjes.
Het Laura’s Bakery Bakboek zal heel vertrouwd aanvoelen voor iedereen die al bekend is mijn blog. Qua diversiteit, maar ook het soort recepten. Het zijn 70 eenvoudige en laagdrempelige recepten waarvan de ingrediënten gewoon verkrijgbaar zijn bij de gemiddelde supermarkt. En zoals je ziet is het niet alleen maar zoet, een hartig hoofdstuk met borrelhapjes mocht ook niet ontbreken.
Omdat het boek zo divers is, heb je er ook bij bijna alle gelegenheden wel iets aan. Bak lekkere chocolate chip cookies of eenpersoons galettes voor bij de koffie, maak de rood fruit charlotte voor een feestje met de lekkere knoflook knoopbroodjes voor bij de borrel later op de dag. Of maak heerlijk brownie-chocolade ijs als dessert. Keuze genoeg met deze diversiteit aan recepten.
Reserveren?
Enthousiast en kun je niet wachten tot het september is? Kan ik begrijpen, ik ook niet namelijk. Gelukkig kun je dan nu al Het Laura’s Bakery Bakboek reserveren. Zodra de laatste boeken bij de drukker van de band rollen ligt het dan binnen no-time bij jou op de mat. Wil jij met een van de allereerste exemplaren aan de bak? Reserveer dan nu!
Het Laura’s Bakery Bakboek is onder andere hier bij Bol.com te reserveren.
Planning is dat het boek half september verschijnt. Uiteraard is het boek dan ook bij de boekhandel verkrijgbaar of is het daar te bestellen.
Tot die tijd zullen jullie nog even moeten aftellen, maar ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van alle vorderingen achter de schermen. Zo nu en dan met een the making of artikel, maar ook zeer regelmatig via Instagram (stories).
Hallo Laura,
Leuk! Ik vroeg me alleen af, of er andere recepten zijn dan die op de website staat.
Jazeker! Bijna allemaal nieuwe recepten 🙂
Bedankt voor je antwoord.
Ik ben er heel erg benieuwd naar, ik zal hem alvast reserveren :).
Je recepten zijn altijd een succes bij mij (vooral bij mijn gasten) haha.
Bladerdeeg wordt zacht als je het een dag tevoren bakt, daarom durf ik het niet gebruiken om er iets van te maken de volgende dag. Is er een middel voor om het toch te doen???
Ik ben benieuwd…
Frieda
Je kunt hapjes prima opwarmen zodat ze weer knapperig worden: http://www.handigebaktips.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/
Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Ik ben weer benieuwd:)
Super kan niet wachten. Hopelijk net zo’n topboek als de eerste. Alvast veel succes.?
Jaaaa hij staat al in pre order :)!
Yay! 😀
Gefeliciteerd, dat beloofd weer een heerlijk boek te worden.
Lieve Laura,
Dat ziet er “ouderwets” mooi uit!!!!!!
Je liefde en blijdschap voor het bakken straalt vanaf de cover naar de lezer toe!!!!!!
Heel veel succes!!!!!!!!
Xus,
Car
Leuk een nieuw boek! Hele mooie foto van jou op de cover 🙂
We zijn erg benieuwd naar de nieuwe recepten.
Jaaa zo gaaf! Gefeliciteerd met het eindresultaat! De cover mag er ook zeker zijn, heel lief en typisch Laura’s Bakery. Leuk dat het ook allemaal nieuwe recepten zijn! Ik ben erg benieuwd… Gelukkig ben ik in September jarig dussehhhh… ik weet al een leuk cadeau 😉
Gefeliciteerd met je nieuwe boek!!Ik heb het al gereserveerd en krijg het (helaas) binnen als ik op vakantie ben.Maar dan heb ik daarna weer wat om naar uit te kijken.Je eerste boek inmiddels ook in bezit en vind het een erg informatief leuk boek!!Geniet van je felicitaties en reacties!! <3
Hoi Laura,
Wat een nieuws en jaja ik heb hem gelijk gereserveerd, heb alles van jou ook je eerste boekjes die verkocht werden bij de action. Topper!
ik twijfel of ik je nieuwe boek nou al wel of niet besteld heb 🙁
Wow Laura, mooie cover!!!! Ben heel benieuwd, maar het zal ongetwijfeld net zo goed zijn als je eerste boek 🙂
Applausje: well done!!!
Thanks!!! 😀